Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman genel konusupta turbalilari aramiyorlar, inancsizlara saygi yok demiyeceksiniz... Yorumlariniz ortada her yerde ayni şey yapilmiyoru kast etmiyorsunuz ! Hele inancsizlara saygi yok dediniz ya tamam oldu... Cevir kazi yanmasin durumuna girmeyin hiccc..
kimseyi birbirine düşürmek gibi bi derdim yok ben inanmıyorum ama inanan ve kapalı çok yakın arkadaşlarım var hiç birini sorgulamadım bu güne kadar bizim kapalılara dediğimiz bişey yok sadece benim 2 sene önce girdiğim sınavdaki güvenliklerin görevlerini yerine getirmemelerinden dolayı içim rahat değil diyorum
istediğiniz gibi düşünebilirsiniz kimsenin dini inancı beni ilgilendirmez benim ki de kimseyi
Şu cümle bana ünlülerin dinle diyanetle alakalı çarpıcı bir açıklama yapıp tepki gördükten sonra yaptıkları: "Yanlış anlaşılmasın benim dedem hacıydı, benim büyükannem de kapalıdır." açıklamalarını hatırlattı. :)
Açıkçası lafınızın arkasında durmadığınızı, hatta çevirdiğinizi düşünüyorum. Asıl ezilen biziz cümlesi bana masum gelmedi.
Yahu iki yil önce KPSS girdim.. Ben kapalı değilim ama bütün turbanli kizlarin turbanlarini actilar yani kafalarini tamamen acmadilar ama önünü actilar yani kulak boyun görülecek şekilde actilar ve baktilar öyle girdiler sinava.. Gecen yilda kardeşim girdi kardeşim turbanli değildir ama dershaneden turbanli bir arkadaşı ile ayni sinifta girdiler sinava ona da ayni şeyi yaptılar ki kapida iğnelerini bana verdi... Nasil onlari acmiyorlar vs dersiniz aklim almiyor ...
Ha bir de bu zorla cikartiyorlar olayina inanmıyorum.. Onlar büyük ihtimalle cikartmak istemeyip sorun cikartan öğrencilerdir.. Bizde de evli bir bayan alyansini cikartmak istemedi, görevlilerle uzun müddet tartisti ve bizde tepki gösterdik o bayan yüzünden zamanimiz gidiyordu ! kiz çok olay cikartti ya böyle bir durum olmuştur muhtemelen ki yasak sa sinava almiyorlar neden pense ile böyle bir şey yapsinlar demekki böyle istedi öğrenci başka türlü olamaz gibi..
Çok şaşırdım.:44: Ben de 3.kez gireceğim,hiç o şekilde kontrolden geçmedim.Kadın polisler kulaklarımı,topuzumun olduğu yeri bir de boynumu elleriyle yokluyorlar.Pek hoş bi cümle olmadı ama.İğnemi de hiç almadılar üstelik.:26:
Ama alyansa izin var.Giriş belgesinde yazıyor.:26: Aman herkes ayrı alem...![]()
Bende bu sene ygs sınavına girdim yıllar sonraEsarbini actirmadan mi ellediler ? Nasil girdi ki elleri öyle topuzuna kadar :) yani bizde önlerini actirdilar öyle kulaklara vs baktilar.. alyans bu yeni sinav giriş kuralları geldiği yil yasakti.. Hatta bir gazete de yine biri cikartmak istemediği için dava mi acmisti ne öyle bir haberde vardi bu yüzden ondan sonra ki yillarda alyansla girebildiler...
Esarbini actirmadan mi ellediler ? Nasil girdi ki elleri öyle topuzuna kadar :) yani bizde önlerini actirdilar öyle kulaklara vs baktilar.. alyans bu yeni sinav giriş kuralları geldiği yil yasakti.. Hatta bir gazete de yine biri cikartmak istemediği için dava mi acmisti ne öyle bir haberde vardi bu yüzden ondan sonra ki yillarda alyansla girebildiler...
Bende bu sene ygs sınavına girdim yıllar sonraher tarafımızı didik didik aradılar bende kapalıyım kulaklarımın,boynumun içine kadar baktılar,hatta kulağımın içine bakarken bile gözlüğümün sap kısmına bile baktılar gözlüğün ucuymuş diyor birde
bu yıl Alyans ve basit toplu iğne serbest diyordu. Takı vb maddeler yasak öğrencinin gelirken çıkartması gerekti tabi ama kulak kanatacak kadar bir olay olduysa görevlide yumuşak davranabilirdi biraz yalnız o kadar kalabalığın içinde pense nasıl bulundu yanlış okumadıysam olayda pense kullanılmış.
Ne hale getirmisler cocugu, psikoloji o kadar onemliyken ustelik...
Cocugu bu sekilde suistimal edenler ise biri okul yetkilisi biri polis, ellerinde 17 yasinda bir cocuk, ne saygi, ne sevgi, ne vicdanin esamesi yok...
Su aciklama her seyi anlatiyor zaten:
Kurallar kesin bellidir. Piercing ile sınava giremezdi. Ancak sökülmesi gibi olay yaşandıysa, böyle bir vaka olduysa tabii ki soruşturulur. O gün oradaki yöneticilerin bunu yapacağını sanmıyoruz. Ancak bu olayı takip edeceğiz dedi.
Hicbir sey olacagi yok, olan cocugun sinavina ve psikolojisine oldu![]()
Bu tur cok katilimin oldugu sinav gibi durumlarda illa ki birilerinin gozunden bir seylerin kacmasi ya da kurallari gozden kacirmis birilerinin olmasi cok olasi...Muhalefet olsun diye söylemiyorum, eğer söylendiği gibi penseyle çekiştirme falan varsa bunu da şiddetle kınıyorum. Ama madem bu sınav aday için hayati önem taşıyor, oraya zaten piercingle gitmemeliydi. Çünkü izin vermeyeceklerini ve kapıda sorun çıkacağını adı gibi biliyor olması gerek. Haftalar öncesinden sürekli uyarılar yapılıyor. Şahsen ben görevli yerinde olsaydım çıkarmaya falan asla yeltenmez, direkt olarak sınava almazdım. Zaten kendisi çıkarıp girerdi. Kurallar herkes içindir. İnsanlar para bile götürmüyor rezillik çekiyor oralarda...