• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi Sıkıntılar Belki Biri Ciddi Bir Akıl Verir

bana kalırsa borcu kapatmak için uzun vadeli borçlanmak yerine telefonunuzu satın. inşallah olmaz ama uzun vadede o borcu tekrar ödeyemeyecek duruma gelebilirsiniz. telefonunuzu satarsanız en kötü daha düşük bir model kullanmak zorunda kalırsınız. Allah kolaylık versin.

Eyvah
O zaman telefonunuzu satin derim aklima da baska bir sey gelmedi
Sanırsam en mantıklısı bu ya da tel alacagım onu satacagım. Evde öğrenilmesi ve tartışma konusu olması (ki annemle zaten konuşmuyorum para konusunda söylediği sözler yüzündsn) birde bu olursa ya evi terkederim ya dasını söylemek bile istemiyorum. Gideyim teli satayım sonra inşallah daha güzelini alırım.

bana kalırsa borcu kapatmak için uzun vadeli borçlanmak yerine telefonunuzu satın. inşallah olmaz ama uzun vadede o borcu tekrar ödeyemeyecek duruma gelebilirsiniz. telefonunuzu satarsanız en kötü daha düşük bir model kullanmak zorunda kalırsınız. Allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim. Tel kullanmayabilirim bir süre sıkıntı olmaz.

Kaza sonrası olan kasko kaynaklı bir ödeme yapacagım kişi tanıdık değil maalesef. Şirketle de konuştum. Ödeme olmazsa kağıt gelir dediler evet borç için sıkıntı olmaz ama evdekilerin öğrenme riskini göze alamam.
Kağıt gelse de bşy olmaz en fazla gecikmeli şekilde ödersin küçük bir faiz işler . Evdekilerde öğrenirse öğrenir yani para bulamazsan yapılacak bşy yok gibi görünüyor pek .

Kağıt gelse de bşy olmaz en fazla gecikmeli şekilde ödersin küçük bir faiz işler . Evdekilerde öğrenirse öğrenir yani para bulamazsan yapılacak bşy yok gibi görünüyor pek .
Evdekilerin öğrenmemesi lazım. Bu önemli benim için.

Telefonumu bir saate let godan veriyorum en azından komik bir rakama gitmedi sagolun arkadaşlar

Teşekkür ederim

Back