- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needirUyuşturucu kremler kullanabilirsiniz ben yuzdum yuzdum kuyruguna geldim artik bundan sonrasi zirvedeyim :))
Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir
Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir
Merhaba bende konu başlığını görünce ilgimi çekti açıkçası çünkü bende Yüzümdeki ayva tuyler den muzdaripimFaydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir
Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needirUyuşturucu kremler kullanabilirsiniz ben yuzdum yuzdum kuyruguna geldim artik bundan sonrasi zirvedeyim :))
Evet yüksek fiyat o yüzden sadece çene altına yaptırıyorum az çok değil ona rağmen pahalı oluyor bende bakınıyorum etrafa başka bir yer bulursam bende farklı yere gecicemMerhaba bende konu başlığını görünce ilgimi çekti açıkçası çünkü bende Yüzümdeki ayva tuyler den muzdaripimküçük bi şehirde yaşıyorum yüzümde ince tuyler var. Eb basindan beri yüz bölgesine lazer karşıyım ama geçen ay mecburen gittim çünkü igneli yapan yer bulamadım yaşadığım yerde. Ama burda yazılanları görünce daha da çok pisman oldum yaptirdiguma. Siz 2.5 tl ye yapiyormussunuz dakikası. Çok fazla geldi bana açıkçası çünkü benim kix kardeşim ve ablam ikisi de başka şehirde yaşıyorlar tabi onlar özel hastanede dakikası 85 kuruştan yapıyorlar. Çok maliyetli olmuyor mu sizin için? ( bu arada bende yaşadığım yerde geçen gün igneli yapan bi yerle görüştüm dakikası 2.5 tl den yapıyoruz dediler açıkçası çok yüksek geldi)
Aynen benimde cene bölgesinde de var bana da pahali geliyo ama bende mecburen yapıcam ya da başka il de yaptırcam annemlere gidinceFaydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir
Evet yüksek fiyat o yüzden sadece çene altına yaptırıyorum az çok değil ona rağmen pahalı oluyor bende bakınıyorum etrafa başka bir yer bulursam bende farklı yere gecicem
Ama hemen bitmiyor az zaman yetmezAynen benimde cene bölgesinde de var bana da pahali geliyo ama bende mecburen yapıcam ya da başka il de yaptırcam annemlere gidince
Aynen haklısın ama mecbur git gel yapıcam başka çarem yokAma hemen bitmiyor az zaman yetmez
Ama hemen bitmiyor az zaman yetmez
Ay ben çeneme yaptırıyorum inanılmaz ağrıyor siz nasıl dayaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?