Hıhı evet okullarda terör estiren serserilere karşı eliniz kolunuz bağlı ama o nasıl olacak
2 sene önce bende sınava girerken saçımdaki tel tokaları almışalardı ama önümden giden başı kapalı kızın eşarbındaki iğnleri almadılar o da metaldi ya da belki kulaına kulaklık taktı dışardan görünmüyo sonuçta benim saçımın içine elini sokup karıştırırken o önümden ölece geçti kontrol bile edilmedi
onlara da güvenlik kontrolünün aynısı yapılınca ''biz çok magduruz çok eziyorlar bizi'' derler. ya da ''onun dini inancı arrgadaşım hadi yörü'' derler.
2 sene önce bende sınava girerken saçımdaki tel tokaları almışalardı ama önümden giden başı kapalı kızın eşarbındaki iğnleri almadılar o da metaldi ya da belki kulaına kulaklık taktı dışardan görünmüyo sonuçta benim saçımın içine elini sokup karıştırırken o önümden ölece geçti kontrol bile edilmedi
Her yerde aynı olmuyor bu uygulamalar maalesef.Geçen hafta girdiğim iki sınavda da didik didik ettiler türbanlıları.Şahsen içim rahat oldu iyi arıyorlar dedim.Ortada emek var sonuçta.
onlara da güvenlik kontrolünün aynısı yapılınca ''biz çok magduruz çok eziyorlar bizi'' derler. ya da ''onun dini inancı arrgadaşım hadi yörü'' derler.
aynen asıl ezilen biziz aslıında
Ne kadar meraklısınız birbirinizi gaza getirmeyeSiz-biz diye ayrım yapmak neyin nesi? Hepimiz kadınız ve hepimiz eziliyoruz ne yazık ki.
Ayrıca kulaklık konusunda endişeniz olmasın. Benim açıkken de ta kulağımın içine kadar resmen parmaklarını sokuyorlardı, şimdi de yapıyorlar aynısını. Ayağımın altına, eğer kışsa çizmemin içine, başörtümün boyun kısmını açıp kolye takıp takmadığıma falan bakıyorlar. Ama şimdiye kadar hiç "ayy mağdurum" falan demedim. Tabi ki yapacaklar, onlar da emir kulu sonuçta.
En son bahar dönemi yds'ye girdim. Hiçbir özelliği olmayan bir tane iğneye izin verildiği yazıyordu giriş belgesinde ama kapıda ona da izin vermediler mesela. Ama çıkardım. Bir eksiklik de hissettirmedi sınavı çözmemde. :) Keşke bahsi geçen genç kızımız da direnmek yerine çıkarsaymış. Oraya piercingle gitmesi de gereksiz hatta, yasak çünkü haftalar öncesinden kesinlikle sınava alınmayacaktır diye uyarıyorlar.
Tabi eğer doğruysa yapılan muameleyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Bir de merak ettim. Penseyi nereden bulmuşlar acaba? :26:
kimseyi birbirine düşürmek gibi bi derdim yok ben inanmıyorum ama inanan ve kapalı çok yakın arkadaşlarım var hiç birini sorgulamadım bu güne kadar bizim kapalılara dediğimiz bişey yok sadece benim 2 sene önce girdiğim sınavdaki güvenliklerin görevlerini yerine getirmemelerinden dolayı içim rahat değil diyorum
İki yil önce lisans KPSS te girdiğimde bende tokayla girdim.. Ben acigim o zaman bana da mi ayrim yaptılar :))
anlatamıyorum galiba her ilde aynı düzen işlemiyor ki her sınav yerinde bile aynı düzen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?