• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maddi durumu iyi olmayanlara gelinliğimi vermeyi düşünüyorum!

HAVALIKIZ

'Ya Vehhab'
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
577
9
296
Antalya
yeni evlenicek olan arkadaşlar yada çevresinde yeni evlenecek tanıdığı olanlar varsa 2008 ekim ayında giydiğim gelinliğimi kendisinin ve evleneceği insanın maddi durumu kötü olan zor durumda olan bir gelin adayına vermek istiyorum.Yanlız nasıl emin olucam bilmiyorum bu iyi niyetimin kötüye kullanılmasını istemiyorum.Eğer gerçekten emin olursam gelinlik fotolarını koyucam lütfen arkadaşlar samimi ve dürst olun!

çok doğru bir şey yapıyorsun canım... çok güzel bir düşünce tebrik ederim

inşallah gerçekten ihtiyacı olan biri giyer ve çok mutlu olur :16:

kk nün en tatlı kalpli kızı cnmmm çok güzel düşünmüşsünnn <3

Ne güzel bir iş yapmışsın canım Allah amacına ulaşmak nasip etsin inşallah.Benim bir akrabam var durumları pek müsait değil.Yeni nişan yaptılar kısa zamanda düğün planları var.Kızın boyu 1.60.Oğlan nişan kıyafetini bile emanet almıştı.Facede resmi var ama link koyamadığım için sana nasıl ulaşırım bilemedim canım.Oğlanın nişan kıyafetini görsen ceket resmen etek gibi duruyor.Yani demem o ki eğer sende onlarla konuşayım onlarda kabul ederse bu güzel işe ikimizde aracı olalım.
Hem bu akrabamız giydikten sonra dileyen olursa tekrar isteyen kişiyede yollayabiliriz.Erimez eskimez neden olmasın.
Tekrar bu güzel düşüncen için tebrik ederim.:46::46:

Ne güzel bir iş yapmışsın canım Allah amacına ulaşmak nasip etsin inşallah.Benim bir akrabam var durumları pek müsait değil.Yeni nişan yaptılar kısa zamanda düğün planları var.Kızın boyu 1.60.Oğlan nişan kıyafetini bile emanet almıştı.Facede resmi var ama link koyamadığım için sana nasıl ulaşırım bilemedim canım.Oğlanın nişan kıyafetini görsen ceket resmen etek gibi duruyor.Yani demem o ki eğer sende onlarla konuşayım onlarda kabul ederse bu güzel işe ikimizde aracı olalım.
Hem bu akrabamız giydikten sonra dileyen olursa tekrar isteyen kişiyede yollayabiliriz.Erimez eskimez neden olmasın.
Tekrar bu güzel düşüncen için tebrik ederim.:46::46:

teşekkür ederim canım neden olmasın olabilir özelden görüşebiliriz...

bende gelinliğimi durumu iyi olmayan birine vermiştim.bence sizde öyle yapın sevinsinler,sonuçta gelinklikle işim bitti napıyım dimi :)

Canım şuan duygularımı ifade edecek bir şey bulamıyorum. Bu sabah insanların zor durumdaki insaları görmemesi üzerine çok kötü bir anı yaşadım o kadar üzgünüm ki.. Üzerine bu konuyu okuyunca inan bana kendimi çok iyi hissettim. İnşallah amacına ulaşır bu güzel destek , daha fazla göz yaşlarımı tutamıcam sanırım :43:

Çok güzel benimde gelinligim hala yok:) ama alabilecek durumdayim tabi.kızlar durumu olmayan gelin adayına burdan ulaşmak zor olur da böyle birşey yapsan tanıdık bir gelinlikçiye versen o durumu olmayanlara verirse daha çok gelin adayında ulaşmış olur.

Bizim gelinin resmini atacaktım ama malesef nişanda çıkan kavgada olay başlamadan bitti.:41:Umarım düzelirde gelinliğin nasip olur canım.

Back