Mace sizi baştan yaratıyor ! :)

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Merhaba Kızlar :)

Mace sizi baştan yaratıyor :) Evet yalnış duymadınız Mace sizi baştan yaratacak :)

Bilenleriniz var mıdır bilmiyorum ama tasarımcıyım. Ve bugün fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapmaya karar verdim. Sosyal ortamda o kadar kötü Photoshop örnekleri var ki,dayanamadım yardımcı olmak istedim.

Öncelikle yaptığım örneği göstereyim;

Umarım beğenirsiniz

Hemen belirtmek istiyorum ki bunu yapmam biraz vakit alıyor. Ve bu resimler üzerinde değişik değişik efektler uygulamaya çalıştım.

Buraya resmini koyanlara yardımcı olurum :)

Onun dışında, topiğimde falıma bakarsanız seve seve yaparım :)

Tek yapmanız gereken saçlarınız arkadan toplanmış düz bir resminizi çekip yollamak.

Ben siyah beyaz istiyorum derseniz yaparım.

Mace benim göz rengimi değiştir dersiniz hay hay :)

Saçlarımdan memnunum bana bi makyaj yapıver derseniz seve seve :)

Kendimi sana bırakıyorum derseniz işte o zaman çok mutlu olurum :)

Umarım beğenirsiniz kızlar :18:

Son düzenleme:
Kimse ilgilenmeyecek heralde boşuna konu açmışım

Arkadaşımın resmi, kendisi istedi ve merakla bekliyor. Kafana göre, nerede kusur buluyorsan onu değiştir.

Son düzenleme:
Canm buyur, görüntü kalitesi biraz düşük olduğu için nasıl oldu bilemiyorum :)

Güzel olmuş, eline sağlık. Arkadaşım evine gitti, daha göremedi. Şimdi telefonda habe verdim. Eve gidince bakacak.

Teşekkür ederim. Görüntü kalitesi biraz düşük. O yüzden birazcık böyle oldu :)

wouww beceriklisin çalışmaları beğendim ikiside güzel olmuş

hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum ama, taaz diye bir site var o da çok güzel tavsiye ederim, harikalar yaratıyor en azından saç ve makyaj konusunda!

Çok güzel şeyler yapıyorsun canım ama burdaki insanların çoğu yüzlerini gizledikleri için bu topic biraz sakin kalacak gibi duruyor.

hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum ama, taaz diye bir site var o da çok güzel tavsiye ederim, harikalar yaratıyor en azından saç ve makyaj konusunda!

Çok güzel şeyler yapıyorsun canım ama burdaki insanların çoğu yüzlerini gizledikleri için bu topic biraz sakin kalacak gibi duruyor.

Photoshop,indesign,coreldraw falan kullanıyorum.

theuglygoddess; Haklısın... O zaman şöyle yapalım kızlar makyajsız herhangi birini değiştirmek isterlerse yardımcı olabilirim :) :) :)

Mace bu kızı bi düzenle denebilir :)

Kendime eğlence arıyorum :)

canım ben fotomu yüklerdim açıkcası ama pc serviste ben başka pcden giriyorum bu yüzden yükleyemiyorum ama sana makyajsız bir ünlü gösterim ona bişeyler yap

seçtiğim j-lo oldu acaba nasıl olcak

mace en son eğlence arıyorum demiş ama ? merakı kısa sürmüş sanırım...j lo yu beğenmedinizmi yapmamışsınız : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…