Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim. Halamın bi manyk kızı var evlerden ırak.. Benim düğünde bunu görüp beğenmişler. Eşimin ortağına istediler bende mecbur arada kaldım aracı ol falan sen tanıyorsun dediler ben ayarlamış gibi birşey oldu yani.. Malesef. Neyse bunlar nişanlandı vs o sırada benimde karnımda doğuma yakın bebeğim öldü. Ben yavrumun acısına yanarken beni bu mikrop hanımın ablası aradı sen benim kardeşime ne diyorsun falan ben nolduğunu anlamadım tabi. Meğersem halamın kızı olacak yılan benim dediğim her lafa alınmış şaka yaptığım en ufak sözü bile kötüye çekmiş ve beni ablalarına şikayet etmiş benim acılı anımda onları üstüme salmış. Dediğim lafta evin yakın olsun canım yardımlaşırız dedim bunu şöyle anlamış ben ona evimi temizletecekmişim olaya bak :) Ne alakası var yani.. Daha bunu gibi neler neler.. En sonda dedi ki niye aracı oldun ki evlenip napıcam dedi bende dedim nişanlın başımızdan gitsin diye aracı oldum falan güldük geçtik.. Hanımefendi buna gülmemiş içinde kin olarak bırakmış babasına anlatmış Bunu da c nişanlımı eve istemiyor demiş :) tövbe tövbe.. Halamın haberi vardı ama enişteme demiyordu dün fırsatını yakaladım anlattım herşeyi enişteme adam çok şaşırdı bana hiç birşey demediler dedi bende dedim yani bunlar oldu haberin olsun.. Sonra demeyin benim için bu niye uzak duruyor diye. Bi özür bile dilemedi kız benden. Eniştem onun yerin ben özür diliyorum dedi. Yaptığı herşeyi anlattım adam bozuldu kızına o kadar laf etmeme ama umrumda değil :) içimi döktüm.. Ve artık evine barkına uğramayı geçtim haftaya düğünü var orayada gitmicem herkes ne diye girmediğimi soracak fitne çıkacak ama napıyım istenmediğim yere neden gideyim? Eşim gidecek o mecbur nişanlısı onun ortağı ama ben mecbur değilim.... Sizce bu tepkim normal mi siz olsanız napardınız ??