• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef yüzümün son hali böyle:(:(:( (resim ekledim)

Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir

Ben paket program
Faydası olur mu ki siz yaptınız birde ben dk 2.5 TL veriyorum sizin fiyat needir

Uyusturucu kremler sizin kil kokunuzun dri altinda ki derinligine bagli eger cok derinlerde degilse kremler etki eder. Ben paket program aldim tum vucut oldugu icin. tek bolge icin paket program yapilmiyor saniyorum dakikasi kaca geliyor hic hesaplamadim toplu odeme yaptigim icin

Merhaba bende konu başlığını görünce ilgimi çekti açıkçası çünkü bende Yüzümdeki ayva tuyler den muzdaripim :( küçük bi şehirde yaşıyorum yüzümde ince tuyler var. Eb basindan beri yüz bölgesine lazer karşıyım ama geçen ay mecburen gittim çünkü igneli yapan yer bulamadım yaşadığım yerde. Ama burda yazılanları görünce daha da çok pisman oldum yaptirdiguma. Siz 2.5 tl ye yapiyormussunuz dakikası. Çok fazla geldi bana açıkçası çünkü benim kix kardeşim ve ablam ikisi de başka şehirde yaşıyorlar tabi onlar özel hastanede dakikası 85 kuruştan yapıyorlar. Çok maliyetli olmuyor mu sizin için? ( bu arada bende yaşadığım yerde geçen gün igneli yapan bi yerle görüştüm dakikası 2.5 tl den yapıyoruz dediler açıkçası çok yüksek geldi)

Kızlar bendede ince hafif siyah tuyler vardı her sararttim ondan çoğaldı galiba, bende geçen ay artık dayanamadım lazer yaptırdım şimdi bin pişmanım :( eğer bırakırSam çoğalır mi :(

Uyuşturucu kremler kullanabilirsiniz ben yuzdum yuzdum kuyruguna geldim artik bundan sonrasi zirvedeyim :))
Merhaba bende konu başlığını görünce ilgimi çekti açıkçası çünkü bende Yüzümdeki ayva tuyler den muzdaripim :KK43: küçük bi şehirde yaşıyorum yüzümde ince tuyler var. Eb basindan beri yüz bölgesine lazer karşıyım ama geçen ay mecburen gittim çünkü igneli yapan yer bulamadım yaşadığım yerde. Ama burda yazılanları görünce daha da çok pisman oldum yaptirdiguma. Siz 2.5 tl ye yapiyormussunuz dakikası. Çok fazla geldi bana açıkçası çünkü benim kix kardeşim ve ablam ikisi de başka şehirde yaşıyorlar tabi onlar özel hastanede dakikası 85 kuruştan yapıyorlar. Çok maliyetli olmuyor mu sizin için? ( bu arada bende yaşadığım yerde geçen gün igneli yapan bi yerle görüştüm dakikası 2.5 tl den yapıyoruz dediler açıkçası çok yüksek geldi)
Evet yüksek fiyat o yüzden sadece çene altına yaptırıyorum az çok değil ona rağmen pahalı oluyor bende bakınıyorum etrafa başka bir yer bulursam bende farklı yere gecicem

Evet yüksek fiyat o yüzden sadece çene altına yaptırıyorum az çok değil ona rağmen pahalı oluyor bende bakınıyorum etrafa başka bir yer bulursam bende farklı yere gecicem
Aynen benimde cene bölgesinde de var bana da pahali geliyo ama bende mecburen yapıcam ya da başka il de yaptırcam annemlere gidince :(

Back