Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar mac markalı ürünleri alabileceğim, onerebileceginiz site var mi? Kendi sitesi haricinde olanindan daha uygun fiyata alanlar oldumu? Fiyatları oldukca uc noktalarda biliyorsunuz ki.
Arkadaslar mac markalı ürünleri alabileceğim, onerebileceginiz site var mi? Kendi sitesi haricinde olanindan daha uygun fiyata alanlar oldumu? Fiyatları oldukca uc noktalarda biliyorsunuz ki.
Canim belli fiyat üzeri alirim diyen olursa gelisin biraz üzerine veriyor.benim is arkadaslarim 700 TL ilk aldılar. Aslında watsapin varsa bi kaç resim atabilirim. Şuanbuburadan atamiyorum. Atamadim yani.
Sakın orijinal mağaza ve web sitesi dışında bir yerden almayın. Kesinlikle sahte ürün alırsınız ucuza alıcam diye. Çok büyük risk. Allah korusun cilt kanserine kadar büyük zararları var.