• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAAŞIM YETMİYOR EK İŞ YAPMAM GEREK KIZLAR Bİ EL ATIN :(

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Yeni bir günde "Günaydınnn Kızlarr" :KK37::KK15::KK36:

Uzatmadan hemen konuma girmek istiyorum ; ben özel şirkette çalışan bir bayanım. Ve bazı borçlarım var 1 yıl devam edecek kadar bir borç.. Zaten düşük olan maaşımdan 400 TL falan kalıyor .Oda anca yetiyor :(
Hafta sonları Cumartesi-Pazar tatilim ve ek iş yapmak istiyorum ..Ama düşünüyorum inanın bulamıyorum bir şey ...
Keçe vs derseniz daha önce denedim alan olmadı,çevrem yok fazla hem beceremedim de çok...
Başka ne yapabilirim sizin önerilerinize ihtiyacım vaar :KK61:
Öpüldünüz kocamann:KK200:

Kızlaaaar nerdesinizz :(

Herkes diğer konulara kaçışmışş :)

Yeni bir günde "Günaydınnn Kızlarr" :KK37::KK15::KK36:

Uzatmadan hemen konuma girmek istiyorum ; ben özel şirkette çalışan bir bayanım. Ve bazı borçlarım var 1 yıl devam edecek kadar bir borç.. Zaten düşük olan maaşımdan 400 TL falan kalıyor .Oda anca yetiyor :KK43:
Hafta sonları Cumartesi-Pazar tatilim ve ek iş yapmak istiyorum ..Ama düşünüyorum inanın bulamıyorum bir şey ...
Keçe vs derseniz daha önce denedim alan olmadı,çevrem yok fazla hem beceremedim de çok...
Başka ne yapabilirim sizin önerilerinize ihtiyacım vaar :KK61:
Öpüldünüz kocamann:KK200:
Zor bir soru sormuşsunuz
Yaşınız kaç?
Şu an yaptığınız işle ilgili bir konu olabilir mi mesela?
Standlarda çalışan öğrenciler varmış.
Saatlik çocuk bakımı olabilir, haftasonu için.
Ders verebilirseniz ders olabilir.

Mesela benim akşamları çocuklarımı bırakıp arkadaşlarımla yemeğe çıkmak için bir bakıcım olsa ne güzel olurdu...
Ya da hafta sonu çocuklar yüzme kursundayken başlarında kalacak birisi olsaydı ben de o esnada market alışverişini halletsem ne güzel olurdu...

26 yaşındayım .İktisat mezunuyum dış ticaretler ilgileniyorum özel bir şirkette...
Keşke çocukları aşırı severim zaten ama herkes sadece hafta sonu için beni tutmaz hafta içi kim bakıyorsa ya ona bırakırlar ya da birlikte gezmeyi tercih eder insanlar... Siz hangi şehirdesiniz :(

ımmm üniversitede okurken haftasonları çalışıyordum marketlerde tadım yapan kızlar varya onlardandım böyle ajanslar var 2 sene önce günlük 50 60 tlye çalışıyodum her haftasonu iş çıkıyodu zaten valla öğrenciyken daha zengindim :D böyle işler yapabilirsin ama gerçekten zor oluyor istanbulda insanlar standlara saldırıyodu bi lokma çikolata yemek için. sabah 11 akşam 8 ayakta olmakta çok yoruyodu

ımmm üniversitede okurken haftasonları çalışıyordum marketlerde tadım yapan kızlar varya onlardandım böyle ajanslar var 2 sene önce günlük 50 60 tlye çalışıyodum her haftasonu iş çıkıyodu zaten valla öğrenciyken daha zengindim :KK70: böyle işler yapabilirsin ama gerçekten zor oluyor istanbulda insanlar standlara saldırıyodu bi lokma çikolata yemek için. sabah 11 akşam 8 ayakta olmakta çok yoruyodu

Evet onlar çok yorucu oluyordur eminim yaaa :(
Birde istanbul'da iş imkanı çoook benim yaşadığım şehirde böyle bir imkan maalesef yyook :(

İnsaalah buluruz bir şekilde helalinden refaha ermenin yolunu canım :KK66: :KK25:
aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artık

Evde yapacağın keçe vb. işlerden aman aman kazancın olmaz
Her ay da müşteri çıkmaz
Saatlerin nasıl bilmiyorum ama gerekirse hafta sonları bi yerde çalışsan belki rahatlarsın

Bu anway, tupper awon bişiy yapsan. Veya örme bişiler becerin varsa. Gümüş örsen falan. bilemedim ki

aslında var bir iş marketlerde stant hostesliği ama ailem izin vermiyor çok yorulursun diye cumartesi pazar izinliyim onda da akşama kadar çalışırsam ailemin dediği gibi bünyem kaldırmayabilir bakalım rahat bir iş bulamazsam gidicem artık

Aynen onlar en son düşünülecek şeyler olmalı benceee çünkü bedensel yorgunluk zor olur yaa :(
Ama yukarıdaki üyenin önerisi hoşuma gitti ben bebekleri çook severim (4 aylık yiğenimden uzakta yaşıyorum maalesef :( )
saatlik çocuk bakıcılığı ,masalcı, oyun ablası güzel bir öneri değil mi ;)

Evde yapacağın keçe vb. işlerden aman aman kazancın olmaz
Her ay da müşteri çıkmaz
Saatlerin nasıl bilmiyorum ama gerekirse hafta sonları bi yerde çalışsan belki rahatlarsın

evet işte sadece haftasonları çalışmak için eleman arayan bir market vs yok hafta içi istiyorlar genelde :(

Aynen onlar en son düşünülecek şeyler olmalı benceee çünkü bedensel yorgunluk zor olur yaa :KK43:
Ama yukarıdaki üyenin önerisi hoşuma gitti ben bebekleri çook severim (4 aylık yiğenimden uzakta yaşıyorum maalesef :KK43: )
saatlik çocuk bakıcılığı ,masalcı, oyun ablası güzel bir öneri değil mi :KK66:
Güzel ben de çok severim ama nereden bulucaz ki artık kimse kimseye güvenmiyor

Bu anway, tupper awon bişiy yapsan. Veya örme bişiler becerin varsa. Gümüş örsen falan. bilemedim ki

avon yaptım canım ama olmuyor herkes tutum devrinde al dediğin mal mundar oluyor ,almıyolar yani :(

evet işte sadece haftasonları çalışmak için eleman arayan bir market vs yok hafta içi istiyorlar genelde :KK43:
Zor cidden iş imkanı
Vardiyalı yerlere bi sorsan , mc donals vb tarzı yerler olabilir

avon yaptım canım ama olmuyor herkes tutum devrinde al dediğin mal mundar oluyor ,almıyolar yani :KK43:

Aynen canım , herkes zor güveniyor haklısın... Ama çok isterdim bi bebişe masal okumayı birlikte oyun oynamayı hikayeler anlatmayı :):oops::KK36:

Back