• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piercing, Hızma mıknatıslı küpeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi berkeley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

berkeley

Ziyaretçi
mıknatıslı küpe kullananlar ne düşünüyorsunuz?kullanışlı mı?

ben çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum canım.
bir tane takıyorsan iyi, ama bir süre sonra kulağını sıkmaya başlıyor. kızartıyor.
en azından bende öyle yapıyordu.
bir kaç tane takarsan birbirine yapışabiliyor, o yüzden düşebiliyor.
bir de buzdolabının yanından falan geçerken yapışabiliyor:))

benim kulaklarımda toplam 10 tane delik vari mıknatıslı küpeler çok sıkıyor, hiç kullanışlı değil canım.

bencede kullanışlı değil.bir süre sonra çok can yakıyor,birde sürekli düşüyor mıknatısları,kaç tane kaybettim ben Çok üzgünüm çoook

bende kullandım bi ara hiç tavsiye etmiyorum.yarım saat bi saat sonra kıpkırmızı kulaklarla dolaşmaya başlıyorsun.can yakıyor ve arkadaşlarında söylediği gibi hemen kayboluyor..

ben çok eskiden kullanırdım kulağımı deldirmeye korktuğum zamanlar.. ama çok kötü yapardı kulağımı kıpkırmızı şişerdi.. boşuna eziyet etmişim kulaklarıma

cok can acitiyorlar ben de 3.yu deldirmiyim miknatisli takiyim dedim kulagimin agrisindan duramadim acikcasi hic tavsiye etmem bi de kolaylikla kaybolabiliyorlar.

Bende tavsiye etmiyorum.

Ortaokul dönemindeyken bazı kızlarda görüp özenmiştim bende ama hiç kullanışlı değil.

Farketmeden kulağımı ellediğimde falan ya düşüyordu ya da elimde kalıyordu,kaç tane kaybettim öyle böyle derken benneyaptımki

bütün arkadaşlara katılıyorum kesinlikle hiç kullanışlı değil.kulağı ilk başta sıkmaya başlıyor tabi haliyle sonradan kızartıyor,şişiriyor ve yara yapıyor.kaş yapayım derken göz çıkartıyor anlayacağın.kesinlikle kullanma....

sağolun kıslar.vazgeçtim almaktan.hoşuma gitmişti aslında deldirmekten korktuğum için:)ama vazgeçtim.deldiremem de .böyle devam:(

deldir canım ne olacak. acısı yok gibi bir şey. tık diye bi ses geliyor bitti delindi:)

bende kullandım ama çok memnun kalmıştım
hiç çıkmıyodu uyuduğumu bile bilirim :)
sıkmıyodu da hiç rahatsız olmadım
hatta iyi ki hatırlattın gidip alıyım bende:)

canım inan acımıyor.önemli olan temiz bir yerde deldirmek,zaten delmeden önce uyuşturucu sprey sıkıyorlar ve sen hiç hissetmiyorsun bile,sadece deldirdikten sonra 3-5 dk çok az sızlıyor o kadar,bence korkma deldir yerimseniben

bende deldirmekten korkuyorum onuniçin mıknatıslı küpe kullunıyodum ama hiç kullanışlı deıl bence hemen düşüyo ve acıtıyo

kayboluyor..1çift aldım dükkandan 5 dk.eve gelene kadar kaybolmuş..
yani kaybolmayan mıknatıslı küpe istyo0o0o0o0oruz :D

Deldiririm daha iyi deyip yillar evvel onla uğraşmadan gittim 4 tane deldirdim

en güzeli deldirmek arkadaşlar. uğraşılmıyor. kesinlikle 5-10 dk içinde kayboluyor. ben de bugün 10 sene evvel deldirdiğim kulaklarım tıkandığı için 2.ve 3. deliklerimi tekrar deldirdim.

benim kulagimda acima hissi veriyor ve kizariyor hic sevmiyorum.

benim de hep saçlarıma karışıyordu:) birsürü küpe çıkıyordu saçımdan evet bir de acıtıyor

Ben burnuma kullaniyordum 2-3 sene kullandim ve hic sorun olmadi üstelik 1 kutu alirdim icinde iki cift olurdu o bana bir sene giderdi halada duruyo:)) eger iyi yerden alirsan kullanisli olur tabi,ben 1 euro ya aldigim cok kötüydü ama 4 euro ya aldigim süper cikti,ne acitti ne yara yapti ne kizartti ne firladi :)

Back
X