Maddiyat-Geçim sıkıntısı... tavsiyelerinize ihtiyacım var

Canim bankadan cektigunuz kredinun aylik odemesi ne olucak
bizimde son zamanlarda boyle bir odememiz aoz konusuydu
on bin tl cektik 36ay vadeki 37o olarak oduyiruz en azindna o yuklu parayi odeyecegimize kenari daha fazla para atiyiruz
ben yerinizde olsam kredi ceker sistematik bit sekilde borcumu oder ona gore duzen oturturdum

Haklısınız, nişanlınızın borçları varsa bilin düğün üzeri epey açılıyorlar, benim eşimin bilmediğim borçları çıktı o sebepten sıkıntı yaşıyoruz birazda :)

Şimdi askerde oldugu için borçlarını kapatıpta gitti ama şuanda bir geliri olmadıgı içinde son 3 ayda ne kazanırsa dügüne yatırım yapıcak işte ev falan tutucak.babası dügünü karsılıcagı için bizde ufak tefek seyleri yapıcaz tabi mutlaka takside giricez ve tatile de bütçe ayırmamız gerekiyo siz yinede idare edebiliyosanız ne mutlu size

canım birincisi unutma ömür biter borç bitmez.ikincisi kredi faiz işine bulaşma.paşa paşa borcunu öde bırak az yeyin nasıl olsa yaz geliyo gazıda kıstınmı tamamdır.bende eşya borcu bitti ameliyat borcu çıktı onu ödedim aşılama onu ödedim tüp bebek şimdi daha birinci tüp borcu bitmeden ameliyat oldum önümüzdeki ay 2.tüp bebek.allah ödeme kolaylığı veriyor çok şükür.mutfak masrafımızı 150 tl ye kadar düşürdük.faturalarda 150 tl tutuyor.yani kısacaksın

altınlarını borç için bozmak bana göre yanlış.....tek tek yaparım diyor insan da...kolay değil o iş her ay birşeyler çıkıyor...hazır yapılmışı bozmak mantıklı değil...kredi çekip belli bir hesap üzerinde yürümek altınlarınızla da yatırım yapmak daha mantıklı....yalnız arsayı ortak alıcağız derken?dikkatli olun..arsanın değerlenmesi için 1 yıl kesinlikle yeterli değildir en az 5yılı gözden çıkarın....

Bizde düğün masrafları tamamen bize aitti, altınlar dahil. Belki bu sebepten ilk aylar olduğu için zorlanıyoruz, tatile bile gidemedik bu yüzden Allah tamamına erdirsin, mutluluklar size de.

Bizimde aynı böyle işte kalan 200 tl de yol-kahvaltı anca karşılıyor. Rabbim kolaylık versin, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Altın konusunda katılıyorum size bana da hiç mantıklı gelmiyor bozdurmak borç için, yerine konmuyor bekarlık dönemimden biliyorum Emlak işinde tecrübeliyim teşekkürler uyarınız için.

borçlar ömür boyu insanın peşini bırakmıyo zaten
inş hayırlısıyla ödersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…