Maaş kartı- özellikle bankacılar bakabilir mi?

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
Arkadaşlar, kızkardeşimin aylardır yaşamakta olduğu bir sıkıntıya çözüm bulamamamızdan mütevellit sizlere soruyorum..
Kamuda çalışmaya başlayan bir memura (14 aydır çalışmakta) maaş aldığı bankanın maaş kartı göndermemesi diye birşey söz konusu olabilir mi??
Eşi maaş kartım yok, gönderilmedi daha Adıma diye kızkardeşimin maaş kartını kullanıyor. Her ay maaşının 1/5 ine el koyuyor ki zaten kızkardeşim kirayı ve TOKİ aidatlarını kendisinin üstlendiğini itiraf etti bana. Yani maddi olarak kullanılıyor mu onu anlamaya çalışıyorum. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Maaş kartının bir yılı aşkın süredir gönderilmemesi diye birşey olabilir mi??

Arkadaşlar, kızkardeşimin aylardır yaşamakta olduğu bir sıkıntıya çözüm bulamamamızdan mütevellit sizlere soruyorum..
Kamuda çalışmaya başlayan bir memura (14 aydır çalışmakta) maaş aldığı bankanın maaş kartı göndermemesi diye birşey söz konusu olabilir mi??
Eşi maaş kartım yok, gönderilmedi daha Adıma diye kızkardeşimin maaş kartını kullanıyor. Her ay maaşının 1/5 ine el koyuyor ki zaten kızkardeşim kirayı ve TOKİ aidatlarını kendisinin üstlendiğini itiraf etti bana. Yani maddi olarak kullanılıyor mu onu anlamaya çalışıyorum. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Maaş kartının bir yılı aşkın süredir gönderilmemesi diye birşey olabilir mi??
Maaş kartı geliyordur kendisi almiyordur

Net olarak yalan söylüyor, en fazla 10 günde ulaşır kart. Hadi 2-3 kere yanlışlık oldu gitti geri geldi falan desek en fazla 1 ayda çözülür.

ben de kamudayim adam yalan söylüyor. biz kalabalık başlamıştık bankadan personel gelip verdi bize hatta kartlari. bi maas kartı bide kredi kartı.
daha sonra ben ücretsiz izne ayrıldım. maaş kartı ve kredi kartı birleşmiş diye yeni kartı da is yerime getirmisler. ben yokum diye adresime yakin bi subeye yolladılar telefonla teyit ettirip.

Yalan söylüyor öyle bir şey mümkün değil. Erkek arkadaşım yeni atandı, devlette öğretmen. Aynı bankadan normal kredi kartının gelmesi bir ayı buldu ama maaş kartı o hafta geldi. Diğer yorumlardakilerin de dediği gibi en en fazla bir ay sürerdi.

Tabiki de yalan. 1 hafta içinde gelir genelde. Ayrıca bankadan maaşını çekmek için kart olması da gerekmiyor. Bankaya gidip gişeden kimliği ile de parasını alabilir. Sizin kardeşinizin parasını bir güzel yiyor, kendikini artık ne yapıyorsa

Yalan söylüyor öyle bir şey mümkün değil. Erkek arkadaşım yeni atandı, devlette öğretmen. Aynı bankadan normal kredi kartının gelmesi bir ayı buldu ama maaş kartı o hafta geldi. Diğer yorumlardakilerin de dediği gibi en en fazla bir ay sürerdi.

Hatta şimdi hatırladım. Erkek arkadaşım ekimde başladı işe, o hafta ilk maaş kartını aldı. Okulu aralık ayında başka bir bankaya geçmiş bu ilk yazdığım yorum aralık ayında yeni maaş kartını aldığı zamanla ilgiliydi. Yani benimkine 3 ay içinde iki farklı maaş kartı aynı haftada gelebildiyse sizinkine 14 ayda hayli hayli gelmesi gerekirdi.

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Adamın böyle bir yalan söyleyeyim diye düşünen kafasına mı şaşırayım
Kadının buna inanmasına mı şaşırayım
Güldüm ama dalga olarak değil de daha neler duyacağız der ya insan, o misal güldüm.

X