• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maalesef adet oldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar dün yani 25.gunde adet oldum gecen ay 29.gunde olmuştum adetlerım duzensizleşti sankı bu ay doktorum pek umut vermemıştı yumurta takıbı yaptı fakat yumurtam 11.gunde catlamış erken çatladığını hamılelık için yeterlı olmayabıleceğini soylemıştı ve gelecek ay yumurtayı desteklemek için ilaç vereceğini soylemıştı nıtekım de oyle oldu yanı hamıle kalamadım ve adetımın 3.gunu yanı yarın sabah gıdıp kan vereceğim prolaktınıme bakılacak umarım duşmüştür sizce ilk ayda duşer mı ben yaklaşık 3-4 haftadır dostınex kullanıyorum 1,5 ay once prolaktınım 40.08 çıkmıştı ayrıca bu ilaç adet duzensızlığı yaparmı nıye bukadar erken oldum ve bu ilacı kullanırken hamıle kalınamaz dıye bışey var mı bana doktorum hiç boyle bışeyden bahsetmedı ama ben bır ıkı yerde okudum bu ilaç kullanılırken hamılelık olmazmış ve hamıle kalınırsa da hemen bırakılması gerekırmış anlayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
herşeyin bir zamanı vardır. gelmemiş demek ki henüz zamanı. gelecek ay hamile kalırsın inşallah.

sağol canım inşallah amin herşeyın hayırlısı olsun

ınşallah bu sefer olur canım sıkma canını.......

allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin canım

amin canım amin isteyen herkese

Back
X