Bende yaz için böyke bir fondöten arıyordum,na kadar fiyatı?Merhaba kızlar uzu zamandır aklımda bu fondöten. Suya karşı dayanıklı oluşu olsun, ışıltılı bir görünüm vermesi olsun, hafif yapısı vs kısacası yaz ayında kullanmak istediğim bir fondöten kendisi. Acaba alıp kullananlar oldu mu? birde renk seçimini merak ediyorum. Büyük ihtimalle c2 veya c1 olacak benim rengim. Mac studio fix rengim nc15. Acaba bunda hangi rengi almalıyım?
50 ml fiyatı 79. 120 ml fiyatı 105. Bana mağazadaki görevli bayan kücük bi sample verdi denemem için. Eğer beğenirsem kesinlikle 120lik olan boyu daha avatanjlı. Hem yazın bacaklarada kullanılır. Işıltısından çok ümitliyim ehehBende yaz için böyke bir fondöten arıyordum,na kadar fiyatı?
Canım deneyince düşüncelerini yazarmısın?50 ml fiyatı 79. 120 ml fiyatı 105. Bana mağazadaki görevli bayan kücük bi sample verdi denemem için. Eğer beğenirsem kesinlikle 120lik olan boyu daha avatanjlı. Hem yazın bacaklarada kullanılır. Işıltısından çok ümitliyim eheh
kapatıcılığı yokmuş galiba öyle mi peki?50 ml fiyatı 79. 120 ml fiyatı 105. Bana mağazadaki görevli bayan kücük bi sample verdi denemem için. Eğer beğenirsem kesinlikle 120lik olan boyu daha avatanjlı. Hem yazın bacaklarada kullanılır. Işıltısından çok ümitliyim eheh
Ben bb kreme benzettim kapatıcılığını. Renk eşitliyor ve cidden çok saglıklı glowy bir görünüm veriyor. Bugün kullandım şuan yüzümde hiç fondöten yokmuş gibi hissediyorum. Ama aynı zamanda aşırı sağlıklı duruyr. En güzel özelliğide ışığı çok iyi yansıtması.kapatıcılığı yokmuş galiba öyle mi peki?
yazdım canımCanım deneyince düşüncelerini yazarmısın?
evet çok az kapatıcı ve etkisi gidiyorkapatıcılığı yokmuş galiba öyle mi peki?
hım teşekkürler almaya gerek yok o zamanevet çok az kapatıcı ve etkisi gidiyor
sarı alt tonlu açık buğdayım canm.. mua bana c1 tavsiye etti ama stokta olmadığı için alamadım.Pembe alttonlu bir beyazsın anladığım kadarı ile. Tam rengini arıyorsan c1, ama biraz daha renkli görüneyim diyorsan c2 olsun seçimin.
sarı alt tonlu açık buğdayım canm.. mua bana c1 tavsiye etti ama stokta olmadığı için alamadım.
malesef öyle açık renkleri sömürmüşler.. c2 de bana çok koyu kaldıc1 ve n1 stoklarda yok haklısın, geçen hafta bende baktım
İşin kötü yanı beyaz olanda yoktu. Olsa beyaz ile n3 falan alıp karıştıracaktım.
malesef öyle açık renkleri sömürmüşler.. c2 de bana çok koyu kaldı
niye ya biz varız kiSömürdüklerini sanmıyorum, sanırım nasılsa bizim memlekette bu kadar açık renkli insan evladı yok deyip getirmiyorlar. Çünkü ben Türkiye'de ki maclerde hiç bir zaman aradığımı bulamıyorum, tesadüf olamaz
niye ya biz varız ki
missha da 13 hep bitiyor
Niye buradan alıyorsun ki? Ebay'dan sipariş et. Ben hep öyle yapıyorum kuzum.
Aliexpress'den alışveriş yapmam. Ebay'da puanı yüksek olan power seller'lardan alışveriş yapıyorum. Geçen ay bir telefon kılıfı aldım mesela. Ürün elime ulaşmadı, dün para iadesi istedim bu gün geldi. Gayet güvenli.sanırım güvensizlikten canım
orjinalliğinden şüphe ettiğimden bir kez basıma geldi aliexpress den .
zahmet olmazsa özelden bir tane bb krem seller i atsana kuzum :)Aliexpress'den alışveriş yapmam. Ebay'da puanı yüksek olan power seller'lardan alışveriş yapıyorum. Geçen ay bir telefon kılıfı aldım mesela. Ürün elime ulaşmadı, dün para iadesi istedim bu gün geldi. Gayet güvenli.
Yok ya diğer fondötenlerde açık renkleri varSömürdüklerini sanmıyorum, sanırım nasılsa bizim memlekette bu kadar açık renkli insan evladı yok deyip getirmiyorlar. Çünkü ben Türkiye'de ki maclerde hiç bir zaman aradığımı bulamıyorum, tesadüf olamaz