• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları M.E.B şikayet hattı

fhrye

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
653
332
358
arkadaşlar benim oğlum 1.sınıf öğrencisi bu yıl biz başka bir şehre taşındık okulumuz değişti.problem şu;okulda hijyenin h si yok.pislik içinde heryer.sınıfları veliler temizliyo ayda 1 kere ,hademelerin hiç birşey yaptıkları yok.bugün sınıfı biz süpürdük inanın 1 çöp poşeti dolusu pislik çıktı.tozu ayrı.daha önceki senelerde müdüre söylemişler veliler, hademeler iş yapmıyo diye, biz bişey yapamıyoruz devlet memuruoldukları için demiş.bende M.E.B ye şikayet edeyim dedim 147 şikayet hattı var ama çevirince ses gelmiyor.internetten şikayet edeyim dedim yine yazıcak biryer bulamadım bilgi sahibi olanlar lütfen beni bilgilendirebilirlermi

aradım arkadaşlar 147 yi sonunda düşürdüm.şikayetimi yaptım ,adımın açıklanmasını istemedim, zaten gizli tutulacağını ancak herhangi birşekilde yargıya intikal ederse adımın açıklanacağını söylediler.biraz korktum açıkçası çocuğum adına, öğretmeni tarafından yada müdür tarafından tepki görürmü yada cephe alınırmı diye.ama artık bunu birinin yapması gerekiyordu, bizim çocuklarımızın sağlığı söz konusu.daha önce bu şekilde şikayette bulunan varmı neler oldu yazabilirmisiniz.3 gün içinde sonuçlanacağı söylendi bana.

aradım arkadaşlar 147 yi sonunda düşürdüm.şikayetimi yaptım ,adımın açıklanmasını istemedim, zaten gizli tutulacağını ancak herhangi birşekilde yargıya intikal ederse adımın açıklanacağını söylediler.biraz korktum açıkçası çocuğum adına, öğretmeni tarafından yada müdür tarafından tepki görürmü yada cephe alınırmı diye.ama artık bunu birinin yapması gerekiyordu, bizim çocuklarımızın sağlığı söz konusu.daha önce bu şekilde şikayette bulunan varmı neler oldu yazabilirmisiniz.3 gün içinde sonuçlanacağı söylendi bana.

sonuç çıktımı canım, ben kendim hiç kullanmadım bu mekanizmayı ama internetten okuduğum kadarıyla bi başvuru numarası veriyolarmış galiba, o numarayla gidişatı sorabiliyormuşsun

Back