Lys -5 yabancı dille ilgili yardım lütfen

ALDORANDE

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
17
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben ts öğrencisiyim ama aşırı derecede fransızca bölümü okumak istiyorum bu günden itibaren ingilizce çalışmaya başladım. Çok fazla yabancı alt yazılı dizi izliyorum ve nerdeyse çoğunu okumadan anlıyorum falan. Cümle türlerinide biliyorum ama bir tane lys5 denemesi çözüyüm dedim her şey o anda başladı hiç yapamıyorum. Napmam lazım bir yardım edin lütfen

Canım Fransızca okumak istiyorum diyosun ama İngilizce çalışıyorsun? Dil öğrenmek o kadar kolay değil, 2 3 ayda olacak şey değil. Ben okulumda çok iyi dil eğitimi aldım+ kendimi geliştirmeye çalıştım ama hala eksiğim var. Fransızcayı bilmem ama İngilizce için şunları yap.. Her gün 5 10 kelime öğren, bu kelimeleri cümle içinde kur, bol bol yabancı şarkı dinle+ çevir, İngilizce hikaye al, oku, çevir. Konuştuğun cümleleri İngilizceye çevir, Ör. arkadaşınla veya ailenle mi konuşuyosun, onu hemen içinden İngilizceye çevir. İngilizce hikaye yaz, hava durumu, haberler sun( Bu işimize çok yarıyodu) Pratik amaçlı da yabancı bi arkadaş bul Bol bol yabancı dizi izle.. Umarım yarar işine. Bu arada bende dil sınavına girdim geçen sene. Sana tavsiyem bol bol kelime öğren, kelime bilmezsen öylece affallarsın.. :26:

teşekkür ederim canım eve fransızca bölümüne girmek için ingilizce çalışıyorum çünkü çoğu okul ingilizceyle alıyo :)

Merhaba biraz geç gördüm konuyu. Dil bölümü öğrencisiyim ben. Size şunu söyleyebilirim bunu kesinlikle yanlış anlamayın fakat lys de başarı kesinlikle yabancı dizilerden gelmeyecektir. evet bu önemli bir etken ama şöyle söyleyeyim bizim aldığımız ingilizce eğitimi çok çok farklı. Grammar bilgileriniz nasıl ? Kelime bilgileriniz ? Kaçıncı sınıfsınız bunları söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim nasıl hazırlanmanız konusunda

Bende dil sınavına hazırlanıyorum 68-70 net arasında dğişiyor eğer netlerini arttımak istiyorsan beim sana tavsiyem bu zamandan sonra konu falan çalışmaktan ziyade bir adet practise çöz. yanlışlarını kontrol etve orada geçern kelimleri çalış sonuçta phrasal ve preposition şans işi bilmiyorsan yapamazsın ve ingilizce de türkçe gibi derya deniz denebilecek kadar kelimeye ve yapılara sahip şimdiden hepimize başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…