Madalyon mu?

grikedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
48
2
Merhabalar arkadaşlar. Bir süredir kollarımın üst bölgesinde bozuk para büyüklüğünde pullu kaşıntısız kabarıklıklar oluşuyor. nedenini bilen var mı? 2 dr a gittim ikisi de stressten dedi geçer dedi ama geçmiyor. bunlar geçmiyor diye ben daha cok stress yapıyorum onlar da daha cok artıyor :KK43: kısır döngüye girdim anlayacagınız.
bilgisi olan var mı acaba madalyon hastalıgı falan olabilir mi?
istanbul avr yakasında iyi bir dermatolog önerisi olan ya da benzeri bir şey yaşamış olan biri var mı?

bende de oluyor zaman zaman bu tarif ettiğin şey doğru anladım ise ve evet geçiyor geçmeyecek diye stres yapma. dediğin hastalığı hiç duymadım ama bu doktorlar sana krem falan vermedi mi?

iyi bir doktor tavsiye edeyim canım Agop Kotağyan. iletişim bilgilerini bulup tam adresini öğrenebilirsin.ihmal etme sakın.geçmiş olsun inşallah

ladyteaser - krem verdi biri. bir ay kullan dedi. kullandım ama hiç işe yaramadı. zaten kortizon içerdiği için fazla da kullanmak istemedim. ama dediği süre boyunca kullandım. güvenmediğimden gitmedim tekrr o dr a.

devdas - teşekkür ederim. herhalde özel muayenehanesi vardır. hemen araştırıyorum.

teşekkürler kızlar. umarım geçer şu illet.yaz da geliyor kısa kollu bir şey giyemeyecegim :KK43: zaten evhamlıyım off.

canım özel muayenehanesi şişlide diye biliyorum ama sen yinede bi araştır güzelim

:) eveeet agop amca bana baktı kolumdaki bu şeylerin çil benzeri güneş lekesi oldugunu ama tedavisinin çabuk olmayacagını soyledi. bir krem verdi. krem 2 günde pütürleri yok etti. lekelerin de rengini açtı. ohhh be. ama tüp bitince yine gel dedi de bu tüp bitmiyor :))))

tavsiye veren arkadaslar teşekkürler. mujjjkss ssempatiksalakcinni

X