Maaş

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaşlar 21 martta ise girdim geçen gün işteki bi abiyle konuştum bana ilk ay calistigin gün kadar yatmaz martin sonuna kadar ki günün yatar yatmayan gublerde isten cikarken verilir dedi bende ilk defa çalışmaya basladm bilmedigim icin inaanmadm ackcasi ama muhasebecide calistigin gün kadar yatar dedi şimdi akşama doğru da kart numarami aldılar martin sonuna kadar ki ücret yatmış. Ben böyle saçmalık gormedim. Kekleniyo muyum anlamış değilim yardımcı olur musunuz?

Kuzenim özel sektörde. 2 hafta deneme süresiydi, sonra tamamen işe alındı. 2 hafta dahil ücreti ödendi.

Mesela maaşları ödedikleri gün ayın 5i diyelim ve kuzenim için ayın 20sinde deneme sürecine başladı diyelim, 20sinden 5ine kadar olan süre ödendi.

Bunun deneme süresiyle bir alakası olabilir mi bilmyorm benim zaten iki ay deneme suresi olduğu için maaş 3. Ayda yukselcekti ama bu yapılan ne kadar mantıklı anlayamıyorum.?

Martin 21 inde basladiniz
Ve nisanin 14 une kadar olan para mi yatti anlamadim

kafamızı karıştırdın yeminki

o şekilde yatıran özel sektörler var. Muhasebe ay bitince kim ne kadar çalıştı, mesai hesabı yapar geçen ayın ücretlerini yatırır, mayıs ayının ortasında da nisan ayı çalıştığınızın ücretini alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…