C cperinaz Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2008 52 4 286 Bursa 12 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cperinaz #1 Kızıma aldığımız Maclaren Globetrotter marka pusete babasıyla birlikte ayak örtüsü (footmuff) diktik. Sizce nasıl olmuş?
Kızıma aldığımız Maclaren Globetrotter marka pusete babasıyla birlikte ayak örtüsü (footmuff) diktik. Sizce nasıl olmuş?
O ozge_nur Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 195 2 116 Kastamonu 6 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cperinaz #2 Arabadan memnunmusunuz bende e bebekte Maclaren Globetrotter 2012 Bebek Arabası Carmine Rose - e-bebek.com ürünü beğendim ama nasıl sizce
Arabadan memnunmusunuz bende e bebekte Maclaren Globetrotter 2012 Bebek Arabası Carmine Rose - e-bebek.com ürünü beğendim ama nasıl sizce
C cperinaz Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2008 52 4 286 Bursa 8 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cperinaz #3 çok memnunum ben. kızım 18 aylıkken aldık. yazın çok rahat ettik. şimdi de diktiğim kışlık kılıfla kullanıyorum. çok hafif, çok rahat hareket ettirebiliyorsun.
çok memnunum ben. kızım 18 aylıkken aldık. yazın çok rahat ettik. şimdi de diktiğim kışlık kılıfla kullanıyorum. çok hafif, çok rahat hareket ettirebiliyorsun.