Pudra, Fondöten, Kapatıcılar mac studio fix fondoten ve msf pudra

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
Kızlar merhaba ;
Bugün kendimi mac magazasına attım .bir adet studıo fıx fondoten ,msf pudra ve gentle allık aldım .fakat bin pişman oldum :KK43: ten rengım beyaz oldugundan fondotenın ve pudranın tonu cıldıme cok koyu kactı .sarardım soldum resmen yaa :KK5:

Bakırköy şubesınden aldım .orada ki bayan personel beni cok yanılttı .Ten rengimle alakası olmayan renkleri uygulamaya kalktı ,beyaz olan ten rengıme gıdıp de nc 30'u sürmeye kalktıgında zaten ufak çaplı bır şok yasamıstım :KK53:neyse fondotenın koyu oldugunu kendısi de farkettı .Sonra C3.5 alıp cıktım .Fakat o da ten rengıme koyu geldı sanki biraz da agır geldı :/ maske gıbı begenmedım hiç.

Arkadaşlar,işin kötüsü bugün kafam o kadar dalgın ve moralim bozuktu ki fişi bile almayı unuttum :KK43: sadece allıgın fişini alıp çıkmışım .kısacası kullanamayacağım ürünler resmen elimde kaldı :'( acaba sadece allıgımın fişini götürüp değiştirme şansım olabilir mi ?bi'de kızlar mac'in fondotenleri sanırım açık tenlilere pek uymuyor ,esmer tenliler için uygun gıbı .acık tenlı olup da mac fondoteni kullanan var mı acaba ?

Son düzenleme:
kızlar merhaba ;
bugun kendımı mac magazasına attım .bir adet studıo fıx fondoten ,msf pudra ve gentle allık aldım .
fakat bin pişman oldum :KK43: ten rengım beyaz oldugundan fondotenın ve pudranın
tonu cıldıme cok koyu kactı .sarardım soldum resmen yaa :KK5:

bakırkoy subesınden aldım .orada ki bayan personel beni cok yanılttı .
ten rengımle alakası olmayan renklerı uygulamaya kalktı ,beyaz olan ten rengıme
gıdıpde nc 30u surmeye kalktıgında zaten ufak çaplı bır şok yasamıstım :KK53:
neyse fondotenın koyu oldugunu kendısıde farkettı ,sonra C3.5 alıp cıktım .
fakat o da ten rengıme koyu geldı sanki birazda agır geldı :/ maske gıbı begenmedım hıc :KK20:

arkadaşlar,işin kötüsü bugün kafam o kadar dalgın ve moralim bozuktu ki fişi bile almayı
unuttum :KK5: sadece allıgın fişini alıp çıkmısım .kısacası kullanamayacagım urunler
resmen elimde kaldı :2: acaba sadece allıgımın fısını goturup degıstırme sansım olabılır mı ?
bi'de kızlar macin fondotenlerı sanırım acık tenlılere pek uymuyor ,esmer tenlıler ıcın uygun gıbı .
acık tenlı olupda mac fondotenı kullanan var mı acaba ?

capacity mac ten aldıysan ordaki calısanların hiçbirinin bi şey bildigi yok ve feci komplexliler .....

ben kendı tenımden bı ıkı ton koyu kapatıcısını kullanıorm

Son düzenleme:
fondötenin fişi yoksa allığın fişiyle değiştiriceklerini hiç sanmıyorum ben :KK43:
zaten bir de o mağazada ki ışıklar çok yanıltıyor insanı ben de bir defasında watsonstan bronzer alıyordum açık renk diye aldım eve bir geldim şok yaşadım arap bacı rengi almışım hala kullanamıyorum o koca bronzeri bende beyaz tenliyim bir de kontör yapmak için almıştım ama yapamıyorum tabi:KK25:

bir de bişi sorucam sana eskiden mac studio fix fondötenin ambalajı pompasız dı şu an da pompa veriyorlar mı yanında

capacity mac ten aldıysan ordaki calısanların hiçbirinin bi şey bildigi yok ve feci komplexliler .....

ben kendı tenımden bı ıkı ton koyu kapatıcısını kullanıorm

ahh sorma lindsaylohan'cıgım bana makyajı uygulayan kızı bir ara kör şaşı filan sandım :KK53: o derece alakasız tonlarla karşıma cıktı .sen bılıyorsun benım ten rengımı ,akıl var mantık var yaa hıc nc 30 bana gider mi :KK4: bana nc 30 uygulamaya kalktı .uyguladıgında suratımda resmen tüp patlamış efekti oluştu :KK1: kadına şaşkın şaşkın bakıyorum, bu tonu hangi akla mantıga sıgınarak uyguladın ıfadesıyle :KK1: kesınlıkle hıc bırsey anlamıyor .bir daha capasıty subesıne uğramam bile :KK20:
yaa işin kötüsü fişi almayıda unuttum ,resmen ürünler elimde patladı yaa:KK47:

ahh sorma lindsaylohan'cıgım bana makyajı uygulayan kızı bir ara kör şaşı filan sandım :KK53: o derece alakasız tonlarla karşıma cıktı .sen bılıyorsun benım ten rengımı ,akıl var mantık var yaa hıc nc 30 bana gider mi :KK4: bana nc 30 uygulamaya kalktı .uyguladıgında suratımda resmen tüp patlamış efekti oluştu :KK1: kadına şaşkın şaşkın bakıyorum, bu tonu hangi akla mantıga sıgınarak uyguladın ıfadesıyle :KK1: kesınlıkle hıc bırsey anlamıyor .bir daha capasıty subesıne uğramam bile :KK20:
yaa işin kötüsü fişi almayıda unuttum ,resmen ürünler elimde patladı yaa:KK47:

canım fişi alsanda degisim yapmıolar malesf ... oranın calısanlarının burunları cok havada komedıler yazık bılerek yapmıstır o sana oyle kesn :KK70:

yok canım pompa için ek ücret ödüyorsun .

hala mı ek ücretli ya 80 küsür para ödeyeceğiz bir de pompaya da para ödetiyorlar insana bu kısmı sevmedim işte
ben de almayı düşünüyorum studio fix fondi ve pudrasını sana memnun musun dicem ama sende kullanamıyormuşsun tühh

canım fişi alsanda degisim yapmıolar malesf ... oranın calısanlarının burunları cok havada komedıler yazık bılerek yapmıstır o sana oyle kesn :KK70:

ayy canım belkı gormüşşündür ,kısa boylu sarı kısa saclı ve her yerini şişirtmiş
gothic tarzı kostum gıymıs bır bayan idi.olurda capasıty subesıne ugramak zorunda
kalırsan o kadından uzak durmanda hayır var :KK1:hiç birşeyden anlamıyor canım .
ürünlerin yerlerini bile bılmıyor .yarım saat gentle allıgı aradı taradı bulamadı ,sonunda ben buldum .
keske erkek olan gorevlıye danıssaydım .o ısınde basarılıydı cunku .

ühühühü moralım cok bozuldu valla yaa .paracıklarım boşu boşuna gitti .
neyse 2.elden satmaya kalkacagım S.....N sıtesınden :KK1: valla içime oturdu yaa
moralım bugun zaten bozuk ,bi'de bu alakasız ürünler canımı ıyıce sıktı .

aynı sorun bende de var :KK43: bende bir çözüm buldum, eğer elinde bir başka fondöten varsa ikisini karışıtır öyle kullanmayı dene birde :KK43: bende Ankara'dan almıştım ve make-up artistleri hiç bir şey bilmiyor ya da garezlerine yapıyor:KK47: bana da çok koyu bir pudra sattılar :KK43: ışık çok önemli, bundan sonra alırsanız yüzünüzde bir denesin ve dişarı çıkıp bakın öyle alın..

hala mı ek ücretli ya 80 küsür para ödeyeceğiz bir de pompaya da para ödetiyorlar insana bu kısmı sevmedim işte
ben de almayı düşünüyorum studio fix fondi ve pudrasını sana memnun musun dicem ama sende kullanamıyormuşsun tühh

mac gercekten cok kazık bır marka .ürünün kendı pompasını bıle parayla satan tek fırmadır herhalde :KK1:
canım eger sen de beyaz tenli ısen mac fondoten tavsıye etmıyorum .ufak caplı bır arastırma yaptım sımdı de
mac fondotenler beyaz tenlerı sarartıyormus .esmerlere daha uygunmuş .sanırım dogru .
suan urunu kullanmayı dusunmuyorum .cıldıme koyu kactı .

aynı sorun bende de var :KK43: bende bir çözüm buldum, eğer elinde bir başka fondöten varsa ikisini karışıtır öyle kullanmayı dene birde :KK43: bende Ankara'dan almıştım ve make-up artistleri hiç bir şey bilmiyor ya da garezlerine yapıyor:KK47: bana da çok koyu bir pudra sattılar :KK43: ışık çok önemli, bundan sonra alırsanız yüzünüzde bir denesin ve dişarı çıkıp bakın öyle alın..
karıstırmayı ben de dusundum fakat o zaman da urunun kalıcılıgı kalıtesı dayanıklıgı bozulmaz mı ?
canım ben zaten bundan sonra artık kesınlıkle oradakılere guvenıp urun fılan almam .
pekı sen suan mac fondoten mı kullanıyorsun ? ten rengın senın de beyaz mı ?
beyaz tenler ıcın mac koyu kaçıyor deniliyor :/ sen bu sorunu yasadın mı ?

Son düzenleme:
mac gercekten cok kazık bır marka .ürünün kendı pompasını bıle parayla satan tek fırmadır herhalde :KK1:
canım eger sen de beyaz tenli ısen mac fondoten tavsıye etmıyorum .ufak caplı bır arastırma yaptım sımdı de
mac fondotenler beyaz tenlerı sarartıyormus .esmerlere daha uygunmuş .sanırım dogru .
suan urunu kullanmayı dusunmuyorum .cıldıme koyu kactı .

zaten bi aradığım fondöteni bulamadım ya tühh bundan da ümidimi keseyim bari ne alsak biz ya vallahi düğünüme kadar en kapatıcı fondöteni bulmalıyım kendi makyaj malzemelerimle yaptırmayı düünüyorum gelin makyajımı hijyen açısından
gerçi ne zman evlenicem bilinmez daha ortada koca yok ama ben bu arayışla 4-5 sene de anca bulurum aradığımı haha:KK9:

karıstırmayı ben de dusundum fakat o zaman da urunun kalıcılıgı kalıtesı dayanıklıgı bozulmaz mı ?
canım ben zaten bundan sonra artık kesınlıkle oradakılere guvenıp urun fılan almam .
pekı sen suan mac fondoten mı kullanıyorsun ? ten rengın senın de beyaz mı ?
beyaz tenler ıcın mac koyu kaçıyor deniliyor :/ sen bu sorunu yasadın mı ?

yok canım ben buğday tenliyim:) ama benim yüzümde de maske gibi durdu, çok koyu kaçtı görsen çingene gibi duruyorum :p bende çözümü karıştırmakta buldum, kalıcılığı da gayet başarılı...

zaten bi aradığım fondöteni bulamadım ya tühh bundan da ümidimi keseyim bari ne alsak biz ya vallahi düğünüme kadar en kapatıcı fondöteni bulmalıyım kendi makyaj malzemelerimle yaptırmayı düünüyorum gelin makyajımı hijyen açısından
gerçi ne zman evlenicem bilinmez daha ortada koca yok ama ben bu arayışla 4-5 sene de anca bulurum aradığımı haha:KK9:

hahaha alemsın kuzum :) sen ne yaptın cnm ayrıldın mı sevgılınden ?

canım dior forever sarartmıyormus .ben onu denemeyı dusunuyorum .

yok canım ben buğday tenliyim:) ama benim yüzümde de maske gibi durdu, çok koyu kaçtı görsen çingene gibi duruyorum :p bende çözümü karıştırmakta buldum, kalıcılığı da gayet başarılı...

o zaman mac fondotenden uzak duracagız bız :) sımdılık ben de karıstırarak kullanayım bakalım .

hahaha alemsın kuzum :) sen ne yaptın cnm ayrıldın mı sevgılınden ?

canım dior forever sarartmıyormus .ben onu denemeyı dusunuyorum .

gibi bişey işte ayrılmakla ayrılmama arası bişeylerde debeleniyoruz ne demek ise:)
foreverı düşündüm aslında ben bir ara ama onu da çok kapatı değil dediler ben istiyorum ki böyle cildimi şarkıcıların ki gibi mermer gibi yapsın ışıl ışıl pırıl pırıl püs pürürzsüz:)

Son düzenleme:
gibi bişey işte ayrılmakla ayrılmama arası bişeylerde debeleniyoruz ne demek ise:)
foreverı düşündüm aslında ben bir ara ama onu da çok kapatı değil dediler ben istiyorum ki böyle cildimi şarkıcıların ki gibi mermer gibi yapsın ışıl ışıl pırıl pırıl püs pürürzsüz:)

üzmeyin birbirinizi tatlım ,inşallah atlatırsınız sorunlarınızı .
kuzum o sarkıcılar keske sadece fondotenle kalsa ...
surmedıklerı bırsey yok kı anacım bıze de oyle kat kat makyaj uygulasalar
bızım de cıldımız mermer gıbı olur :)
yaa o degılde atractıve canım cıdden moralım cok bozuldu yaa .
fondotenı baska acık fondotenle karıstırıyorum yıne koyu yıne koyu
bıde yapısı cok agır canım yaa ,yapısınıda sevmedım ben bu fondotenın
off gıttı paracıklarım bosu bosuna haa .:KK5:

üzmeyin birbirinizi tatlım ,inşallah atlatırsınız sorunlarınızı .
kuzum o sarkıcılar keske sadece fondotenle kalsa ...
surmedıklerı bırsey yok kı anacım bıze de oyle kat kat makyaj uygulasalar
bızım de cıldımız mermer gıbı olur :)
yaa o degılde atractıve canım cıdden moralım cok bozuldu yaa .
fondotenı baska acık fondotenle karıstırıyorum yıne koyu yıne koyu
bıde yapısı cok agır canım yaa ,yapısınıda sevmedım ben bu fondotenın
off gıttı paracıklarım bosu bosuna haa .:KK5:

off yapma ya kız ben bile üzüldüm ya sanki benim paralarım gitti:KK1:bana noluyor sa
ama aynı şey bana da oluyor bazen ,
kız burda birilerine satsana konu aç esmer ya da kumral biri olur alıcı belki
ya da yakınlarında kuzenin arkadaşın falan varsa onlara sat hiç kullanmadım de
vallahi bende bu sayede soğudum şu fondötedenden ayy iyiki almamışım bende
ne kadara aldın 80 tl ye mi az da değil ya parası da
tühhysl nin bir fondötenini alaydın daha iyiyidi bebeğim ya

off yapma ya kız ben bile üzüldüm ya sanki benim paralarım gitti:KK1:bana noluyor sa
ama aynı şey bana da oluyor bazen ,
kız burda birilerine satsana konu aç esmer ya da kumral biri olur alıcı belki
ya da yakınlarında kuzenin arkadaşın falan varsa onlara sat hiç kullanmadım de
vallahi bende bu sayede soğudum şu fondötedenden ayy iyiki almamışım bende
ne kadara aldın 80 tl ye mi az da değil ya parası da
tühhysl nin bir fondötenini alaydın daha iyiyidi bebeğim ya

cnm tek tek fiyatlarını hatırlamıyorumda işte üç ürün aldım .
studiı fix fondoten ,msf pudra ve gentle allık .üçüne 220 tl gibi
bir ücret baydım .biraz da moralım bozuktu kafam çok dalgındı
biliyorsun bız kızlar boyle oldugumuz gunlerde sapıtıyoruz bıraz :)
böyle günlerde pek mantıklı alısverısler olmaz zaten :)
ben de attım kendımı mac magazasına olan oldu yani :)
bugün gittim ama kesinlıkle değişim ve iade kabul etmıyorlar .kafamın dalgınlıgından
fişi almayı unutmasaydım ben merkezıne kadar telefon acardımda
elımde fişde olmayınca ugrasamadım .

canım ama fondotenın şu konuda hakkını yiyemem ,inanılmaz derecede kalıcı
dayanıklı bir ürün .hani siliyorum silmeme ragmen çıkmıyor ve yogun kapatıcı .
yogun kapatılıcılıgından dolayı cildime agırda geldı .problemlı ciltler için mukemmel
ama cildinde problem olmayanların kaldırabılıecegını sanmıyorum .cunku bana gercekten ağır geldı
suratıma sanki botoks yaptırmısım gibi hıssettım :KK1: suratımda ki o agır kalın tabakayı
hıssedebılıyorum yani:) günlük için ağır sadece özel günlerde makyajım dayansın dıye
kullanılacak bır urun .

X