• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Madam burcu gelinlik

YorgunPenguen

evli mutlu huzurlu =)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
4.107
2
356
37
Manisa
Merhaba kızlar. bu konu hakkında yorumlar var ama güncel ve kendime ait bi konu olsun istedim. İZmir madam burcudan gelinlik alan var mı, ya da gelinliklerini gören? Eylülde düğünüm var nasipse ve oraya bakmayı düşünüyorum. Ya da izmirde uygun fiyatlı güzel moda evi var mı tavsiye edebiliceğiniz ?? Ben izmirde oturmuyorum manisadayım, izmiri pek bilmiyorum o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.:26:

Son düzenleme:
canım eylül gelinim benim madam burcuya gitmedim ama gecen sene arkadasım gitti baya ilgilenip vücut yapına göre sana yakışanı bulmana yardımcı oluyorlarmış fiyatlarda her bütceye uygunmuş 700den 3000e kadar .bence oradan başla en azından tarzını sana yakısacagı belırleme yardımcı olurlar sonrasında ne ıstedıgını bılerek bakarsın:) dün çankayada yıldızgör bridal collectiona baktım fiyatlar uygun kaliteleride yüksek 1000den başlıyo pazarlıkla istediğin fiyata düşürebiliyorsun .ben bugun miss defneyle anlaştım muhteşem gelinlikler var 2000den başlıyo bayada uçuyo fiyatlar 3600tllik gelinliği nakitte 3000tlye indirene kadar göbeğimiz çatladı.illaki pazarlığı sıkı yapan biriyle çık alışverişe elifcim her fiyatı bütcene çekebilirsin. inşallah gönlünde yatanı bulursun sevgiyle kal:34:

canım benim çok sağol cevabın için tamam o zaman ordan başlıyorum çankayayı da geziyorum :1: pazarlıktan da hiç anlamayız ama işallah gönlüme göre bi gelinlik bulurum. Madam burcunun son zamanlarda kalitesi düştü kumaşları iyi değil filan diye yorumlar okudum o yüzden tereddütte kalmıştım.

canım benim çok sağol cevabın için tamam o zaman ordan başlıyorum çankayayı da geziyorum :1: pazarlıktan da hiç anlamayız ama işallah gönlüme göre bi gelinlik bulurum. Madam burcunun son zamanlarda kalitesi düştü kumaşları iyi değil filan diye yorumlar okudum o yüzden tereddütte kalmıştım.

kişiye göre değişir canım sen git bak beğenmesen bile kumaş kalitesini stilistleri okadar alakadar oluyolarki ne istediğini bulmana yardımcı olurlar en azından sende sonrasındaki yerlere oradan aklında kalanlarla devam edersin

Madam burcu ismini görünce hemen oikudum tabi.Bende kismetse Temmuzda evleniyorum ve izmirden aldim gelinligimi.Ilk olarak madam burcuya gittik 3 katli hos biryer ama komikti biraz.(sanirim biraz uzun anlatacagim simdiden özür dilerim)elime bos bir kagit verdiler ve begendiklerinizi buraya yazin ve icinden sadece 3 tanesini deneyebilirsiniz dediler.Ay dedim sadece 3 tanemi cok az geldi gözüme.Dedilerki cok denerseniz kafaniz karisir.Neyse kizdim tabi bende dedim hadi 5 tane denemek istersem ne olacak.Izin vermiyoruz dediler.Neyse basladim ben tek tek gezmeye katlari.3 kati ayirmislar ucuz pahali ve en usttede en pahalilar.Ama ben aralarinda hic bir fark görmedim ve bu kagida begendiklerinizi yazin dedikleri kagidi bombos bir tane bile yazmadan geri verdim hatta sasirdilar hic begendiginiz olmadimi diye olmadi iste.Yani o magzanin sadece adi var bence ama zevk meselesi tabi yinede bakmak gerekir akilda madam burcuyada baksamiydik diye kalmasin.Sonra tum gun mimar kemalettinde ve ordanda kemer altina gectik.Mimar kemalettin gercekten super.Ama sunu söylemeyliyim izmirin gelinlikcileri cok suratsiz.onu acma bunu deneme sen dur ben bakiyim...aaa dedim sen mi giyeceksin ben mi.Ben Kirikkaleliyim kayinvalidemler izmirde ve izmirde cok gelinlikci var diye oraya gittim.Her neyse sonra cok tatli bir bayan hic erinmeden bunalmadan tafra yapmadan belki 10 tane gelinlik denetti bana keske ismini hatirlayabilseydim kesinlikle önerirdim.Ve fiyatlarida gayet uygundu ve modelleride madam burcudan bin kat guzeldi:D herneyse o bayan bana 2 parca gelinlik denetti ve benim fikrim aninda degisti.Ama bir gelinlikcide iki parca görmüs begenmis ama 2 parca diye denememistim kapanmalarina yarim saat kala oraya gittim.Sahane gelinlikler ve sahane bir kumas kalitesi sahane bir iscilik cikarttilar.Herkese tavsiye ederim.Mimar Kemalettinde (Elizi Poem) öyleki kayinvalidemde abiyesini oraya diktiriyor kirk yillik terzisinden vazgecip.Ben icime sinen bir gelinlik aldim cok sukur Rabbim hayirlisiyla giymeyide nasip etsin.Sizede tüm gelinlerede kolayliklar diliyorum.Hayirli olsun.Rabbim hic bir sorun olmadan giymeyi nasip etsin.

cevabın için çok sağol canım. Ben de öle 3 modelle sınırlı kalmak istememki yaa aklımda hiç model yok sadece dantelli küpürlü bişeyler istiyorum o kadarı belli yani. Keşke diğer yerin adını da hatırlayabilseydin. SEnin aldığın yere de gidebilirim işallah. Orada fiyatlar nasıl peki ?

cevabın için çok sağol canım. Ben de öle 3 modelle sınırlı kalmak istememki yaa aklımda hiç model yok sadece dantelli küpürlü bişeyler istiyorum o kadarı belli yani. Keşke diğer yerin adını da hatırlayabilseydin. SEnin aldığın yere de gidebilirim işallah. Orada fiyatlar nasıl peki ?

öncelikle sunu söylemeliyim ki iki yildir internetten gelinlik ariyorum belki 300 tane fotograf aldim hatta begendigim birine cok benzeyen bir tane buldum ama giyince öyle olmuyormus hic begenmedim.Eee tabi giydiriyorlar 1.80lik mankene hosuma gidiyor.sonra hic aklimda olmayan hic almam dedigim seyi aldim.dolayisiyla magzalara aklimdakilerle gittim ve dogru durust bakmadim o yuzden zamanimi aldi.Aslinda anladim ki hic bir fikrin olmadan gitmek daha guzel.benim fikrim bu tabi.Fiyata gelince izmir bana cok uygun geldi gercekten ortalama 1.5 milyar.Benimki biraz farkli oldu sirf el isciligi oldugu icin biz 2.5milyara aldik.Yani izmirde uygun birseyler bulursun hic stres yapma ya ben stresten mahvolmustum.her fiyata ve gayet guzel seyler bulursun.ve sana tavsiyem deneyebiliyorsan her dukkanda en az 3 tane dene.kafasi karismiyor insanin.kolay gelsin simdiden.

bende madam burcudan aldım gelinliğimi haftayada düğünüm var.bende siyahincim81 gibi anlatmak istiyorum.gittim kocaman biyer önce bi tanıtım videosu izletiyolar vay be diyosun süper çok ciddi kaliteli biyer diye büyüleniyosun.neyse elime bi kağıt kalem verdiler.3 tane yaz dediler.banada az geldi sadece 3 tanemi dedim eet cok denersen kafan karışır dediler.neyse gezdim dolaştım ama aman aman begendiğim bişey olmadı yinde deniyim dedim 3 tane yazdım kagıda.gelinliği giydirdiler bana podyuma cıkartıyolar duman müzik fln anbiyans süper tabi senle gelen annen kayınvalden kardeşin vs iliyo seni:))neyse gelinliğe bayıldım aslında cokta isteyerek seçmemiştim sadece 3 tane deniyim diye seçtim gelinliğin daha doğrusu üst kısmına bayıldım etegini sevmedim değiştirirz yeniden tasarlarız dediler ama keşke başka yerleride gezseydim diye aklımda kalmasın diye düşünücem dedim cıktım gelinlikçiden 1 hafta gezdim mimar kemalettin kemeraltı karsıyakadaki sisters fln fakat gelinlikleri begeniyorum ama hiç biri madam burcudaki kadar güzel değil döndüm dolaştım geri geldim o gelinliği denedim.etek kısmını değiştirdik ve aldık.cokta içime sindi.bu arada ilgileri alakaları süperdi ama hafta içi gidin haftasonu inanılmaz kalabalık oluyo fazla ilgilenemiyolar.
madam burcu olsun yada başka biyer bi mazaya girersiniz gelinlikler güzeldir ama tam istediğiniz gibi değildir.bi başka mazaya girersiniz begenmezsiniz gelinlileri ama içlerinden bitane vardır o sizin nasibizdir.bence gezin dolaşın gördüğünüz her dükkana girin içinize sineni bulucaksınız.

Teşekkürler yardımınız için. Bİ arkadaşımda oraya yaptırıyo provaları h.içiymiş. Bende h.içi çalışıyorum. Nasıl yapıcam bilmiyorum yaa. Ama mutlaka gidicem. Düğünden sonra gelinliğini görmek isterim burda :1:

cnm bende bayabi gezdim bende eylülde evlenicem nasipse.ilk başta mimar kemaleetin madam burcu gezdim tozdum denedim.sonra prenses gelinlik istediğimde karar kıldım çünkü diğer modellere bakmıydum bile.bugün tekrar madamburcuya gittim.evet çok güzel ilgilendiler 3 model denedim ve bitanesi mankenin üzerinde durduğundan çok daha hoşuma gitti.yrnda annemler falan beraber gidicez kesin karar vericem.artık daha fazla gezmek istemiyorum bu model içime sindi inş gönlüme görede olur.

bende manisalıyım.gelinliğimi izmirde sevinç modaevinde diktiridm.mimar kemalettinin paralelinde bir cadde daha var adını hatırlayamadım orda.sevinç hanım çok ilgilendi benimle.memnun kaldım.ondan önce bi çok yere girdim ama 3tane deneyebilirsiniz diyolar bazıları dokunmama bile müsade etmedi uzaktan bakın diolar.denemeden çıktığım (kızıp) çok yer oldu.dolaşın bi çok yer var içinize sinen olsun.

cnm bende bayabi gezdim bende eylülde evlenicem nasipse.ilk başta mimar kemaleetin madam burcu gezdim tozdum denedim.sonra prenses gelinlik istediğimde karar kıldım çünkü diğer modellere bakmıydum bile.bugün tekrar madamburcuya gittim.evet çok güzel ilgilendiler 3 model denedim ve bitanesi mankenin üzerinde durduğundan çok daha hoşuma gitti.yrnda annemler falan beraber gidicez kesin karar vericem.artık daha fazla gezmek istemiyorum bu model içime sindi inş gönlüme görede olur.

İşallah olur tatlım. Bende mutlaka gidicem madam burcuya. Ama prowaları haftaiçi oluyomuş benim izin almam problem olur h.içi. onu nasıl halledicem bilmiyorum yaa.. Sağol ilgilendiğin için :34:

bende manisalıyım.gelinliğimi izmirde sevinç modaevinde diktiridm.mimar kemalettinin paralelinde bir cadde daha var adını hatırlayamadım orda.sevinç hanım çok ilgilendi benimle.memnun kaldım.ondan önce bi çok yere girdim ama 3tane deneyebilirsiniz diyolar bazıları dokunmama bile müsade etmedi uzaktan bakın diolar.denemeden çıktığım (kızıp) çok yer oldu.dolaşın bi çok yer var içinize sinen olsun.

Hımm bulabilirsek orayada bi gidelim. Fiyatlar nasıl peki canım?

elif albünden gelinliğini gördüm biraz sademi acaba dedim internetten o modellere şöyle bir baktım bak bakalım seninkine benziyor:16: $247376_10150636333175063_290942455062_18653474_2467945_n.jpg

EWet canım benziyo. ama ben sade istedim zaten. duwakla saçla filan onun sadeliği örtülür diye düşünüyorum. Bide fotoğraflarda çok net değil eteğindeki inciler filan hoş gözüküyo. göğüs kısmındada tadilat olucak daraltılıcak filan. işallah güzel olur.

günaydın ;) vala ne zormuş gelinlik secmek küçüklüğümden beri kabarık gelinlik isterdim ama işin içine girince herşey değişiyor düğüne çok bir şey kalmadı ama ben hala gelinlik şeçmedim sen yine şeçebilmişsin canım

hem de çok zor ya. Ben hiiç aklımda olmayan bi modeli aldım ve nasıl aldığımı anlayamadım ya. Aslında hala kararsızım. keşke almasamıydım diyorum. Gerçi benim huyumdur o karasızlık :) ailem ve nişanlımla gitmiştik herkes çok güzel çok yakıştı deyince birden gaza geldim. O gün içinde gördüğüm en hoş gelinlikti. İşallah güzel bi gelin olurum yaa.. bende küçükken hep kabarık gelinlik isterdim. internetten bakarkende hep güpürlü düz modellere bakıodum ama yakından görünce hoşuma gitmedi onlar. Bide benim vücut tipime prenses model uyucak diye düşündüm. Sende işallah gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım

Back