• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madamtusot'un seyir defteri... (Nişan & Kına & Düğün)

canım tebrik ederim mutluluklar ... kızlar merak ettiğm merve dağlının sitesine girdim orda çalan müziğin adını bilen varsa yazabilir mi

gerçekten fotoğraflar çok güzl ben sizin nişanlığınızı merve dağlının fotoğraf sitesinde görmüştüm ordada bayıldım hatta aynısından istiordum ama biz baya geçikmiştk zamanımız yoktu allah mutluetsin inş çok güzelsinz:16:

gerçekten fotoğraflar çok güzl ben sizin nişanlığınızı merve dağlının fotoğraf sitesinde görmüştüm ordada bayıldım hatta aynısından istiordum ama biz baya geçikmiştk zamanımız yoktu allah mutluetsin inş çok güzelsinz:16:

canım benim çok teşekkür ederim :69: daha güzelleri senin olsun inşallah. bu işler biraz da nasip kısmet işi, kıyafet seçimi, diktirmesi ise işin en zahmetli kısmı. atlattıysan ne mutlu. :1:
amin, ecmain canım bu arada güzel dileklerin için.
:34:

ince detayları güzel düşünmüşsünüz gibi geldi bana. bende çok istiyorum kına gecemde böyle şeyler dağıtmayı.inşallah herkesin gönlüne göre olur hayırlı olur :34: tebrik ederim mutluluklar

Back