• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maden ocağının sahibi AK Parti'li mi? Erdoğan açıkladı

ben tokat olayını kaç defa seyrettiysem göremedim. attıysa da eline sağlık

bu haber ilk çıktıgında benim başbakanım yapmaz iftira atıyorsunuz, gözünüzle gördünüz mü asla inanmıyorum yaptıgına diyordun şimdi de eline sağlık mı diyorsun?

pembe sözlerin tükendiği noktayı bile aştın artık..

Son düzenleme:
Üniversitede tez konusu olacak insanlar şu AKP lilerin bir kısmı.
Sanırım Stockholm sendromu gibi bişey bu hissettikleriniz.
Yeni bir hastalık çıkar incelense" Erdoğan sendromu"

Gucun yaninda kosulsuz sartsiz olanlar yuzunden bu hallerimiz zaten parkon, yanlisa yanlis diyemeyecek kadar tapiyorlar guce...

Gucun yaninda kosulsuz sartsiz olanlar yuzunden bu hallerimiz zaten parkon, yanlisa yanlis diyemeyecek kadar tapiyorlar guce...
Bizim Türk milletinin hastalığı bu gerçekten.Ben bunu sosyolog hocamızdan da duymuştum üniversitede.Biz milletçek güce tapıyoruz,demokrasi zihinlerimize yerleşmemiş,birilerine kul köle olmaktan,emir almaktan haz duyuyoruz.Birileriinin bizim yerimize karar alması omzumuzdaki yükü hafifletiyor.Çok iyi hatırlıyorum Bülent ECEVİT'le dalga geçiyorlardı Toros'a biniyor diye,kocaaaman devlet başkanına yakışıyor muymuş?Ahmet Necdet SEZER'de kırmızı ışıkta geçince dendi ki:Kocaaaman cumhurbaşkanı kırmızı ışıkta geçmesine gerek yoktu,lider karizması yok adamda.Astığı astık,kestiği kestik adamları istiyoruz başımıza kendimizi güvende ve güçlü hissetmek için

Bizim Türk milletinin hastalığı bu gerçekten.Ben bunu sosyolog hocamızdan da duymuştum üniversitede.Biz milletçek güce tapıyoruz,demokrasi zihinlerimize yerleşmemiş,birilerine kul köle olmaktan,emir almaktan haz duyuyoruz.Birileriinin bizim yerimize karar alması omzumuzdaki yükü hafifletiyor.Çok iyi hatırlıyorum Bülent ECEVİT'le dalga geçiyorlardı Toros'a biniyor diye,kocaaaman devlet başkanına yakışıyor muymuş?Ahmet Necdet SEZER'de kırmızı ışıkta geçince dendi ki:Kocaaaman cumhurbaşkanı kırmızı ışıkta geçmesine gerek yoktu,lider karizması yok adamda.Astığı astık,kestiği kestik adamları istiyoruz başımıza kendimizi güvende ve güçlü hissetmek için

Ahmet Necdet Sezer'in paralari cukkaya indirmemesini becerememistir oyle is mi olur diyen bile duydum, kendi parasinin calinmamasini anormal buluyor adam dusunsene...
Guc konusunda da haklisin, kendi akillari yetmezmis gibi hep harala gurele yol gosterecek, karsisinda el pence duracak birilerini ariyorlar... Hakedilen sekilde insan gibi degilde suru gibi davranilmasinin derdindeler... Saygiyi haketmediklerini dusunuyorlar, buyruklarla yasamayi seciyorlar ne aci, biz de bu yuzden bu korkunc sistemi cekmek zorunda kaliyoruz...

Valla cok dogru bir noktaya temas etmissiniz kizlar.. Turkiye'de halk kendi vekilini seciyor, MILLET-VEKILI olarak meclise yolluyor, ama ne yazik ki kendine, kendini temsil etmek ve haklrini korumak uzere vekil degil; biat edilecek, el-etegini opturecek EFENDI sectigini sanip ona gore de davraniyor. Traji komik..

Yanlis ornek Fenerbahce zaten sike yapmadi :)

:) Valla soul fanatik bir Beşiktaşlı olarak şu 2 senelik süreç beni Fenerbahçe açısından da Beşiktaş açısından da pek tatmin edemedi.O yuzden yapmadık yapmadılar diyemiyorum biliyor musun.

:) Valla soul fanatik bir Beşiktaşlı olarak şu 2 senelik süreç beni Fenerbahçe açısından da Beşiktaş açısından da pek tatmin edemedi.O yuzden yapmadık yapmadılar diyemiyorum biliyor musun.

Gonlun rahat olsun o tapeler gercek olsa elli kere yayinlarlardi kes yapistir cogu. Neyse yavas yavas ortaya cikacak nasilsa :)

çok yazık...

ölen insanlar daha yerlerini bulamadan...

bi üzülmüş gibi yapın, azıcık insaniyet gösterin, azıcık bekleyin de aklanma çabasına girin be yahu....

çok yazık...

ölen insanlar daha yerlerini bulamadan...

bi üzülmüş gibi yapın, azıcık insaniyet gösterin, azıcık bekleyin de aklanma çabasına girin be yahu....

Yook yapamıyorlar onu da daha geçen güne kadar işçi de işçi diye ağlayanlar bugün sahipleri tokatladı diye "eline sağlık" der olmuş.
Hani kara sevda vardır ya bunların da öyle,tedaviye ihtiyaçları var.
Dilerim Allahtan hiç birinin yanına kalmasın bugün savundukları yarın onların da canını yaksın.
İnsanı insanlıktan çıkartıyorlar.

LG-P710 Tapatalk

bazıları erdoğanı savundukları kadar babalarını savunurlar mı acaba yada onlarda anam babam sana feda olsun padişahımcılar mı:26:

Soma Holding şirketinin Müdürü Ramazan DOĞRU' nun eşi aynı şirketin eski (!) İdari İşler Müdürü Melike DOĞRU AKP Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi seçilmedi mi ? Seçildi ? AKP Meclis üyesi Melike DOĞRU' nun Soma Holding'inde logoları bulunan bu dayanışma derneği ve sosyal tesis tabelasında işi ne ?

$melike-sosyal-site-2.gif

Hani AKP ile ne ilgisi var Soma Holdingin ? Artık cahilliğinize gülüyoruz. Biraz araştırın ya biraz okuyun. Neyi savunduğunuzu bilin. Belgelerle konuşun. Orada burada duyduğunuz şeyleri gelip burada gerçek gibi paylaşmayın bari. Sonra kanıtlayın deyince hepiniz sus pus.

Back