Maalesef yine beta hcg ☹️

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
354
85
18
27
Merhaba kızlar en son 708 den 807 ye çıkınca acile gittim test yaptılar bu sefer de 1311 çıktı keseyi de göremediler hiçbir şey demeden beni eve gönderdiler beta hcg sonuçlarımı ekliyorum 38-82-193-406-708 iki gün arayla 708 le 1311 in arasında da üç gün var şaşırdım kaldım gerçekten dün başka doktora gittim keseyi gördü sağ tarafa yerleşmiş dış gebelik de olabilir dedi sizce sağlıklı olma şansı varmı artık keseyi de ekliyorum
IMG_5047.webp
IMG_5032.webp

Merhaba kızlar en son 708 den 807 ye çıkınca acile gittim test yaptılar bu sefer de 1311 çıktı keseyi de göremediler hiçbir şey demeden beni eve gönderdiler beta hcg sonuçlarımı ekliyorum 38-82-193-406-708 iki gün arayla 708 le 1311 in arasında da üç gün var şaşırdım kaldım gerçekten dün başka doktora gittim keseyi gördü sağ tarafa yerleşmiş dış gebelik de olabilir dedi sizce sağlıklı olma şansı varmı artık keseyi de ekliyorum Eki Görüntüle 3571305 Eki Görüntüle 3571306
Hepsi aynı labaratuarda mı verildi . Labdan laba da fark eder . %60 lık artış olduğu sürece doktorlar normal diyorlar 3000-4000 lerde kese rahat gözükür. Net cevabı pazartesi günü doktor kontrolüne giderseniz . Kadın doğum uzmanınız verir

Hepsi aynı labaratuarda mı verildi . Labdan laba da fark eder . %60 lık artış olduğu sürece doktorlar normal diyorlar 3000-4000 lerde kese rahat gözükür. Net cevabı pazartesi günü doktor kontrolüne giderseniz . Kadın doğum uzmanınız verir
Aynılarını yazacaktım, ek olarak bebisi net görüp kalp atışını duymadan doktorlar saglikli gebelik demek istemiyor, o yüzden ihtimalleri söylemiş, inşallah sağlıcakla gelişir

Evet hepsi aynı yerde keseyi sadece bir doktor gördü devletteki hiçbir doktor göremedi sağ üst tarafa yerleşmiş dedi öyle yapacağım artık beklemek çok zor

Aynılarını yazacaktım, ek olarak bebisi net görüp kalp atışını duymadan doktorlar saglikli gebelik demek istemiyor, o yüzden ihtimalleri söylemiş, inşallah sağlıcakla gelişir
Doktor keseyi gördü ama sağ üst tarafa yerleşmiş dedi o da ayrı bir şey bugün akşam randevum var hayırlısı olsun artık diyorum

Evet hepsi ayni yerde
Artislar iyi artmiş son kanlara kadar. Onda da yuzde 60 artmasi yeterli. 3 gune takılma 4. Gune belki birden artacakti. Kese gormek icin erken bir zamanlama zaten. En az 2500 ustu olmasi lazim sanırım. Biraz daha sabredin henuz cok yeni bir gebelik

Artislar iyi artmiş son kanlara kadar. Onda da yuzde 60 artmasi yeterli. 3 gune takılma 4. Gune belki birden artacakti. Kese gormek icin erken bir zamanlama zaten. En az 2500 ustu olmasi lazim sanırım. Biraz daha sabredin henuz cok yeni bir gebelik
Evet öyle diyorlar ama fotoğrafını da ekledim keseyi gördü doktor sağ tarafa yerleşmiş dedi maalesef

Doktor mu dedi bunu? Erken zamanda baktiginiz icin net olmayabilir ama sagda anlaminda demistir belki. Muayene oldunuz mu bugun tekrar ?
Evet oldum aynı doktor bugün keseyi göremedi kendi de anlamadı ve en az 15 dk inceledi her tarafı kese yok bunu doktor söyledi evet kornual gebelik gibi göründü kese ilk başta yani tüpün hemen çıkışı olduğu yer o da dış gebelikte en tehlikeli durummuş fakat kese birdaha görünmediği için ne olacak bilmiyorum çok yoruldum artık

Evet oldum aynı doktor bugün keseyi göremedi kendi de anlamadı ve en az 15 dk inceledi her tarafı kese yok bunu doktor söyledi evet kornual gebelik gibi göründü kese ilk başta yani tüpün hemen çıkışı olduğu yer o da dış gebelikte en tehlikeli durummuş fakat kese birdaha görünmediği için ne olacak bilmiyorum çok yoruldum artık
Hayirlisi olsun umarim yanılır. Ama erken teshis olması da bir yonden iyi. Tupunu kaybeden arkadasim var belki siz oyle bir durum yasamazsiniz

Benim bebeğim sağ tarafa yerleşmişti ve doğdu çok şükür. Sağ sol ayrımı yoktur sanırım. Bir de en güzeli beklemek. Sürekli takip etmek sizi yorar.
Beta hcg defalarca bakılmamalı. Stres kötü etkiliyor her şeyi

Benim de sol ustteydi dış gebelik veya kornual gebelik değil sağlıklı intrauterin gebelik. Doktorun sağ ustte diye direkt dış gebelik teşhisi koymasına şaşırdım.

Benim bebeğim sağ tarafa yerleşmişti ve doğdu çok şükür. Sağ sol ayrımı yoktur sanırım. Bir de en güzeli beklemek. Sürekli takip etmek sizi yorar.
Beta hcg defalarca bakılmamalı. Stres kötü etkiliyor her şeyi
Sag sol ayrımından değil muhtemelen üst kısımda olduğu için dış gebelik demiş. Benim de sol ustteydi. Kornual gebelik de bir diş gebelik türü. Tüplere cok yakın olduğunda bu teşhisi koyuyorlar. Bence konu sahibi bir doktora daha görünmeli her üstte olan kese kornual olmayabiliyor.

Sag sol ayrımından değil muhtemelen üst kısımda olduğu için dış gebelik demiş. Benim de sol ustteydi. Kornual gebelik de bir diş gebelik türü. Tüplere cok yakın olduğunda bu teşhisi koyuyorlar. Bence konu sahibi bir doktora daha görünmeli her üstte olan kese kornual olmayabiliyor.
Evet ben doktora sordum kornual bölgedemi diye özellikle evet öyle dedi değerim düzensiz ve progesteronum 5 çıktı zaten sağlıklı olması mümkün değil bu değerlerle direkt dış gebelik ama hala müdahale etmiyorlar bir kere görünen kese şuanda asla görünmüyor ama değerim yükselmeye devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum

Evet ben doktora sordum kornual bölgedemi diye özellikle evet öyle dedi değerim düzensiz ve progesteronum 5 çıktı zaten sağlıklı olması mümkün değil bu değerlerle direkt dış gebelik ama hala müdahale etmiyorlar bir kere görünen kese şuanda asla görünmüyor ama değerim yükselmeye devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
Anladım çok geçmiş olsun umarım sizin için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu süreç. Böyle bir durumda bir an önce müdahale edilmesi iyi olur. En azından iğneyle müdahale edilebilir. Mevcut oykunuzle farklı bir doktora gitseniz en azından hızlı müdahale için

Back
X