- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Bildiğin beyaz canımkuzular bu bembeyaz bir ton mu plzz bayıldım sitedeki haline öyleyse hemen alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğin beyaz canımkuzular bu bembeyaz bir ton mu plzz bayıldım sitedeki haline öyleyse hemen alcam
zombi gibi olurum desene tek basına kullanılmaz sanırımBildiğin beyaz canım
Canım ben bu white olanını studio fix fluid ilede karıştırabilir miyim? Nc20 bana koyu geliyor ya acaba white ile mixlesem olur mu?Harikasın, nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Hemen sipariş vereceğim
Genelde koyu gelenlerle karıştırıyolar canım zaten aşırı bi kapatıcılığı yok kalıp gibi istesende durmaz aydınlık bi görünüm verir diye düşünüyorumzombi gibi olurum desene tek basına kullanılmaz sanırım
zombi gibi olurum desene tek basına kullanılmaz sanırım
Canım ben bu white olanını studio fix fluid ilede karıştırabilir miyim? Nc20 bana koyu geliyor ya acaba white ile mixlesem olur mu?
Genelde koyu gelenlerle karıştırıyolar canım zaten aşırı bi kapatıcılığı yok kalıp gibi istesende durmaz aydınlık bi görünüm verir diye düşünüyorum
Canım ben düşündüm taşındım Make up forever Hd ile revlon arasında kararsız kaldım.Üzerinden şöyle transparan pudra ile geçtiğimde ben kullanabiliyorum.Daha önce tasterını denedim çünkü.
İki ürünün yapısı farklı tatlım, bence karıştırılmamalı.
Çok tatlı bir görüntü veriyor aslında. Yarım saat sonra falan cilt rengi ile bütünleşiyor.Özellikle tiyatro ve sahne sanatları ile uğraşanlar için başarılı...
bende alcem !!Üzerinden şöyle transparan pudra ile geçtiğimde ben kullanabiliyorum.Daha önce tasterını denedim çünkü.
İki ürünün yapısı farklı tatlım, bence karıştırılmamalı.
Çok tatlı bir görüntü veriyor aslında. Yarım saat sonra falan cilt rengi ile bütünleşiyor.Özellikle tiyatro ve sahne sanatları ile uğraşanlar için başarılı...
Canım ben düşündüm taşındım Make up forever Hd ile revlon arasında kararsız kaldım.
Studio fix fluid de mat bitişli diyolar ama bende öyle durmuyo ondan denemeyi düşünüyorum canım dün yüzüme make up forever hd olanı denettim ama almadım test etmek için:) bugün yarın alırım herhaldeİkiside mat bitişli ürünler yalnız. Memnun kalacak mısın?
Studio fix fluid de mat bitişli diyolar ama bende öyle durmuyo ondan denemeyi düşünüyorum canım dün yüzüme make up forever hd olanı denettim ama almadım test etmek için:) bugün yarın alırım herhalde
Studio fix fluid de mat bitişli diyolar ama bende öyle durmuyo ondan denemeyi düşünüyorum canım dün yüzüme make up forever hd olanı denettim ama almadım test etmek için:) bugün yarın alırım herhalde
bende mat bitişliler hep satin bitişli oluyo alamadım malesef izmirdeki sephorada 117 numrası kalmamış make up forever hd'nin.. artık ankaradakine bakıcam olmadı ordan da bulamazsam netten sipariş vericem bi sitede buldum revlon colorstay'ın 150 buff rengine resmen aşık oldum yalnız o nasıl güzel bi renk tam benim rengim gibi duruyo..sırf rengi için almak istiyorum açıkçası onu daHahahaha ilginç, başka bir kap içerisinde bir miktar dene bakalım nasıl olacak.
Aldığında haberdar edersen çok sevinirim
Revlon 150 Buff rengini yüzünde denedin mi peki? Çok koyu kalmasın?bende mat bitişliler hep satin bitişli oluyo alamadım malesef izmirdeki sephorada 117 numrası kalmamış make up forever hd'nin.. artık ankaradakine bakıcam olmadı ordan da bulamazsam netten sipariş vericem bi sitede buldum revlon colorstay'ın 150 buff rengine resmen aşık oldum yalnız o nasıl güzel bi renk tam benim rengim gibi duruyo..sırf rengi için almak istiyorum açıkçası onu da
Canım netten swatchlarına baktım mac nc15ten bile açıktı.. ve tam istediğim açık sarı tonda. yani yüzüme sürdüğümde nc20 gibi turuncu olmaz diye umuyorum. Ama mutlaka mağazada deneyeceğim gittiğimde boynuma.Revlon 150 Buff rengini yüzünde denedin mi peki? Çok koyu kalmasın?
Canım netten swatchlarına baktım mac nc15ten bile açıktı.. ve tam istediğim açık sarı tonda. yani yüzüme sürdüğümde nc20 gibi turuncu olmaz diye umuyorum. Ama mutlaka mağazada deneyeceğim gittiğimde boynuma.
sen baya pembeydin ama sanırım canım. ben sarıyım bende pembe kalır sanırım ivory bileğmi çekip atayım bak görürsünBenim fotoları gördün, ıvory pespembe bir renk olmasına rağmen bende sarı kalıyor ama swatchdaki kızda pembe kalıyor o yüzden denemek gerek.
sen baya pembeydin ama sanırım canım. ben sarıyım bende pembe kalır sanırım ivory bileğmi çekip atayım bak görürsün