dermatoloji doktoru bu is uzerine uzman birini secmeni tavsiye ederim..Yani benimkiler öle pek hafif sayılmaz karın bölgesindeler çok hafif pembeler hala zamanla beyazlar tabi ama anlatıldığı üzere kremler pek bir işe yaramayacak sanırsam. Peeling olayını da ben yapamam çok riskli çatlakların hemen alt kısmında sezeryan ameliyat yerimde var cesaret edemem. Ben bir profesyonel ile görüşeyim
Lierac serumu 2 ay gece gunduz kullandim 4 kutu bitti bir ise yaramadi.. catlaklarim 2 aylik..Of kizlar of.
Lierac serumu kullaniyorum 1 aydir. Gram degisiklik yok
Kimse de bendeki kadar yoktur inanin.
Goren sok oluyor.
Lierac serumu 2 ay gece gunduz kullandim 4 kutu bitti bir ise yaramadi.. catlaklarim 2 aylik..
emin ol aynı durumdayız..şahsen ben şuana kadar benim kadar çatlağı olan biriyle karşılaşmadım.Olur bi gün bi yerde karşılaşırsak çatlaklarımızdan tanıcaz birbirmizi herhalde%20 ye bile raziydim ama hic gecmicek heralde(
Evet bence deemin ol aynı durumdayız..şahsen ben şuana kadar benim kadar çatlağı olan biriyle karşılaşmadım.Olur bi gün bi yerde karşılaşırsak çatlaklarımızdan tanıcaz birbirmizi herhaldeben an itibari ile madecassol acynsel ikilisini bıraktım.sadece bio oil sürücem,siparişim gelene kdar. dermaroller siparişi verdim domuz yağı ile birazda onu denicem.Yani 2 ay kadar..2 ayda hiç bir değişiklik olmazsa TCA peeling yöntemini denemeye karar verdim..
Bu tretionin soyucu etkisi olan krem mi acaba?%80 oraninda tretionin kremi 3 ay sabah aksam kullanimda baya etksi oluyomus calisma sonuclarina gore.. bu cuma doktora sorucam . retinol ve tretionin cok onemli..
tabi ki paylaşırım bir iyileşme gelişme olursa..daha öncede söylemiştim sana diz kapağımın arkası tamamen çatlak ve dikkatli bakıldığında çatlakların ayak bileğime kadar olduğu görülüyor.müsait olduğum biz zamanda fotografta paylaşırım.bio oil şimdilik bi değişim sağlamadı ama bacağımda bi iki senelik küçük bi yanık izi vardı onu iyileştirmeye başladı.onu iyileştirmeye başladıysa çatlaklara neden fayda sağlamasın diip sürmeye devamEvet bence de
Inan kimse de gormedim bendeki kadar catlagi, senin diz kapagi arkasinda var mi?
Ben bir kutu lierac daha kullanicam. Madecassol ve acnelyse devam ediyorum. Bio oil de ise yarar mi ki ?
Haberleselim mutlaka, sonuclari paylasir misin ?
Hadi insallah ise yarar. Ben de madecassole devam edicem.tabi ki paylaşırım bir iyileşme gelişme olursa..daha öncede söylemiştim sana diz kapağımın arkası tamamen çatlak ve dikkatli bakıldığında çatlakların ayak bileğime kadar olduğu görülüyor.müsait olduğum biz zamanda fotografta paylaşırım.bio oil şimdilik bi değişim sağlamadı ama bacağımda bi iki senelik küçük bi yanık izi vardı onu iyileştirmeye başladı.onu iyileştirmeye başladıysa çatlaklara neden fayda sağlamasın diip sürmeye devam
cok iyi biyerde temizlenmeli yuzun ... yanlis biyerde yuzunu mahvedebilirler kimyasal peeling cok tehlikeli doctor gozetiminde olmalibenim yüzümde siyah nokta ve çok fazla gözenek var sivilce akne falan yok sizce kimyasal peeling yaptırsam gözeneklerim azalır mı? yada kimyasal peelingi kendim yapabilirmiyim yüzüme? ne önerirsiniz
cok iyi biyerde temizlenmeli yuzun ... yanlis biyerde yuzunu mahvedebilirler kimyasal peeling cok tehlikeli doctor gozetiminde olmali