Çatlaklar Madem Çözüm Yok Kamufle Etme Yolları

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

theangeldie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
29
0
Arkadaşlar bu başlık altında çatlakları krem,farklı tarz ürünler(cilt boyası) veya farklı yöntemlerle nasıl kamufle edilceği konusundan fikri yada tecrübeleri olanlar bilgilendirirse sevinirim

bacak spreyleri var bulaşmayan çıkmayan ancak lifle banyoda çıkan , çatlaklarıda kapatır mı acaba?:44:

fondoten denedinmi :)

ben kendimle çok barışık biriyim bacak arkamda çatlak var beyaz çizgiler hamile kalmadan önce
kısa etek giyiyordum diz üstü :KK1:

NO LINE diye bi sistem var ama burda giden olmadı galiba, bi başlıkta görmüştüm, türkiyede olmayadabilir. bi bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilirse iyi olur:KK42:

Benim arada yüzüm için kullandığım bi kil maskesi vardı, arkasında çatlaklar içinde kullanıldığı yazıyordu, çatlaklarımda da denedim bi umut. Hakikaten işe yaradı baya azalttı görünümünü :) . Ama etkisi kalıcı değil maalesef sonra eski hallerine dönüyolar :44:. Yine de denize falan gidileceğinde, etek, elbise giyileceğinde kullanılabilir diye düşünüyorum, uygulaması 15-20 dakika falan sürüyo toplamda, üşenilecek bişey değil yani :) . Adını unuttum şimdi ama bi paket daha alır yazarım buraya :) .

bende de var sprey kapatmıyo hem bacak arkasındakıler ayaktayken pek bellı olmuyo gerıldıgınden oturunca sırıtıyo ben ondan etek gıydıgımde oturmuyorum

ya bende cocukken feci sıskaydım. iştah hapı vermişti doktor. anında kilo alıp anında verdim. ve küçüklüğümden ber catlaklarım var utanıyorum resmen. 18 yasındayım. cildiyeye gittiğimde onları kapatamazsın kesinlikle ama yenilerinin olusmasını engeleeyebilirsin demişti. cözümü yok yani :KK43:

keşke hiç çatlağımız olmasaydı:26: acaba hiç çatlağı olmmak nasıl bir duygu şöyle gerine gerine utanmadan plajlarda yürümek :KK14:

Çatlaklarınız ne durumda bilmiyorum ama bende de var hafif bir miktar. Burada var mı bilmiyorum da Almanya'dan renkli nemlendirici almıştım ben fondoten yerine de kullandım bir süre.
Çok katı kıvamlı bir şey olduğu için losyonla karıştırıp inceltiyordum. Hani bir çay kaşığı ondan koyuyorsam 6-7 çay kaşığı losyon, krem gibi. Bir kere denemiştim onu sürüp üstüne makyaj sabitleyici sprey sıkınca hiçbir şey görünmüyordu. Eğer çok derin çatlaklarınız varsa kalın tabaka gibi de sürebilirsiniz onu. Çok pahalı bir şey değil, Almanya'da DM marketlerde satılıyordu sanırım.

bende de var sprey kapatmıyo hem bacak arkasındakıler ayaktayken pek bellı olmuyo gerıldıgınden oturunca sırıtıyo ben ondan etek gıydıgımde oturmuyorum

benimde tam tersi oturunca geriliyo bacak bacak atınca falan ama ayaktayken daha çok belli oluyolar..bende etek elbise günlüğe giymiyorum özel bir yere giderken 2 kat inca çorap giyiyorum belli olmuyo ama tatile gidince napıcam bilmiyorum ama kimde görsem çatlak var kimsenin umrunda değil kapatma gibi bi dertleri yok herkez kısa etekler şortlarla burada ve herkezdede var bi tek çocuklarda yeni erkenliğe girmişlerde yok oyüzden herkezde var fazla takmıyorum artık benim şuan tek derdim gitmeyen yanlardaki doğumdan kalan similer ve göbeğimde var ama otururkende içime çekiyorum açkkende daha iyi görünüyo ne yaptıysam yanlardaki simitler gitmedi boşuna uğrasma gitmez dediler doğru vallahi gitmedi :KK50:

benimde tam tersi oturunca geriliyo bacak bacak atınca falan ama ayaktayken daha çok belli oluyolar..bende etek elbise günlüğe giymiyorum özel bir yere giderken 2 kat inca çorap giyiyorum belli olmuyo ama tatile gidince napıcam bilmiyorum ama kimde görsem çatlak var kimsenin umrunda değil kapatma gibi bi dertleri yok herkez kısa etekler şortlarla burada ve herkezdede var bi tek çocuklarda yeni erkenliğe girmişlerde yok oyüzden herkezde var fazla takmıyorum artık benim şuan tek derdim gitmeyen yanlardaki doğumdan kalan similer ve göbeğimde var ama otururkende içime çekiyorum açkkende daha iyi görünüyo ne yaptıysam yanlardaki simitler gitmedi boşuna uğrasma gitmez dediler doğru vallahi gitmedi :KK50:

yandaki simitler için jillian 30 days egzersizine bakabilirsin bence eğer haberin yoksa ve yapabilirsenEn Büyük KK

Geçenlerde tesadüfen okudum. Kakao yağını sürüp güneşlendiğimiz zaman çatlaklarda yanıyormuş. Yani böylece kamufle edebilirsiniz kızlar..

Geçenlerde tesadüfen okudum. Kakao yağını sürüp güneşlendiğimiz zaman çatlaklarda yanıyormuş. Yani böylece kamufle edebilirsiniz kızlar..

eğer işe yarıyosa bende yapayım bunu çünkü çok beyazım yanınca çatlaklar daha beter göze batar diye çekiniyorum güneşlenmeye....bunu deneyen oldumu hiç

eğer işe yarıyosa bende yapayım bunu çünkü çok beyazım yanınca çatlaklar daha beter göze batar diye çekiniyorum güneşlenmeye....bunu deneyen oldumu hiç

Ben denedim canım ama 2 kez denedim daha. Biraz yandı gibi çatlaklar. Ama birkaç deneme sonra daha iyi olur diye düşünüyorum..

Ben denedim canım ama 2 kez denedim daha. Biraz yandı gibi çatlaklar. Ama birkaç deneme sonra daha iyi olur diye düşünüyorum..

benimde tenim çok beyaz yanıncada çatlaklarım çok belli olur diye korkuyorum çok var çatlağım çünkü ama göze batmıyo beyaz tenli olduğum için yanınca berbat bi görünümolur diye korkuyorum ama kakao yağı daha çok yakar sadece çatlak yerlere bol bol sürüp belki yanmış tenizle bütünleşirdir yaa:26:başka deneyen yokmu kızlar bayramdan sonra tatile gidicez sırp yanmak çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için yanıcam bide cildim yenilensin soyulsun ölü deri gitsin diye

benimde tenim çok beyaz yanıncada çatlaklarım çok belli olur diye korkuyorum çok var çatlağım çünkü ama göze batmıyo beyaz tenli olduğum için yanınca berbat bi görünümolur diye korkuyorum ama kakao yağı daha çok yakar sadece çatlak yerlere bol bol sürüp belki yanmış tenizle bütünleşirdir yaa:26:başka deneyen yokmu kızlar bayramdan sonra tatile gidicez sırp yanmak çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için yanıcam bide cildim yenilensin soyulsun ölü deri gitsin diye
Kisin benimde tenim acik oldugundan çatlaklar hic belli olmuyordu. Simdi yaninca ortaya çıktılar valla. Sen daha hic yanmadiysan direk al kakao yagi bence ise yarar. Ben kakao yagini sürmeden once bronzlasmistim o yuzden catlaklari bronzlastirmam biraz zorlasti. Ama kullandığımdan beri fark ediyorum koyulastilar yani. Bu arada ben Dax'in kakao yagini aldim

Son düzenleme:
kızlar bende de çok fazla çatlak var. düğünümüz vardı orda kısa bi elbise giycktm. bacaklarımda kalın olduğu için bi markanın korseli çorabinı aldım. hem bacagımı inceltti hem çatlak görünümünü azalttı. yani dikkatli bakmadıkça belli olmuyordu. insanlar bile şaşırdi.onu deneyebilirsiniz. fiyatı 11 tl idi.

X