- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
kızlar bende mac ın studio fix pudrasını almayı düşünüyorum memnunmusunuz ? bide boynerde filan varmıdır netüzerinden mi sipariş edebilirim sadece ? stawbery.com da buldum güvenilir bi sitemi bide bu site yurtdışındanmı gönderiyor gönderim uzun sürer o zaman ...
canım mac in bakırköy capacity mağazasını arayıp, seçtiğin üsrünü söylersin,sana verdikleri hesap numarasına parayı yatırdıktan sonra tekrar mağazayı aradığın kargoya verirler eline ulaşır böylece
boynerlerde bulunmuyor canım mac ler sadece kendi mağazalarında satılıyor
böyle deneyebilirsin ama mac bulunmayan yerlerdeki birçok kişi böyle ediniyor canım
Teşekkür ederim canım net siparişi vermezsem söylediğini yaparım mutlaka nette kampanyalar oluyo yanına hediye filan veriyorlar cazip geliyor fiyatlarda genelde daha uygun ama güvenebilmek lazım :1rolleyes: şu siteyi bi araştirim canım olmazsa kargoyla isterim dediğin gibi, tekrar teşekkürler canım :1hug: Şeniz
tamam canım anladım ben boyner mağazalarında satılıp satılmadığını sorduğunu sandım
boynerin sitesinde olduğunu bilmiyordum
rica ederim kuzucum Şeniz
Yok tatlım boynerin sitesinde değil yukarıda mesajda yazmıştım ya stawbery.com diye bi sitede var fiyatıda uygun o siteyi araştırim dedim boynerde varmı diye sorunca karıştırdın galiba sen kaydirigubbakcemile3 öptüm yanaklarından a.s. Şeniz
:roflol::roflol:
ayy evet bugün algılarımda sorun var galiba canım sempatiksalakcinni
ama capacity mac i arayabilirsin onda sorun yok ondan eminim :roflol: