rica ederim. ne arıyorsun cildinde. ona göre düşünelimbende de var ama sanki cildimde pek birşey farkettirmiyor gibi geldi,o yüzden yeni arayışlara girdim,teşekkürederim cevabın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim. ne arıyorsun cildinde. ona göre düşünelimbende de var ama sanki cildimde pek birşey farkettirmiyor gibi geldi,o yüzden yeni arayışlara girdim,teşekkürederim cevabın için
Bak mesela tv seyrederken sunucu yada yarışmacıların ciltleri içten içe parlıyor sanki,yani yağlı bir görünüm değilde nasıl diyeyim cildin altından kadifemsi bir ışık yansıyor gibi,fotoğraf bulursam göstereyim.rica ederim. ne arıyorsun cildinde. ona göre düşünelim
aydınlatıcı kulllacaksın. belli yerlere yüzünün.Bak mesela tv seyrederken sunucu yada yarışmacıların ciltleri içten içe parlıyor sanki,yani yağlı bir görünüm değilde nasıl diyeyim cildin altından kadifemsi bir ışık yansıyor gibi,fotoğraf bulursam göstereyim.
ben de o da var,kullanıyorumama bak yukarıdaki video da izleyince ne dediğimi anlayacaksın,bu herneyse tüm yüze ve vücuda da kullanılıyor.aydınlatıcı kulllacaksın. belli yerlere yüzünün.
Highlighter yani. mesela
The Balm MARY-LOU MANIZER
anam o video feci uzun..ben de o da var,kullanıyorumama bak yukarıdaki video da izleyince ne dediğimi anlayacaksın,bu herneyse tüm yüze ve vücuda da kullanılıyor.
okypete canım hepsini izlemene gerek yok ki,mause ile direkt 15:55.saniyeye gel izlersin zaten.Ama verdiğin linke baktım evet tam istediğim o sanırım,bak karşıma yine strobe cream çıktı,illa al beni al beni diyoranam o video feci uzun..
tamam okyciğim çok teşekkürederimben başka ürün kullanıyorlar sandım çünkü dekolte ve bacaklarındada var o ışıltı.Ben seviyorum o görüntüyü.gördüm. valla aydınlatıcı var yine. bu ıslak görünüm veren bazlarla goldenrose yada flormardada var. fondoteni karıştırarak kullanılıyor
Merhaba bu ıslak görüntülü aydınlatıcıyı benefit watt's up ürünü aynen veriyor.tamam okyciğim çok teşekkürederimben başka ürün kullanıyorlar sandım çünkü dekolte ve bacaklarındada var o ışıltı.Ben seviyorum o görüntüyü.
TesekkürederimMerhaba bu ıslak görüntülü aydınlatıcıyı benefit watt's up ürünü aynen veriyor.
Rica ederim bende senın gibi cok aradım bu görüntüyü sonunda buldum.Tesekkürederim
O dediginiz ürünün 3 rengi var degilmi,birisi beyaz diğeri altın 3.ise seftalimsi gibi değil mi?Siz hangisini kullanıyorsunuzRica ederim bende senın gibi cok aradım bu görüntüyü sonunda buldum.
Canım bendeki aynı bu,O dediginiz ürünün 3 rengi var degilmi,birisi beyaz diğeri altın 3.ise seftalimsi gibi değil mi?Siz hangisini kullanıyorsunuz
Yok benim gördüğüm bu değildi,sanırım girl meets pearl ile karıştırdım o da buna benziyor.Bende hight beam var neyse o bitsin buna bir bakayım,teşekkür ederim.Bu arada farkındamısınız benefitin ne kadar çok highlighter ı var . Keşke hepsini alabilseydikCanım bendeki aynı bu,
Eki Görüntüle 1754090
Başka rengi var mı bilmiyorum bu açık renk böyle hafif şampanyaya kaçıyor. Ama ıslak bitişli fondötenin üstüne sürdüğünde efsane duruyor. Pudra sürmemen lazım tabi yüzüne herhangi bi fondötenin üstüne stickle sürüp elinin sıcaklığı ile ürünü pıt pıt tampon hareketlerle yediriyosun:)
Evet gerçekten cok fazla secenek var ben o gün hepsini tek tek denemiştim :)) en cok watt's up'ın duruşunu begenmiştim kremsi duruyodu. Cok pahalılar gerçekten ama benefitin ürünlerine bayılıyorum.Yok benim gördüğüm bu değildi,sanırım girl meets pearl ile karıştırdım o da buna benziyor.Bende hight beam var neyse o bitsin buna bir bakayım,teşekkür ederim.Bu arada farkındamısınız benefitin ne kadar çok highlighter ı var . Keşke hepsini alabilseydik