• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lys tercih(yerleştirme) sonuçları

bende varım tabiki :( stresten heyecandan sonuçlar açıklanmadan kalp krizi geçircem ben yaaa her sabah uyanır uyanmaz cepten gitmekten her an acaba şimdi açıklanmışmıdır diye düşünmekten bıktım bu ösym bize yaşattığı stresin kat kat fazlasını yaşasın....
ağzı olan tarih uyduruyo onlarda ayrı bi yaratık!! bugün 10da açıklancak dediler açıklanmadı bugün 17:00da açıklancak dediler açıklanmadı tarih uyduranlarada kin doluyum :@ ösymdeki adam denmiycek insan dışı yaratıkları elime verseler aylarca bıkmadan aralıksız her türlü işkenceyi çektiririm onlara :@ ağzı olup tarih uyduranlar var yaa aynı işkenceyi onlarada seve seve çektiririm :@ bari geç açıklıycan ama bigün ver yaa ölmezsinn yaa bikerede kesin bi tarih versen yokk illla bizi sinir hastası etcekler... bi kere stresten biri öldü yaa birileri daha ölsün diye uğraşıyolar off çok kin doluyum çok konuşmuşum neyse :$

ben de bekliyorum canlarım bir türlü açıklanmadı sinir hastası olmazsak iyidir :47: 2 hafta oldu daha doğru düzgün açıklama bile yapılmadı. Sınava hazırlanma süreci zaten stresli geçti birde bu yerleştirme.. Öğrencilerin psikoljilerini bozup bozup sağlıklı nesil istiyorlar. Bayramdan önce açıklansada rahatlasak, sınavdan önce bu kadar stres yapmadım :26::26:

başarı sıram 31 bin di.hep 31.32,33 binli din kültürü öğretmenliğini yazdım ama kazanamadım malesef

Bende yerleşememişim canım, çok enteresandır ki 20 bin düşecek diye beklerken tutan yerlere bile giremedik.. Zaten amacım itü mimarlıktı seneye artık.. :44: Bu arada ikinci tercihler ne zaman başlıyor bir bilginiz var mı

Back