• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mac'ciler yardim lütfen...

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Arkadaslar mac markalı ürünleri alabileceğim, onerebileceginiz site var mi? Kendi sitesi haricinde olanindan daha uygun fiyata alanlar oldumu? Fiyatları oldukca uc noktalarda biliyorsunuz ki.

Canim benim ablamin yeri var.akrabalara bayag da ucuza veriyor. Sen neler istiyorsun. Fiyat uygun gelirse alirsin.

Aslinda uyguna gelirse palet tarzi far. Olmazsa tek tekte olabilir.. fondoten ..maskara ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla eğer isterseniz bandrolu üstünde malzemelerin.

Illa kendi sitesine mecburuz desenize :) muhat?? Fiyatlar ne sekilde.. bide kuaför falan mi ablan .. ne sekilde satiyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim belli fiyat üzeri alirim diyen olursa gelisin biraz üzerine veriyor.benim is arkadaslarim 700 TL ilk aldılar. Aslında watsapin varsa bi kaç resim atabilirim. Şuanbuburadan atamiyorum. Atamadim yani.

Arkadaslar mac markalı ürünleri alabileceğim, onerebileceginiz site var mi? Kendi sitesi haricinde olanindan daha uygun fiyata alanlar oldumu? Fiyatları oldukca uc noktalarda biliyorsunuz ki.
dediğiniz şekile satılan ürünler sahtedir. mac indirim yapmayan bir firma çünkü.

Sakın orijinal mağaza ve web sitesi dışında bir yerden almayın. Kesinlikle sahte ürün alırsınız ucuza alıcam diye. Çok büyük risk. Allah korusun cilt kanserine kadar büyük zararları var.

Back