- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
basbakan ve akepeliler Allah bir dese inanmam ,Her sozleri yalan her isleri hile...
O hale geldim ben de inan.
LG-P710 Tapatalk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basbakan ve akepeliler Allah bir dese inanmam ,Her sozleri yalan her isleri hile...
Hatırlatmak zorundayım anladımm;muhatabım değilsiniz lütfen beni bir daha alıntılamayın :)
LG-P710 Tapatalk
ben tokat olayını kaç defa seyrettiysem göremedim. attıysa da eline sağlık
ben tokat olayını kaç defa seyrettiysem göremedim. attıysa da eline sağlık
Üniversitede tez konusu olacak insanlar şu AKP lilerin bir kısmı.
Sanırım Stockholm sendromu gibi bişey bu hissettikleriniz.
Yeni bir hastalık çıkar incelense" Erdoğan sendromu"
Bizim Türk milletinin hastalığı bu gerçekten.Ben bunu sosyolog hocamızdan da duymuştum üniversitede.Biz milletçek güce tapıyoruz,demokrasi zihinlerimize yerleşmemiş,birilerine kul köle olmaktan,emir almaktan haz duyuyoruz.Birileriinin bizim yerimize karar alması omzumuzdaki yükü hafifletiyor.Çok iyi hatırlıyorum Bülent ECEVİT'le dalga geçiyorlardı Toros'a biniyor diye,kocaaaman devlet başkanına yakışıyor muymuş?Ahmet Necdet SEZER'de kırmızı ışıkta geçince dendi ki:Kocaaaman cumhurbaşkanı kırmızı ışıkta geçmesine gerek yoktu,lider karizması yok adamda.Astığı astık,kestiği kestik adamları istiyoruz başımıza kendimizi güvende ve güçlü hissetmek içinGucun yaninda kosulsuz sartsiz olanlar yuzunden bu hallerimiz zaten parkon, yanlisa yanlis diyemeyecek kadar tapiyorlar guce...
bunlara anlatamazsın kıvırmayı iyi biliyorlar çünkü. dün niye tutuklanmadılar diyenler bugün akp nin yargısı sonuç beklemiyorum diyorlar.
Bizim Türk milletinin hastalığı bu gerçekten.Ben bunu sosyolog hocamızdan da duymuştum üniversitede.Biz milletçek güce tapıyoruz,demokrasi zihinlerimize yerleşmemiş,birilerine kul köle olmaktan,emir almaktan haz duyuyoruz.Birileriinin bizim yerimize karar alması omzumuzdaki yükü hafifletiyor.Çok iyi hatırlıyorum Bülent ECEVİT'le dalga geçiyorlardı Toros'a biniyor diye,kocaaaman devlet başkanına yakışıyor muymuş?Ahmet Necdet SEZER'de kırmızı ışıkta geçince dendi ki:Kocaaaman cumhurbaşkanı kırmızı ışıkta geçmesine gerek yoktu,lider karizması yok adamda.Astığı astık,kestiği kestik adamları istiyoruz başımıza kendimizi güvende ve güçlü hissetmek için
Bu aynı Aziz Yıldırımın Fenerbahçe Kulubu şike yapmamıştır demesi gibi :)
bizim canımızı yakmaz . ama sizinkini nasıl yaktığı belli.
Yanlis ornek Fenerbahce zaten sike yapmadi :)
:) Valla soul fanatik bir Beşiktaşlı olarak şu 2 senelik süreç beni Fenerbahçe açısından da Beşiktaş açısından da pek tatmin edemedi.O yuzden yapmadık yapmadılar diyemiyorum biliyor musun.
bizim canımızı yakmaz . ama sizinkini nasıl yaktığı belli.
çok yazık...
ölen insanlar daha yerlerini bulamadan...
bi üzülmüş gibi yapın, azıcık insaniyet gösterin, azıcık bekleyin de aklanma çabasına girin be yahu....
siz öyle sanın. bakın geçen salıya kadar maden işçilerinin de canını yakmamıştı.
sırayla bu işler.
sıranızı bekleyin.
sıramı sana veriyorum bendensin.