• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Maclaren Triump kullanan var mı?

cococookie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
196
80
298
İstanbul
Arakadaşlar maclaren Triump baston puset almayı düşünüyorum. Ancak hiçbir yerde arabanın kaç yatış pozisyonu olduğu yazmıyor.Bilgisi olan var mı? Memnun olan var mıdır?

Arabanın arkasında bir gevşetme sıkma kemeri var, oradan ayarlıyorsun. Bebek tam olarak yatmıyor. Genellikle oturur pozisyonda duruyor. Bebeğin 3 aydan büyük olması gerekiyor ben yinede 5 aydan sonra kullandım. Hafifliği konusu tartışılmaz, rahatlığına gelince hiç rahat değil.

Son düzenleme:
Arabanın arkasında bir gevşetme sıkma kemeri var, oradan ayarlıyorsun. Bebek tam olarak yatmıyor. Genellikle oturur pozisyonda duruyor. Bebeğin 3 aydan büyük olması gerekiyor ben yinede 5 aydan sonra kullandım. Hafifliği konusu tartışılmaz, rahatlığına gelince hiç rahat değil.

Bende dün gece youtube'ta videolarını izledim. Hakikaten tam olarak yatmıyor. İki yatış pozisyonu var. Biri dik , diğeri biraz yatık.
Teşekkür ederim arkadaşım. Kararsızdım, sayende doğru bi karar verdim.yerimseniben

Rica ederim ne demek. Bende çift puset var Maclaren benim bebekle dışarı çıkabilmem için kullandığım puset. Gerçekten çok hafif.

Ben hiç markaya takılmadan aldım pusetimizi.. biraz geç kaldım almak için ama 6.aydan itibaren çok rahat bi şekilde kullandık...kızım şuan 15.ayında.. Babyhope markası.. 3 tane pozisyonu var.. Tam oturan, tam yatan ve yarım yatan(şezlong gibi).. Biraz ağır ama.. şuan 10 kilo olan kızımla puseti beraber yukarı taşıyabiliyorum. Bir elimde kızım bir elimde puset.. Bence sizde markaya takılmadan araştırın derim... Nacizane fikrim.

Babyhope'un internet sitesine girdim. Ama maalesef internetten sipariş veremiyoruz ve İstanbul'da bana çok uzak bir semtte dükkanı.. İlginiz için çok tşk ederim.
Marka takıntım yok aslonda, sadece cevrede gördüğüm ve duyduğum bikaç markayı araştırıyorum.
Sizce tam yatan bi paston puset mi almalıyım? Yani çok mu önemli?

Babyhope'un internet sitesine girdim. Ama maalesef internetten sipariş veremiyoruz ve İstanbul'da bana çok uzak bir semtte dükkanı.. İlginiz için çok tşk ederim.
Marka takıntım yok aslonda, sadece cevrede gördüğüm ve duyduğum bikaç markayı araştırıyorum.
Sizce tam yatan bi paston puset mi almalıyım? Yani çok mu önemli?

Biraz geç oldu puset aldınız mı bilmiyorum ama yazayım yinede.. Dışarıda gezintiye çıktığınızda pusetinde uyuyup kalan bi bebek için iyi oluyor tam yatan pozisyon...

maclaren marka ve kalite olarak bence en iyisi hem kalite hem hafif favori olarak
kardeşim kullanıyor" saracane hasim işcandan almış unal bebe ,,fiyatı biraz daha cazip oldugunu söyledi ,

Pazar günü joker'e bebek arabalarına bakmaya gidiyorum arkadaşlar. Bakalım bir de Aras beyimizle bi deneyelim rahat eder mi edemez mi? Artık orada son kararımızı vereceğiz.

Arkadaşlar Maclaren Triump satın aldım. Ve bütün gün de eşim ve oğlumla test gezmesi yaptık. Çok ta memnun kaldık. Tek kusuru oğlum uyuyakaldığında başını yana yasladı. ( boynu ağrır mı diye endişelendim) Ama çözümünü bulduk ve yrı olarak maclaren bebek arabaları için satılan baş yastığını satın aldık.. :1:

Cybex Onxy Lüx Baston Bebek Arabası
■Markası: Cybex
■Üretim Yeri: Almanya
■Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
■Hitap Ettiği Yaş Aralığı : Çocuklar için 0 Ay 4 Yaş arasında kullanılabilir

Özellikleri
■YENİ!!!-Sıradışı OVAL Aliminyum ekstra hafif kasa (Sadece CYBEX`te)
■YENİ!!!-3 kilitli emniyetli açma kapama mekanizması çok hızlı ve pratik açıp kapama.
■YENİ!!!-Yenilikçe modern dizayn arabadaki tüm plastik ve aliminyum aksam aynı renkte Siyah kullanılmıştır
■YENİ!!!-Jant kapaklarınında Siyah oluşuyla tam bir bütünlük sağlanmış kesik hatlardan kurtulunup tam bir bütünlük sağlanmıştır
■YENİ!!!-Sırt pozisyon ayarı tek elle yapabilmeniz için tasarlanmış çok pratik yatırma kolu

merhaba cybeks alman malı yurt dışında bilinen bir ürün düz yatıyor interneten bakabilirsin bende
internetten kopyaladım 3 aydan donra üç yaşına kadar rahat kulanabilirsin.:61:

Back