- 20 Nisan 2011
- 29
- 0
- Konu Sahibi theangeldie
Arkadaşlar bu başlık altında çatlakları krem,farklı tarz ürünler(cilt boyası) veya farklı yöntemlerle nasıl kamufle edilceği konusundan fikri yada tecrübeleri olanlar bilgilendirirse sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NO LINE diye bi sistem var ama burda giden olmadı galiba, bi başlıkta görmüştüm, türkiyede olmayadabilir. bi bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilirse iyi olur
bacak spreyleri var bulaşmayan çıkmayan ancak lifle banyoda çıkan , çatlaklarıda kapatır mı acaba?:44:
bende de var sprey kapatmıyo hem bacak arkasındakıler ayaktayken pek bellı olmuyo gerıldıgınden oturunca sırıtıyo ben ondan etek gıydıgımde oturmuyorum
benimde tam tersi oturunca geriliyo bacak bacak atınca falan ama ayaktayken daha çok belli oluyolar..bende etek elbise günlüğe giymiyorum özel bir yere giderken 2 kat inca çorap giyiyorum belli olmuyo ama tatile gidince napıcam bilmiyorum ama kimde görsem çatlak var kimsenin umrunda değil kapatma gibi bi dertleri yok herkez kısa etekler şortlarla burada ve herkezdede var bi tek çocuklarda yeni erkenliğe girmişlerde yok oyüzden herkezde var fazla takmıyorum artık benim şuan tek derdim gitmeyen yanlardaki doğumdan kalan similer ve göbeğimde var ama otururkende içime çekiyorum açkkende daha iyi görünüyo ne yaptıysam yanlardaki simitler gitmedi boşuna uğrasma gitmez dediler doğru vallahi gitmedi
Geçenlerde tesadüfen okudum. Kakao yağını sürüp güneşlendiğimiz zaman çatlaklarda yanıyormuş. Yani böylece kamufle edebilirsiniz kızlar..
eğer işe yarıyosa bende yapayım bunu çünkü çok beyazım yanınca çatlaklar daha beter göze batar diye çekiniyorum güneşlenmeye....bunu deneyen oldumu hiç
Ben denedim canım ama 2 kez denedim daha. Biraz yandı gibi çatlaklar. Ama birkaç deneme sonra daha iyi olur diye düşünüyorum..
Kisin benimde tenim acik oldugundan çatlaklar hic belli olmuyordu. Simdi yaninca ortaya çıktılar valla. Sen daha hic yanmadiysan direk al kakao yagi bence ise yarar. Ben kakao yagini sürmeden once bronzlasmistim o yuzden catlaklari bronzlastirmam biraz zorlasti. Ama kullandığımdan beri fark ediyorum koyulastilar yani. Bu arada ben Dax'in kakao yagini aldimbenimde tenim çok beyaz yanıncada çatlaklarım çok belli olur diye korkuyorum çok var çatlağım çünkü ama göze batmıyo beyaz tenli olduğum için yanınca berbat bi görünümolur diye korkuyorum ama kakao yağı daha çok yakar sadece çatlak yerlere bol bol sürüp belki yanmış tenizle bütünleşirdir yaa:26:başka deneyen yokmu kızlar bayramdan sonra tatile gidicez sırp yanmak çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için yanıcam bide cildim yenilensin soyulsun ölü deri gitsin diye