- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
-
- Konu Sahibi Caulfield-
cnm tek tek fiyatlarını hatırlamıyorumda işte üç ürün aldım .
studiı fix fondoten ,msf pudra ve gentle allık .üçüne 220 tl gibi
bir ücret baydım .biraz da moralım bozuktu kafam çok dalgındı
biliyorsun bız kızlar boyle oldugumuz gunlerde sapıtıyoruz bıraz :)
böyle günlerde pek mantıklı alısverısler olmaz zaten :)
ben de attım kendımı mac magazasına olan oldu yani :)
bugün gittim ama kesinlıkle değişim ve iade kabul etmıyorlar .kafamın dalgınlıgından
fişi almayı unutmasaydım ben merkezıne kadar telefon acardımda
elımde fişde olmayınca ugrasamadım .
canım ama fondotenın şu konuda hakkını yiyemem ,inanılmaz derecede kalıcı
dayanıklı bir ürün .hani siliyorum silmeme ragmen çıkmıyor ve yogun kapatıcı .
yogun kapatılıcılıgından dolayı cildime agırda geldı .problemlı ciltler için mukemmel
ama cildinde problem olmayanların kaldırabılıecegını sanmıyorum .cunku bana gercekten ağır geldı
suratıma sanki botoks yaptırmısım gibi hıssettımsuratımda ki o agır kalın tabakayı
hıssedebılıyorum yani:) günlük için ağır sadece özel günlerde makyajım dayansın dıye
kullanılacak bır urun .
kuzum este lauder double wear, mac studio fıx'den daha koyu bır fondoten
beyaz tenlıysen onu hıc deneme derım .este lauder beyazlara cok renk alternatıfı
sunmuyor. daha cok bugday, esmerlere hıtap edıyor.
ama nars'ın fondotenlerı nasıldır bılmıyorum.
biliyorum şekerim esteninkiler koyu ama ne bilim ya belki çok açık tonu uyar diye düşünüyorum pembe alt tonlu bir beyazım ben çünkü
nars'ın seçeneği çok fazla her cilde oluyor diye biliyorum
bilemiyorum sashamia güzelim ya ne yapacağım kaliteli bir fondöten arayışım nasıl son bulur artık
selam...mac studıo fıx benımde aklımdaydı ama burdakı yorumlardan sonra vazgectım ...pompasına bıle ayrı ucret ödeten bır zıhnıyete para kazandırmak ıstemıyorum ...bu arada fondeten arayısında olan arkadaslara lancome marka fondeten lere bakmanızı tavsıye edıyorum..ben lancome photojenıc lummence olanını bıtırmek uzereyım cok memnunum ayrıca max factor lastıng performance kullanıyorum o hep yedegımde vardır ...kapatıcılıgı durusu cok guzel...
nars cok kalıteli bır marka ,evet renk alternatıfının olacagını ben de dusunuyorum .ama ne yazık kı fıyat bakımından fazla uçuk bir marka .bütçeyi biraz kasabilir tatlım .atractive canım bi'de ben şunu farkettım kı ; eger cıldınde sıvılce ,leke gibi bır sorunun yok ise , yogun kapatıcı fondoten tercih etmek yerine, kesinlikle su bazlı akışkan yapıda olan fondotenler tercih etmek gerekıyor .çunku gercekten yogun kapatıcılık saglayan fondotenler suratında maske gıbı dumduz duruyor .mac studiıo fix fondoten ben de aynen boyle durdu .suratımda cok agır ve kalıp gıbı durdu .inan goruntu hıc hosuma gıtmedı .sanki kat kat makyaj yapmısım gıbı hıssettım .inan şu ucuz olan maybelline affinitone bile bin kat daha iyi .agır degıldı yapısı cok hafıf ve akıskandı .asla maske gıbı durmuyordu .cok natureldı .cunku maybelline affinitone'nin kapatıcı ozellıgı sıfır bılıyorsun .sadece cıldının rengını dengelıyor .anladım kı kapatıcı ozellıgı yogun olan fondotenler benım cıldım kaldırmıyor .senın cıldınınde kaldıracagını sanmıyorum tatlım .daha cok genciz ,bizim cildimizde ne olabılır kı dımı yaa
mesela mac face and body fondoteninde hıc kapatıcılıgı yok .sadece renk dengelıyor .akıskan hafıf bır yapısı var .ve onun beyaz tenlere hıtap eden tonları varmıs .bence ona bır goz atalım
canım orası öyle ama ben bi tane makyaj dolabımda yoğun kapatıcılığı olan bir fondöten istiyorum hani sürekli günlük kullanım için değil anlaadın sen benim ne demek istediğimi yani özel günlerde sürebiliceğim bir fondöten olarak dursun çekmecede istiyorum yok sa ki günlük bende o kadar yoğun kapatıcı bişi kullanamam ki zaten benim cildim sivilceye meyüilli kullanırsam sivilcelenirim hemen o yüzden hafif şeyler kullanmalıyım
normalde ekonomik fondötenleer kullanıyorum ama işte bi tane de özel bişi olsun istiyorum
ben bir ay kadar önce yeni oriflame den bir fondöten aldım dediğin gibi hafif yapılı belki bilirsindir baya meşhur bu fondötende oriflame beauty oxygen boost fondöten oksijenli fondöten yani bir araştır istersen bak bloglarda falan var açıklamaları
atractiveciğim cnm ,yukarıda ki yorumumu okumussundur ,fondoteni degiştirdim ben .ve en açık olan nc 15 bana oldu .sen de istersen nc 15 olana bak .eger senin cilt tonun pembe alt tonlu ise NW 15 olan renge bak .NW serisi pembe alt tonlu oluyor .NC ve NW serisinde en acık olan numara 15 dir .muhtemelen sana da uyacaktır .
ben gitmisken face and body fondotenide denedım .o fondoten tam yazlık bır fondoten .akışkan bır yapısı var agır degıl .renklı nemlendırcı gıbı .kapatıcı ozellıgı yok .ama kalıcı ve bulasmıyor .cilt tonunu dengelıyor ve cilde saglıklı bır ışıltı verıyor .tam yaz fondoteni .onu yazın günlük kullanabılırız canım
sashamiacığım ayy tatlım nasıl sevindim senin aadına yaaaa kalbin temizmiş işte değişimde olmuş tester bölümüne kaldırmış birde baksana
demek sana nc15 oldu ha vallahi çok sevindim umut oldu bana da bak vazgeçmiştim sen açık tonları yokmuş diyince
çok sağol bebeğim gittiğimde bende fırsatım olunca nc 15 ve nw 15 i deniyeceğim
ayy evet tatlım yaa rahatladım ben decanım evet bu studio fix cok sarı alt tonlu oldugundan cok beyaz tenlere koyu gelebiliyor diye duydum ben .ama en açık tonu olan 15 no tam oldu bana .sana da olur inşallah tatlım .orada denet sonra dısarıya cık ,bir de guneş ısıgıyla bak fondotenin tonuna .cunku oradaki spot ışıklar yanıltabiliyor .aldıgında haberdar et beni .
bende studio fix fondoten aldım. A72.. nw.18
2 kere kullanabildim. orada ışıklardanmı ne ,sanki yüzüme uygun gibi geldi. ama evde sürünce ve çevreme sorduğumda tenime koyu geldiğini gördüm.. öyle duruyor. yanınca belki kullanırım diyorum yada bir arkadaşıma vereceğim. yazık oldu verdiğim paraya..
buradaki macte alırken hep şunu söylüyorlar. değiştirme yapamıyoruz. bu şekilde almayı kabul ediyor musunuz. bende evet diyorum her ürünü aldığımda..hatta demek ki macte değiştirme olmuyor diye düşünüyordum hep. yoksa sadece buradamı öyle. bilemedim şimdi..geri götürmeyi denedin mi canım ? personelle degıl de direk müdürle irtibata geçtiğinde değiştirirsin.eger yeni aldıysan şubenin müdürüyle irtibata geçmeni tavsiye ederim.
ca
nım buradaki macte alırkrn hep şunu söylüyorlar. değiştirme yapamıyoruz. bu şekilde almayı kabul ediyormusunuz. bende evet diyorum her ürünü aldığımda..hatta demek ki macte değiştirme olmuyor diye düşünüyordum hep. yoksa sadece buradamı öyle. bilemedim şimdi..
ahh sorma lindsaylohan'cıgım bana makyajı uygulayan kızı bir ara kör şaşı filan sandımo derece alakasız tonlarla karşıma cıktı .sen bılıyorsun benım ten rengımı ,akıl var mantık var yaa hıc nc 30 bana gider mi bana nc 30 uygulamaya kalktı .uyguladıgında suratımda resmen tüp patlamış efekti oluştu kadına şaşkın şaşkın bakıyorum, bu tonu hangi akla mantıga sıgınarak uyguladın ıfadesıyle kesınlıkle hıc bırsey anlamıyor .bir daha capasıty subesıne uğramam bile
yaa işin kötüsü fişi almayıda unuttum ,resmen ürünler elimde patladı yaa