• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maden ocağının sahibi AK Parti'li mi? Erdoğan açıkladı

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Soma'da facianın yaşandığı madenin sahibi Alp Gürkan hakkında Başbakan Erdoğan'dan ilk açıklama geldi.
[/h]Soma'da 301 kişinin öldüğü maden ocağının sahibi Alp Gürkan'ın AK Parti'li olduğu yönündeki iddialara Başbakan Erdoğan'dan ilk yanıt geldi.
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından tamamlanan ortak projelerin açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Maden patronunu ilk defa o gün orada gördüm" dedi.

TANIMAM BİLMEM!
"...Baştan beri neler söylediler ya. Dediler ki bu patron AK Partilidir. İlk defa o gün orada gördüm. O güne kadar kendisiyle görüşmüş değilim. Tanımam bilmem. Bu müfteriler bu ülkede benim milletimden bu iftiralarla bir şey sağlayacaklar, sağlayamazsınız. Benim milletim müfterileri bu ülkede çok iyi tanıdı.
Utanmadan sıkılmadan yandaşlarına orayı peşkeş çekti diyecek kadar alçaldılar. Bunlar ne derse desin biz ellerini Allah’a açıp bütün bu şehitlerimize Fatihaları gönderenlere, kuran kurslarındaki yavrularımıza onlara ben Allah razı olsun diyorum. onlar bu seviyeye düşmediler, bir şehit ne beklerse onlar onu gönderdiler.

PATRON NE DEMİŞTİ?
Soma Holding'in patronu Alp Gürkan da perşembe günü düzenledikleri basın toplantısında Erdoğan'ı doğrulayan açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan'la ilk kez 'kaza sonrası' tokalaştığını söyleyen Gürkan, daha sonra Erdoğan'ın kendisini yanına çağırdığını ve kaza hakkında görüştüklerini söylemişti.

http://www.internethaber.com/maden-ocaginin-sahibi-ak-partili-mi-erdogan-acikladi-674190h.htm

Bu durum hükümetin olayla hiçbir ilgisinin olmadığı anlamına gelmiyor. Konuyu tamamen saptırmaya çalışmış. Sanki adamı daha önce görmemiş olması hükümeti suçsuz mı yaptı ? Suçlu hala hükümet ve Alp GÜRKAN. Birbirlerini tanısınlar tanımasınlar bu gerçek değişmez.

Aciklamaya bak! Yarisi savunma, diger yarisi da her zaman oldugu gibi din somurusu...:27: Sonuc? Koca bir HIC! :37:

hangi partiden olduğunun ne önemi var, çokta önemli değil. önemli olan kime, kimlere hizmet ettiğidir.

Öyle bir senaryo atılıyor ki ortaya. Adamın biri terk edilmiş bir madeni gidip almış, işleteyim demiş. Sonra denetimsiz çalıştırırım kime ne demiş. Sonra hükümet te çıkmış ortaya bak seeen kulağını bükerim demiş..Heryede ak yalanlar sıktı iyice.

301 kisi hayatini kaybetmis adamin derdi koltugu AKP' li olsalar ne olmasalar ne. İnsanlarin derdi buydu zaten.Ayy bide cikmis hala konusuyorlar vicdanlarini paraya satmislar anlasilan.

ee şimdi hangi partiden olduğu önemli değil mi oldu, ama yok akp liymiş , eşinin akp li olması gibi şeyler yazılıp çiziliyorrdu , o yüzden açıklama yapma gereği duymuşlardır.

Bu aynı Aziz Yıldırımın Fenerbahçe Kulubu şike yapmamıştır demesi gibi :)

ee şimdi hangi partiden olduğu önemli değil mi oldu, ama yok akp liymiş , eşinin akp li olması gibi şeyler yazılıp çiziliyorrdu , o yüzden açıklama yapma gereği duymuşlardır.

bunlara anlatamazsın kıvırmayı iyi biliyorlar çünkü. dün niye tutuklanmadılar diyenler bugün akp nin yargısı sonuç beklemiyorum diyorlar.

yani neler diyolardı baktılar ki haber fiyasko şimdi de geri manevra alıştık artık:32::32:

bunlara anlatamazsın kıvırmayı iyi biliyorlar çünkü. dün niye tutuklanmadılar diyenler bugün akp nin yargısı sonuç beklemiyorum diyorlar.

Ahaha bunu sen mi söylüyorsun ya?
Görüntü ortaya çıkana kadar tokat yoktur diyip başbakanın tokat attığını itiraf ettiği videoyu izledikten sonra ellerine sağlık diyen sen :)
Aynaya bakarken yazma şu yorumları..

LG-P710 Tapatalk

Ahaha bunu sen mi söylüyorsun ya?
Görüntü ortaya çıkana kadar tokat yoktur diyip başbakanın tokat attığını itiraf ettiği videoyu izledikten sonra ellerine sağlık diyen sen :)
Aynaya bakarken yazma şu yorumları..

LG-P710 Tapatalk

ben tokat olayını kaç defa seyrettiysem göremedim. attıysa da eline sağlık

ben tokat olayını kaç defa seyrettiysem göremedim. attıysa da eline sağlık

Böylece günlerdir savunduğunuz,ağladığınız işçiler ses çıkarınca ne kadar zalimleştiniz görmüş olduk.
Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler :)
Tokat olayını kendi ağzıyla itiraf etti :)
Bi gün uzun canınızı yaktığında ağlamayın ama :)

LG-P710 Tapatalk

Böylece günlerdir savunduğunuz,ağladığınız işçiler ses çıkarınca ne kadar zalimleştiniz görmüş olduk.
Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler :)
Tokat olayını kendi ağzıyla itiraf etti :)
Bi gün uzun canınızı yaktığında ağlamayın ama :)

LG-P710 Tapatalk

bizim canımızı yakmaz . ama sizinkini nasıl yaktığı belli.

bizim canımızı yakmaz . ama sizinkini nasıl yaktığı belli.

Niye çok mu yakınsın hayırdır?
Valla canım işçinin yoksulun canı yanarsa benim de yanar.
Senin gibi vicdansız değilim ben.
Emin olma gün geliir devran döner Sultan Süleyman şarkısını dinlemeni tavsiye ederim :)

LG-P710 Tapatalk

Niye çok mu yakınsın hayırdır?
Valla canım işçinin yoksulun canı yanarsa benim de yanar.
Senin gibi vicdansız değilim ben.
Emin olma gün geliir devran döner Sultan Süleyman şarkısını dinlemeni tavsiye ederim :)

LG-P710 Tapatalk

hayırdır pc karşısında vicdan mı okuyorsunuz , insan üstü özellikleriniz mi var :51:
reca etsem biri var vicdanlı mı değil mi çözemedim getireyim de bi çözüverin zahmet olmazsa :9:

hayırdır pc karşısında vicdan mı okuyorsunuz , insan üstü özellikleriniz mi var :51:
reca etsem biri var vicdanlı mı değil mi çözemedim getireyim de bi çözüverin zahmet olmazsa :9:

Hatırlatmak zorundayım anladımm;muhatabım değilsiniz lütfen beni bir daha alıntılamayın :)

LG-P710 Tapatalk

Back