• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağaza İşletenler....

eficik

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
207
0
316
53
Ordu/Fatsa
kızlar merhaba bende eşimle amasyada mağaza işletiyorum şu an biraz durgunluk var ......
diğer mağaza işleten arkadaşlarımdada durgunluk varmı......

dayımın mağazası var.

dün baya ordaydım. durgunluk baya vardı.

Gıda haric tüm sektörde bir durgunluk var. :1closedeyes:(işim tekstil olduğu için bu sektördede durgunluk var yani)
allah snomuzu hayır getire...

dayımın mağazası var.

dün baya ordaydım. durgunluk baya vardı.

Gıda haric tüm sektörde bir durgunluk var. :1closedeyes:(işim tekstil olduğu için bu sektördede durgunluk var yani)
allah snomuzu hayır getire...

merhaba arkadaşım bende bekarken tekstılde çalışıyordum 3yıl öncesi evlendım biraz evde oturduktan sonra bu mağaza işi çıktı zaten çalışmayı istiyordum bizim hem tekstil hemde market devralalı 1 ay oldu düzenlemeye çalışıyoruz mağaza çünkü harap bir şekıldeydı..........................pardon dayının mağazası nerdeydı

merhaba arkadaşım bende bekarken tekstılde çalışıyordum 3yıl öncesi evlendım biraz evde oturduktan sonra bu mağaza işi çıktı zaten çalışmayı istiyordum bizim hem tekstil hemde market devralalı 1 ay oldu düzenlemeye çalışıyoruz mağaza çünkü harap bir şekıldeydı..........................pardon dayının mağazası nerdeydı

gaziantep'de
bayanlarla uğraşmak cok zor. helede bu mağazacalıkta. siir ahstası olmak istiyosan bu meslegi yapmalı-tatlicadiarzu-

işiniz zor anlaşılan. devir zor oldugunu tahmin ediyorum. inş. başarılı olursunuz:1hug:

gaziantep'de
bayanlarla uğraşmak cok zor. helede bu mağazacalıkta. siir ahstası olmak istiyosan bu meslegi yapmalı-tatlicadiarzu-

işiniz zor anlaşılan. devir zor oldugunu tahmin ediyorum. inş. başarılı olursunuz:1hug:

teşekküe ederim arkadaşım evet dediğin gibi bir bakıyorsun şeker gibi bir bakıyorsun zıt müşteriler geliyor ama işte müşterilerde velinimetimizki bendede o yetenek vardır her müşteriye göre uyarım bukalemon gibi...........................kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar başka mağaza işleten arkadaşlar yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fikir alışverişinde bulunurdukkkk..........yerimseniben

slm bayanlar benım suan petrol ofısım var benım enbuyuk hayalım magazamın olması ama hepınız hıc ıc acıcı seyler yazmamıssınız.tamam musterıler felaket anladım pekı karı getırısı nasıl bıraz bılgılendırsenız

arkadaşlar başka mağaza işleten arkadaşlar yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fikir alışverişinde bulunurdukkkk..........yerimseniben

ben varıııım 4 ay oldu çalıştığım yeri devraldım ama iş yok canım çok sıkkın neolucak böle bilmiyorum

Benimde Avm lerde standlarım var,
eskiden sadece pazar günü yaptığımız ciroyu şimdi 1 haftada yapıyoruz,
Kiralarda dolar bazında, 3 bin lira civarı olan kiram 4500- 5000 lira oldu nerdeyse,
Çok canım sıkkın,
çek ödeme günü gelirken bana sinirler basıyor.
stresten ellerim hep kabardı, sağlığım gitti diyebilirim..:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,annem iç giyim mağazası açmak istiyor da

Bunun malları nasıl alınır,neden alınır bilginiz var mı?

ben de emekli olacağım yakında inşallah bana çocuk yada iç giyim üzerine nasıl ve nereden alınır algısı vergisi nedir yardım edebilecek arkadaş varmı?

Arkadaşlar,annem iç giyim mağazası açmak istiyor da

Bunun malları nasıl alınır,neden alınır bilginiz var mı?

ben de emekli olacağım yakında inşallah bana çocuk yada iç giyim üzerine nasıl ve nereden alınır algısı vergisi nedir yardım edebilecek arkadaş varmı?

Belli bir marka satacaksanız mutlaka o markanın yetkilisiyle görüşün, netten bulabilirsiniz ulaşmak istediğiniz kişiyi.
Yok ben özgür çalışmak istiyorum, her yerden mal alırım diyorsanız mutlaka İstanbulda Eminönü/ sultanhamama bakmanız lazım. Bir sürü toptancılar var, bir kez gelirseniz sonradan mal alacağınız zaman onlar hemen yollarlar.

merter ve zeytinburnunda da bayan ve çocuk giyim toptancıları var.gidip dolaşmaya başlayınca bir sürü toptancı bulabiliyorsunuz.iç piyasa veya ihraç fazlası mallara ulaşabilirsiniz.

ben de alışveriş sektöründe çalışıyorm bilgi işlemde ciromuz iyi gidiyor ama en cok yaşlı erkekler bize sıkıntı yaşatıyor elimizden geldiğince isteklerini karşılamaya çalışıyoruz:43::59::59:

Ben de bayan ayakkabı ve çanta üzerine bir mağaza işletiyorum bayanlar

Ayakkabı,çanta işi nasıldır?

Yani elbise iç giyim elde patlayabiliyor da ayakkabı sanırım daha iyidir

Gerçi ayakkabıcılar da hep bazı numaraların gitmeyişinden şikayet eder :52:

Back