- 5 Haziran 2024
- 92
- -11
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilgenur asli
Kizlar 3 senelik evliydim, eşim esrar içiyomuş ve temmuz ayinda öğrenmiştim birakacagim dediği için sabrettim ama son 1 2 aydir hal ve hareketleri çok değişmişti ben de takip ettim yani telefonunu kariştirdim galerisine baktim ve tabiki birseyler yakaladim, surekli evde yari baygin haldeydi, dili dönmüyordu, tuhaf gülüyordu sonra birgun bi mesaj yuzunden kavga ettik ve herseyi itiraf etti ocak ayindan beri herşeyi kullandim canim istiyor, sende kaç kurtar kendini deyip ağlamaya başladi ben de ağladim onunda beraber aşabiliriz bak söz verirsen yaninda olurum vs dedim ama söz verdiği günün ertesi günü gene almiş içmiş. Hep yalanlar soyledi engelledigi kisilerin engelini kaldirip tekrar konuşmaya devam etti bazilarini farkli isimlerle kaydetmişti hatta. Bunun nasil bi illet olduğunu bilen herkes yakma kendini ayril sonu iyi degil dedi ben de okadar uzgundum ki o anlik ofkeyle dava açtim ve boşandim 2 hafta oldu ama çok özlüyorum bazen acaba diyorum sorum size şu; acaba yaninda olsam birakirmiydi yada evin içine kadar sokan insan surekli yalan soyleyen bi insan birakamazmiydi çunku söz verip ertesi gün yine aldi sagdan soldan hep para istemiş. Sizce bitirmekle iyimi etmişim