• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef yüzümün son hali böyle:(:(:( (resim ekledim)

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
DSC03358-min.JPG

DSC03354-min.JPG

DSC03357-min.JPG

DSC03359.JPG

Herkese merhabalar , resimde gördüğünüz gibi yüzüm:(:( Lakin çoğu benim hatam philips lumea kullanmadan önce -sanırım ben bilinçsizce kullandım- boynumda ince siyah tüyler vardı favorilerde de aynı şekilde.Lakin şu an resimlerden anlaşıldığı üzere kıl haline geldiler:(:( Bir türlü ne yapacağıma neye başlayacağıma karar veremiyorum:( Lazer ve iğneli de 2-3 tane isim var aklımda.Bu şekilde olup da iki yöntemden birini denemiş olup cidden kurtuldum bu dertten diyen var mı:(

Eki Görüntüle 1911817

Eki Görüntüle 1911819

Eki Görüntüle 1911822

Eki Görüntüle 1911828

Herkese merhabalar , resimde gördüğünüz gibi yüzüm:KK43::KK43: Lakin çoğu benim hatam philips lumea kullanmadan önce -sanırım ben bilinçsizce kullandım- boynumda ince siyah tüyler vardı favorilerde de aynı şekilde.Lakin şu an resimlerden anlaşıldığı üzere kıl haline geldiler:KK43::KK43: Bir türlü ne yapacağıma neye başlayacağıma karar veremiyorum:KK43: Lazer ve iğneli de 2-3 tane isim var aklımda.Bu şekilde olup da iki yöntemden birini denemiş olup cidden kurtuldum bu dertten diyen var mı:KK43:

Çok gecmis olsun keske igneli epilasyon yaptirsaydiniz lazer epilasyon yakinda bence bitecek cunku lazer epilasyon merkezleri cok yalan konusuyorlar sirf para icin halbuki turkiyede lazer epilasyonun istedigi kıl kökü koyulugu yok denecek kadar az o sebeple cok az insana gülüyor
Ben iğneli yaptırdım, yüzümdeki kıllar gitti; ama bu seferde inceler gözüme çarptı. Neyse, bana göre iğneli epilasyon daha kalıcı. Bence denemelisiniz.
Ben de igneli yaptirdim kurtuldum lazeri kimseye tavsiye etmiyorum hep yalan konusuyorlar insanlara yazik gunah

Çok gecmis olsun keske igneli epilasyon yaptirsaydiniz lazer epilasyon yakinda bence bitecek cunku lazer epilasyon merkezleri cok yalan konusuyorlar sirf para icin halbuki turkiyede lazer epilasyonun istedigi kıl kökü koyulugu yok denecek kadar az o sebeple cok az insana gülüyor
Ben de igneli yaptirdim kurtuldum lazeri kimseye tavsiye etmiyorum hep yalan konusuyorlar insanlara yazik gunah
İyi günler diliyorum.Aynen öyle yüz bölgesine lazer zaten insanı ürkütüyor:( Ahh ya bilinçsizlik işte:( İğneli epilasyonda kaçıncı seanstan sonra tüylerinizin azalmaya başladığını fark ettiniz

İyi günler çok sağolun tavsiyeniz için.Peki kaçıncı seanstan sonra gözle görülür bir değişme oluyor iğneli epilasyonda

Yüz bolgesine bende yaptirdim ben butun vucuduma da yaptirdim tum genital popo bacaklar koltuk alti heryer 2 ci seanstan sonra farki göreceksiniz kıllarin yapilari degişiyor bitik cikiyor kimi yerlerde de cikmiyor cunku akim yedikleri icin eski hallerinden eser kalmiyor

İyi günler diliyorum.Aynen öyle yüz bölgesine lazer zaten insanı ürkütüyor:KK43: Ahh ya bilinçsizlik işte:KK43: İğneli epilasyonda kaçıncı seanstan sonra tüylerinizin azalmaya başladığını fark ettiniz

Bende yarin nasipse fotograflarimi paylaşacagim en başindan sonuna kadar bende cok cektim bu kıl tüy işlerinden insanlara bu durumlardan muzdarip olanlara bir ışık olsun isterim

bende kaç yıl önce komple bütün vücuduma lazer yaptırdım. yüzümün senden farkı yok. eskiden sarı gibi olan cılız tüyler bile kıl oldu. ben bunu bu forumda yüz kere anlattım. herkes bana yok şu marka makine olsaydı öyle olmazdı, yok bu tipte olsaydı da dır dır yazdılar. bunun markayla tiple alakası yok. ben bunu bir erkek arkadaştan öğrendim. ona da lazer konusunda yetkin bir kadın demiş. kızlar buralara geliyor paraları döküyor, oysa bilmiyorlar ki lazer cılız tüyleri kalınlaştırır diyor. oysaki sen gittiğinde bin bir laflarla kesin kurtulacaksın diye dil döküyorlar. lazerle mazerle olcak iş değil. bilseydim böyle olacağını iğneliye giderdim. o kadar çok para ve zaman döktüm ki...

İyi günler çok sağolun tavsiyeniz için.Peki kaçıncı seanstan sonra gözle görülür bir değişme oluyor iğneli epilasyonda

2-3 yılda bitti gibi. Ama ben ayda bir seansa gidiyordum. Farkı sanırım 4-5 seansta görüyorsun, kılların geç çıktığını daha yumuşadığını.

bende kaç yıl önce komple bütün vücuduma lazer yaptırdım. yüzümün senden farkı yok. eskiden sarı gibi olan cılız tüyler bile kıl oldu. ben bunu bu forumda yüz kere anlattım. herkes bana yok şu marka makine olsaydı öyle olmazdı, yok bu tipte olsaydı da dır dır yazdılar. bunun markayla tiple alakası yok. ben bunu bir erkek arkadaştan öğrendim. ona da lazer konusunda yetkin bir kadın demiş. kızlar buralara geliyor paraları döküyor, oysa bilmiyorlar ki lazer cılız tüyleri kalınlaştırır diyor. oysaki sen gittiğinde bin bir laflarla kesin kurtulacaksın diye dil döküyorlar. lazerle mazerle olcak iş değil. bilseydim böyle olacağını iğneliye giderdim. o kadar çok para ve zaman döktüm ki...

İşte Lazer konusunda insanlara cok yalanlar konuşuyorlar insanlari magdur ediyorlar turkiye de lazer in istedigi kıl kökü koyulugu turkiyede pek yok o sebeple cok cok az insana gülüyor sayili bir azinliga... Ama lazer merkezlerine bakacak olursaniz insanlari deneme tahtalarina cevirmisler lazer epilasyonu kimseye tavsiye etmiyorum neler neler var insanlari oyle magdur etmisler ki direk igneli yaptirsalardi kurtulacakken cikmazlarin icine sokmuşlar insanlari Ben igneli yaptirdim sabrettim vazgecmedim cogu gitti azi kaldi onlarda bitecekler

Bende yarin nasipse fotograflarimi paylaşacagim en başindan sonuna kadar bende cok cektim bu kıl tüy işlerinden insanlara bu durumlardan muzdarip olanlara bir ışık olsun isterim
Gerçekten çok iyi olur eklerseniz fotografları.Benim de aklımda öyle bir şey var her seansı çekmeyi düşünüyorum ve ilk haliyle karşılaştırma yapılsın diye burada paylaşacağım..

O kadar haklısınız ki diyecek bir söz bulamıyorum.Keşke ben de zamanında daha bilinçli olsaydım da direkt iğneliye başlasaydım

ben lazer yaptırmıştım 5 yıl kadar önce tabi cilt doktoru eşliğinde . hiç bir sorun yaşamadım tekrar da çıkmadılar.
Alexandrite Lazer.

çıktıkça yapıyordu , ilk seanstan sonra uzayıp dökülmüşlerdi sonra tekrar çıkması 1.5 ayı bulmuştu.

çok geçmiş olsun. ben ciltdoktoru kontrolunde sadece çene bölgeme lazere başladım. ince tüyler var yüzümde ama doktor oralara dokunmayalım daha beter olabilir dedi. çenemdekileri cımbızla çektiğim için çok kötü durumdalar. ilk seans oldu bakalım nasıl sonuç alıcam.

çok geçmiş olsun. ben ciltdoktoru kontrolunde sadece çene bölgeme lazere başladım. ince tüyler var yüzümde ama doktor oralara dokunmayalım daha beter olabilir dedi. çenemdekileri cımbızla çektiğim için çok kötü durumdalar. ilk seans oldu bakalım nasıl sonuç alıcam.
Çok teşekkür ederim çok sağolun..Umarım çook güzel sonuçlar alırsınız ben lazerden korktuğum için iğneli de karar kıldım.Ahh bu kadınlar ne çekti bu dertten yaaa biri bulsa bir mucize alet de kurtarsa bizi bu sorunlardan:(

Yüz bolgesine bende yaptirdim ben butun vucuduma da yaptirdim tum genital popo bacaklar koltuk alti heryer 2 ci seanstan sonra farki göreceksiniz kıllarin yapilari degişiyor bitik cikiyor kimi yerlerde de cikmiyor cunku akim yedikleri icin eski hallerinden eser kalmiyor
Ay ben çeneme yaptırıyorum inanılmaz ağrıyor siz nasıl dayaniyorsunuz

Back