• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi Sıkıntılar Belki Biri Ciddi Bir Akıl Verir

Bgtc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
138
76
28
34
Merhabalar...
Çok uzun zamandır ailemden maddi yardım almıyorum. (Annemin bir kaç ağır lafı yüzünden açıkçası o para boğazımdan geçerse kendimi öldürürüm herhalde)
Yarına yüklü bir ödeme yapmam gerekiyor şükür ki birikmişim vardı fakat 600 lira gibi bir rakam eksik. Borç bulabileceğim kimse yok alabileceğim kişilerden de aldım bugün 3200 gibisi ordan geldi. Açıkçası aklımda telefonumu satmak var ama belki daha yaratıcı bir fikir çıkar burdan? Var mı şu yolu deneyebilirsin diyen biri?

Kendi telefonunuzu satmak yerine taksitle telefon alıp direk satın

Kredi çekemiyorum malesef başvurdum reddedildi. Sanırsam kk geçmişim yok diye.
Yeni telefon alıp satmak mantıklı geldi kartın üzerine değil mi?

600e satmak için ne kadarlık bir telefon almalıyım?

faturanızın ustune tel alıyosunuz.mesela tel 2000 e geldı dıyelım hıc kullanmadan baska bı telefoncuya satıyosunuz.

boylece 2000 i taksıtle gerı odeyebılıyosunuz.

ben öyle yapan bırını duymustum

faturanızın ustune tel alıyosunuz.mesela tel 2000 e geldı dıyelım hıc kullanmadan baska bı telefoncuya satıyosunuz.

boylece 2000 i taksıtle gerı odeyebılıyosunuz.

ben öyle yapan bırını duymustum
Borçla borç ödemeye karşıyım aslında. Teli satmam (ki çok seviyorum) bana güzel bir ceza ve ders olurdu. Ama bakalım bu da mantıklı. Düşüneyim 4-5 saatim var olmadı öyle yaparım.

Borçla borç ödemeye karşıyım aslında. Teli satmam (ki çok seviyorum) bana güzel bir ceza ve ders olurdu. Ama bakalım bu da mantıklı. Düşüneyim 4-5 saatim var olmadı öyle yaparım.

Çevrenden aldığın borç ve yeni alacağın telefonun faturasını nasıl ödeyeceksin yada ödeyebilecek misin? Ödeyebileceksen sorun yok ama ödeyemeyeceksen elinde bulunan telefonu satmanı öneririm daha fazla borca batmadan.

kredı kartınız varmı...kartınızdakı lımıtı nakıt avans olarak cekebilirsin...onuda 12 aya kadar taksıt yapabilirsin...yanı kartından alışveriş yapmıs gıbı taksıtler kartına yansıyacak

Çalışıyor musun ?
600 TL eksikse bunu söyleyip Maaş günü ödeyeceğini bildirmez misin ?

Çalışıyorum ama malesef bu sene sigortam yok. Normalde öğretmenim bu sene bakıcılık + özel ders veriyorumz. Parayı da elden alıyorum. Ödeme kısmında Allah büyük en fazla ek iş vs gerekirse uyumadan çalışırım önemli olan aileme duyurmadan halletmek. (Şu anki psikolojim evde olan konuşmayı kaldıracak durumda değil) Borçları hızlı bir şekilde öderim geçen hafta sonu hastalıktan çalışamadım bu hafta sonu da çocukların baloları var dersim olmayacak ama bir sonraki hafta sonu rahatlıkla o parayı çıkartırım. Kkartım yok keşke olaaydı. Eksi bakiye olayına da gece başvurdum reddedilmiş maaş hesabı olmadığı için.

ON BASVURUNUZ OLUMSUZ DEGERLENDIRILMISTIR. ILGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.

Böyle bir mesaj gelmiş bankaya uğradım biraz önce maaş hesabı olmadıgı içinmiş.

Çalışıyor musun ?
600 TL eksikse bunu söyleyip Maaş günü ödeyeceğini bildirmez misin ?

Kaza sonrası olan kasko kaynaklı bir ödeme yapacagım kişi tanıdık değil maalesef. Şirketle de konuştum. Ödeme olmazsa kağıt gelir dediler evet borç için sıkıntı olmaz ama evdekilerin öğrenme riskini göze alamam.

Back