• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları maclaren GUEST

baby_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
1.183
8
108
İstanbul
Arkadaşlar aranızda maclarenin bu modelini kullanan ya da bilen var mı ?tam yatar omayışı ne kadar öndemli kızım daha 3 .aylık biz kullanabilirmiyiz ..ya da önerebileceğiniz hafif ama kullanışlı arabalar var mı ;;;;;;;;?
 
ben kullanıyorum gayet gzl,çok memnunum,hafif olarak alıcağın en konforlu araba.en fazla yatırdığında rahatça yatıyor bebek.sadece bastonların içi biraz dar oluyor,benim kız biraz tombikk.ama 3 aylık bebek için bu model biraz erken,6+ olarak geçiyor,desteksiz oturan bebekler için daha rahat.diğerlerinede bak istersen.
 
tahmin ettiğim gibi internet sitellerinde 3 aydan sonra kulanılır diyo ama benim içime sinmemişti zaten teşekkür ederim :))
 
Back