• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz ten fondöten veya pudra seçimine yardım lütfen

Benim T bölgem fazla yağlanmasına karşın bu ürünü kullandıktan sonra hiç şikayetim olmadı. Üstüne açık renk bir transparan pudrayla tamamladığında pürüzsüz bir görüntü oluşuyor ve yağlanmayı da önlüyor. Bahsettiğin markalar Pure Beauty'den sonra geldi Türkiye'ye. Ben de merak edip testerlarına baktım, yağlı olduğuna katılıyorum. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaliteli bir ürünse denemeye değer aslıdna internetten sipariş verebiliyor muyuz acaba?

Ben şu ana kadar hiç internetten sipariş vermedim, fiyatı 24 TL. Watsons'ta sürekli kampanyası olan bir ürün. 2 al 3 öde gibi.

😊😊 umarım memnun kalırsın. Şu ana kadar deneyen herkesten olumlu dönüş aldım. Yorumlarını bekliyorum 😊

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için :) bourjois'i çok düşündüm çok övüyorlar bloglarda göz altı kapatıcısıyla serumunu ancak koyu olduğunu yazanlar var yaz için uygun bronz tene falan tarzında yazılar okudum kafamı karıştırdı ayrıca standlarını hiç göremedim o yüzden deneme şansım da olmadı siz biraz bilgi verebilirseniz ürün hakkında güvenilir bildiğiniz online bir site varsa ordan temin edebilirim :)

Make up frover'a nerden ulaşabilirim :) sheseido pruness'i bir ara ben de düşünmüştüm çok kuru olduğunu duydum sizce nasıl ürün yardımcı olabilir misiniz :) Kaliteli bir ürün olsun istiyorum cilt bu sonuçta oyuna gelmez çok uçuk olmadığı müddetçe para konusunda sıkıntı yapmam bir de altına güzel bir nemlendirici önerebilir misiniz sanırım o da çok etkiliyormuş ciltteki duruşunu :)))

Make up forever bazı sephoralarda var. örn. akasya avm. ist. da. ayrıca kendi mağazalarıda var. örn. bağdat caddesinde.
oldukça tuzludur fiyatları ama..

Son düzenleme:
Back