- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.064
- 683
- 32
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
Yanlış hesaplıyorsunuz bence temmuzdan geçerli olacak denilince siz işçi olduğunuz için önce Temmuz ayını çalışacak, Ağustos basında da temmuz ayının maaşını yeni asgari ücret olarak alacaksınız. Devlet Memuru olsaydanız temmuzda zamlı alırdınızHanimlar merhaba.
18 haziranda asgari ücretle bir işe başladım. Asgari ucrete 1 hafta sonra zam yapildi. Temmuzda gecerli olacak sekilde. Bu sabah maasim yatti ve 4.250tl. 12 gun haziran 18 gun temmuz asgari uzerinden hesaplanmasi gerekiyor gibi geliyor bana. Bu hesapla 5000 yatmalı. Sizce yanlis mi hesapliyorum? Cok geriyor beni boyle seyleri dile getirmek...
Hesabınıza yatan para haziran maaşınız,temmuz maasınızdan olan alacagınızın ayın ödemesi ağustos ayında yapılır
Ben de 20sinde alıyorum maaş.Maaş orda ay başında yatmıyor mu? 18 de girdiyseniz temmuzun başında 12-13 günlük para almanız, temmuz ayının maaşını da ağustosta almanız gerekmiyor mu? Sanki temmuz ayını zamlı vermemek için mi yapılmış anlamadım
Hanimlar merhaba.
18 haziranda asgari ücretle bir işe başladım. Asgari ucrete 1 hafta sonra zam yapildi. Temmuzda gecerli olacak sekilde. Bu sabah maasim yatti ve 4.250tl. 12 gun haziran 18 gun temmuz asgari uzerinden hesaplanmasi gerekiyor gibi geliyor bana. Bu hesapla 5000 yatmalı. Sizce yanlis mi hesapliyorum? Cok geriyor beni boyle seyleri dile getirmek...
Konu sahibi 18 Haziran'da işe girmiş yani Haziran ayının ödemesini bugün alıyor olsa bile 12 günlük ödeme alması gerekirdi 4. 250 tl ödeme aldığını söylemiş, 12 günlük ücretine tekabül etmiyor :Sağustos 18 - 20 gibi yeni asgari ücretten alacaksınız maaşınızı .
Anladığım kadarıyla maaş ödemeleriniz ay ortası yapılıyor.
bazı firmalar maalesef böyle yapıyor yarım ayda olsa ucuza kapatmak işlerine geliyor.
keske temmuz başı 12 günlük olarak ödeseydiler haziran maaşınızı
Konu sahibi 18 Haziran'da işe girmiş yani Haziran ayının ödemesini bugün alıyor olsa bile 12 günlük ödeme alması gerekirdi 4. 250 tl ödeme aldığını söylemiş, 12 günlük ücretine tekabül etmiyor :S
Konu sahibi 18 Haziran'da işe girmiş yani Haziran ayının ödemesini bugün alıyor olsa bile 12 günlük ödeme alması gerekirdi 4. 250 tl ödeme aldığını söylemiş, 12 günlük ücretine tekabül etmiyor :S
Bana da dogrusu boyle geliyor ama temmuz ayinda yattigi sürece eski ücretten yatar görüşü agirlikta galiba.Galiba standart bir maaş günü yok. Olsaydı herkesin maaşını aynı gün yatırmak için denkleştirme yapıp yatırırlardı. Haziran ayı 12 günlük eski asgari ücret üzerinden yatırılıp, temmuzda çalışıp tam maaş almalıydınız.
3 calisan daha var 15inden 15ine aliyorlarmis. Ama ne aliyorlar nasil zam aldilar bilmiyorum sormamam dq oyle bir hukukum yok. Benimkini 18inden 18ine yatıracaklar.şirketinizde maaş günü var mı onu derseniz daha iyi yardımcı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?