• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madamtusot'un seyir defteri... (Nişan & Kına & Düğün)

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
Arkadaşlar resimlerimi ve albümümü kaldırdım. Yazılar tamamen silinemeyince ben de böyle bi düzenleme yaptım.
Anlayışınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Elbiseniz çok farklı ve güzel.Keşke yüzünüzü de görebilseydik. =) Çeyiz başlığında da aldıklarınızı farklı ve güzel bulmuştum.Çok zevklisiniz. =) Mutluluklar. :nazar:

ayyy nişanlığın gerçekten çok güzel anladığım kadarıyla tesettürlü birisin canım yakında inşallah benimde var ve elbisen gerçekten çok hoş keşke türbanını yada saçınıda görebilseydik allah bir ömür boy mesut etsin inşallah

Daha önce internette görmüştüm.
Sanırım fotoğraflarınızı Merve Dağlı çekmiş.
Facebook'ta ve fotoğrafçının resmi sitesinde görmüştüm aynı fotoğrafları

Bende Merve Dağlı nın fotoğraflarında görmüş çok beğenmiştim. Rabbim bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerim :40:

Daha önce internette görmüştüm.
Sanırım fotoğraflarınızı Merve Dağlı çekmiş.
Facebook'ta ve fotoğrafçının resmi sitesinde görmüştüm aynı fotoğrafları

evet Merve Dağlı çekmişti nişan fotoğraflarımı. düğünden ne yazık ki foto boyutları büyük olduğu için koyamadım bir türlü, almadı. :43:

ayyy nişanlığın gerçekten çok güzel anladığım kadarıyla tesettürlü birisin canım yakında inşallah benimde var ve elbisen gerçekten çok hoş keşke türbanını yada saçınıda görebilseydik allah bir ömür boy mesut etsin inşallah

merve dağlı'nın sitesinde hala duruyorsa nişanlığımın üstünü bir nebze de olsa görebilirsin canım. beğenmene sevindim. çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirsin inş. en sıkıntılı zamanlar oluyor o dönem ama geriye bakınca da özlüyorsun o koşuşturmacayı. Umarım herşey gönlüne göre olur canım. :nazar:

merve dağlı'nın sitesinde hala duruyorsa nişanlığımın üstünü bir nebze de olsa görebilirsin canım. beğenmene sevindim. çok teşekkür ederim. Allah tamamına erdirsin inş. en sıkıntılı zamanlar oluyor o dönem ama geriye bakınca da özlüyorsun o koşuşturmacayı. Umarım herşey gönlüne göre olur canım. :nazar:

aminnnnn canım inşallah evet çok sıkıntılı bir o kadar da yorucu ama herşeye değer bu yorgunluklar sonunda sevdiğime kavuşmak var :66: inşallah resim duruyodur ya banada fikir olmuş olur çünkü çok beğendim ve gerçekten çok yakışmış sana

gördugum en guzel nişan fotoları
allah hiç ayırmasın
merve hanımın ucretleri nasıl peki canımm sitesinde bilgi yok da

gördugum en guzel nişan fotoları
allah hiç ayırmasın
merve hanımın ucretleri nasıl peki canımm sitesinde bilgi yok da

canım ben mart ayında çektirmiştim, o zaman 600 TL gibi bişeydi ama bana "zamlandı, sana zamdan önceki fiyatıyla yapıyorum" demişti. doğrusunu söylemek gerekirse eğlenceliydi ama profesyonel değildi. düğünde o yüzden zümrüt'ü tercih ettim, 1500TL'ye takip çekim'e. onu tavsiye ederim.
şimdi baktığımda ise aslında hepsi fuzuliymiş ama insan özeniyor, güzel düğün fotolarım olsun diye.
inşallah gönlüne göre olur canım :34:

canim nisanligin harikAYmis.fiziginede masallah.merve dagli gercekten harika resimler cekiyor.mutluluklar dilerim.dugun fotolarinida bekleriz

Back