MACMIROR vajinal fitil kullanan??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ya bişey sorcam ben iltihap için vajinal fitil kullanıyorum yuvarlak sarı renkli ismi MACMIROR .. ve koyduktan 3-4 saat sonra koyu kıvamlı akıyo sarı bi şekilde kafamçokkarıştı
bu normal mi sizce veya kullanan varmı bu şekilde geri geliyomu :uhm:benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya bişey sorcam ben iltihap için vajinal fitil kullanıyorum yuvarlak sarı renkli ismi MACMIROR .. ve koyduktan 3-4 saat sonra koyu kıvamlı akıyo sarı bi şekilde kafamçokkarıştı
bu normal mi sizce veya kullanan varmı bu şekilde geri geliyomu :uhm:benneyaptımki

canım bana mesaj çekmişsin vajinal haplan ilgili...
evet kullanıyoum 12 tabletten oluşuyodu gece yatmadan bi tane alıyordum benimkinin adı BİTERAL di...gece koyduğum için sabah uyandığımda hepsi çamaşırıma yapışmıştı..biteral hapının rengi beyaz ovaldi canım..çamaşırına değmesi normal sonuçta içeride dağılıyo en son dün gece kullandım bitti...umarım yardımcı olmuşumdur...kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim canıma.s.
ben de biteral hap kullqanıyorum onun yanında bu fitili günde iki kez kullanıyorum. inşallah faydası oluyodur:bbo:

bende kullandım canım fitili yerleştirdikten sonra bira uzan hemen kalkma diğerinide yatarken koy biraz akması normal

peki faydası oldu mu kızlar iltihap tamamen gitti mi:uhm:
tedavisi zor diyolar korkuyorum bebek için de engelmiş:1no2:

hiç korkmana gerek yok iltihap çoğu kadında olan bişey ilaçlarını düzgün kullanırsan geçer bebeğinde olur merak etme

dün doktorum bana da verdi, şifa buluruz insallah, bunu kullanıp iyileşen var mı acaba?

kızlar ben dün gece kullandım, sabaha karşı kasıklarımda şişlik ve ağrıyla uyandım, sizde de oluyormuydu böyle?

selam kızlar, bi dr arkadaşım macmiror kullanmamı ve bu ilaçla ilgili güzel geri bildirimler aldığını söyledi. gerçekten mantarda işe yarıyormu bide yanında mutlaka hapta kullanmak gerekli mi? sizin kullanımdan sonra geçti mi sorunlarınız?

slm,ben derya siteye yeni üye oldum.macmiror fitil bugün dr.um tarafından verildi yanında da tetradox henüz kullanmadım, smear testi sonucu verdi bunları ama benim hiç şikayetim yoktu sizin var mıydı acaba merak ettim . bir de adet bitince kullanıcam değil mi:utangac: bu arada ben 4 nisanda evlendim ama hala hamile kalamadım, bu engel midir sizce. aslında ben soru sormaya çalışıyorum ama oldu mu bilmiyorum

Kızlar merhaba doktorum biteral hap ve biteral fitil verdi cesaret edip kullanamadım yanma yapıyo mu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi :(:KK43:

Back