- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.938
Çok teşekkür ederim sürekli ölçmeye çalışıyorumEvde saatlik tansiyonunu mutlaka ölçüp yaz, takipte kal olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sürekli ölçmeye çalışıyorumEvde saatlik tansiyonunu mutlaka ölçüp yaz, takipte kal olur mu
Topik mi açsak fakirler olarak günaydın güzel bir eğitim öğrenim dönemi diliyorum . Hadi dene iyisin 2700 den kurtuldunGünaydın fakirlerrrrben fakir okul yolundayım gene. Herkese güzel bir gün diliyorum
aynen bizde tek maasla aldik evi 2015 senesinde krediyleTek maaşla ev aldık 10 yıl once
İvett kurtuldum. Ordan artan parayla yatırım yapacağım. Tekne almayı düşünüyorumTopik mi açsak fakirler olarak günaydın güzel bir eğitim öğrenim dönemi diliyorum . Hadi dene iyisin 2700 den kurtuldun
bence 2 günde bir yersek de olur ölmeyiz heralde.kızım üniversiteye gidecek
çizim masasını boyalarını götürüp sığabileceği 1+1 evinden,boğaza karşı kahvesi elinde resim çizme,o konser senin bu tiyatro benim gezeceği hayallerden 4 kişilik yurt odasına düştük
yemekleri okulda yiyecek,okula yürüyerek gidip gelecek
4 bursu var bulabileceğimiz başka hepsine başvurucaz
o gidince bütün odaları kapatacağım ,kapı altlarına örtü tıkacağım ,okula giderken kombiyi kapatacağım
annemde yemek yiyeceğim
okula yürüyerek gideceğim
belki kış vakti haftada bir duş alırım ordan da su faturası azalır
dumanla haberleşmeyi de becerirsek olur bu iş heralde
A101 e gelen tekneden alalımİvett kurtuldum. Ordan artan parayla yatırım yapacağım. Tekne almayı düşünüyorum
Aklıma sokak röportajında bir adamın sözü geldi. Biz zaten oruca alışığız ne olacak yemeyerek oruç tutmuş oluruz işte diyordu. Adam bunu ciddi ciddi söylüyordu.bence 2 günde bir yersek de olur ölmeyiz heralde.
Ben oyle yapiyom bebe oldu olali her turlu hastalik turedi ahahhahahhaEvde saatlik tansiyonunu mutlaka ölçüp yaz, takipte kal olur mu
bizim insanimizin yanlışını kabul etmemek gibi bir huyu var maalesef.Aklıma sokak röportajında bir adamın sözü geldi. Biz zaten oruca alışığız ne olacak yemeyerek oruç tutmuş oluruz işte diyordu. Adam bunu ciddi ciddi söylüyordu.
borsa morsa bir şey vardır, bir yerlerden ek gelirleri vardır, asgarî ücretle kira kredi ödeyip bir de üstüne tatil yapmak mümkün değilHiç ek gelirden bahsetmiyor. Karı koca ailelerini tanıyorum. Onlarin da durumu yok. Anneleri de kirada oturuyor yani. Kesin olarak eminim onlardan gelmediğine. Ama nereden geliyor bilemiyorum. Oyle faizli yatirimlara da girmezler inançları gereği. Gerçekten hayret verici.
bireysel emeklilikte de altın fonu var.biliyorsunuz dimiBuradaki tasarruf konularına en fazla yazan üyelerden biriyim ancak şu an öyle bir hale geldi ki her şey stabil kalmaya çalışıyorum. Dediğin gibi tasarruf edecek bir yer bulamıyorum artık hani şundan keseyim biriksin olmuyor, çünkü birikenin bir hükmü yok. Sadece bireysel emekliliğimi ödemeye ve arttırabildiğim kadar altın almaya gayret ediyorum, en çok yüklendiğim nokta borçlanmamak, borçlanıp açılırsak toparlayamamaktan korkuyorum çünkü.
Mune seni seviyorum bu mesaj gerçekten çok iyi geldi.
Çok teşekkür ederim abla sayılı günler kaldı bende heyecanla bekliyorum sağlıkla gelsin bekleyen herkesin bebeği inşallahK KIR PAPATYASII çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ablacım
Ben şu anki eğitim sistemine uzağım. Bebeğim daha küçük. Okuyan bir akrabam yok. Ama kendi okuduğum dönemleri düşünüyorum 80 kuşağıyım. Özel okulda okudum ama bizim sınıfta memur çocukları da vardı. Ben 2. El kitap aldığımı hatırlıyorum. Ablam Anadolu Lisesinde okudu ve çok iyi bir eğitim aldı. Pek çok arkadaşı doktor, mühendis oldu. Şu an böyle imkanlar yok sanırım. Çevremde sadece çok uçuk fiyatlı özel okulları duyuyorum.Üstelik bu sadece ekonomiyle açıklanabilecek bir şey de değil. Eğitim sistemi çöktü, mahvoldu. Berbat bir sektör, rant kapısı haline geldi. Özel okullar tercih değil zorunluluk oldu. Kar amacı güden kuruluşlar neticede, veliyi nerden nasıl yolsak diye bekliyorlar.
Eviniz varmı?Benim kardeşimde onlardan biri, görsen havalarından geçilmiyor, hiç bir şeyden eksik kalmazlar, arabayla gezmeler, oralarda buralarda tatiller , paylaşımlar resimler ama günün sonunda ucu ucuna ödenen kredi borçları, ağzına kadar dolu kredi kartları vs... o da iş değil, bu devirde en büyük lüks borçsuzluk bence. Gıdadan kesmiyorum ama sosyal hayattan kesiyorum mecburi değil çünkü , borcum yok kafam rahat şimdilik böyle
allah sonumuzu hayretsin.asgari ücretliler nasıl alacak bu kıyafetleri çanta kırtasiye vs yi?biz de sadece tek eşofman 750 ila 1000 tl arası.valla uygulamalardan bulup bulup aldım kıyafetleri .öyle bile 3000 e yaklaştı daha da eksiği var.bir lacoste 380 bir pantolon 450 500 olur mu el insaf.ama senin kız akıllı o okulda da çok başarılı olacak ben inanıyorumm.zaten köklü iyi bir lise orası.Dün kızımın okul kıyafeti için bana verilen fiyat 1550 tl.
Kitapları hariç.
Okul servisi almış basını gitmiş o sebeble çok istediği uzak okula gönderemiyorum.
Yakın kazandıgı okul üzerinden yürüyecegiz.