• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Luva Klinik meme estetiği

MissPoine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
7.753
9.873
448
Kızlar merhaba. Luva klinikten meme estetiği ile ilgili bilgi aldım. Fiyatı bana çok uygun geldi. Aslında daha önce bir estetik cerrah yanında çalıştım ama kendisi artık yurtdışında. Zaten sormaya da utanırım baba kız gibiydik. :)
Fiyatı bana uygun geldi 7 bin lira dedi. Bu klinik ile ilgili bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi? Ataşehir estetica hastanesinde ameliyat yapıyorlarmış.

Yanım iyi düşün güzellik salonu gibi bi klinik o. Bence adam akıllı bir doktora ol. Sonuçlarını gördüm ben onların bana pek de tatmin edici gelmedi.

Luva klinigi instagramdan takip ediyordum,ta ki düne kadar...Bir kac meme resmi paylaşmışlardı,hrpsi cok güzel,hayret etmiştim sonucta sürekli dudak dolgu resmi paylaşan bir yer.Neyse dün instagramda meme öncesi sonrası resimlerine bakarken avustralya da cok takipcisi olan bir cerrahın resimleri arasında luvanın resmini gördüm.Aynı resimdi hatta ekran görüntüsü alıp ikisini kıyasladım,kadının lekesi bile duruyor alıntıladıkları resimde.Avustralyalı cerrah meme konusunda uzman belli,sürekli paylaşım yapmış,luva ise evlilik öncesi meme estetigi oldu diye bir hikaye bile yazmıs,üstelik konulan protez cc leri bile tutmuyor.İnanılmaz hayal kırıklıgına ugradım,kendi yapmadıkları ameliyatı bir güzel paketleyip kendilerinin gibi sunmuslar,o resmi begenip kimbilir kac kişi gitti kliniğe.Yazıcaktım resmin altına ama polomiğe girmeye deymez,bildiğiniz sahtekarlık yapılan,siz siz olun iyi arastırın,az fazla verin kendinizi güvenilir ellere teslim edin...

Back
X