- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ağdayla çok tahriş yanma yaşadım kabuk bağladı sonra soyuldu düzeldi kendi hiç iz yaşamadım kuaförde çalışırken de olabiliyordu öyle şeyler korkmayın iz kalmaz içiniz rahat etmiyorsa yukarıda arkadaşların önerdiği kremleri falan alabilirsiniz tavsiyem özellikle yüz gibi hassas bölgelere kendiniz ağda yapmayın sir ağda gerçekten tehlikeli olabiliyordaha önce konuyu açtım cilt kısmına ama kimse görmüyor diye buraya da açmak istedim lütfen banlamayın kuralalrı biliyorum lakin acil cevap isiyorum o yüzden daha populer bir yere açtım
kızlar burnumun altı bıyık bölgemde ağda snrası bir tahriş oldu yıllardır yaparım normalde kızarır 1 haftaya geçerdi şimdi bakıyorum rrengi güneşte vs belli oluyor.
aaciiiil bir tavsye verir misiniz? pandemi nedeniyle dermatoloji klinikleri aylar sonraya randevu veryor. daha önc yaşayan biirinden ya da bilen birinden acil öneri almak istiyorum
Aloveranin yapragindaki jeli sür cnm leke falan kalmazdaha önce konuyu açtım cilt kısmına ama kimse görmüyor diye buraya da açmak istedim lütfen banlamayın kuralalrı biliyorum lakin acil cevap isiyorum o yüzden daha populer bir yere açtım
kızlar burnumun altı bıyık bölgemde ağda snrası bir tahriş oldu yıllardır yaparım normalde kızarır 1 haftaya geçerdi şimdi bakıyorum rrengi güneşte vs belli oluyor.
aaciiiil bir tavsye verir misiniz? pandemi nedeniyle dermatoloji klinikleri aylar sonraya randevu veryor. daha önc yaşayan biirinden ya da bilen birinden acil öneri almak istiyorum
tahrişi geçmişti yani yara acı falan YOK. RENK AÇICI ASİT DİYE SÜRDÜM SİVİLCE İZLERİMİ ZAMANINDA YOK EMİŞTİ MESELA ONA DAYANARAKK YAPTIMTahriş olmuş yere hangi akla hizmet asit içerikli bir şeyler sürdünüz
BODYTONE MU NE VARMIŞ.. BAYA DA YÜKSEK FİYATLI BU DA DEİKLERİNİZE MUADİL BİR ÜRÜN MÜ?Madecassol ya da La Roche Posay Cicablast baume b5'i düzenli olarak bölgeye sürebilirsiniz cildi yenilemek için. Evin içinde bile olsa gündüzleri güneş kremi kullanın. Yoksa kararabilir. Başıma geldi.
KARANTİNADA NERDE BULAYIM KIZ 2 GÜNE YETİŞİR Mİ SAKSIDA (Aloveranin yapragindaki jeli sür cnm leke falan kalmaz
NE VERMİŞTİ İLLA REÇETELİ İLAÇ DEĞİLSE YAZAR MISINIZ?Benim yüzümde ağdadan neredeyse 3.derece yanık olmuştu.Dermatolog cilt onarım kremi verdi ve geçti.
VALLA NE LER OKUDUM Bİ BİLSENİZ.. BU AĞDA LEKELRİ GÜNEŞTE SYAHLAŞIYORMUŞ AĞDA LEKESİ GEÇMİYOR FALAN DEDİLERBen ağdayla çok tahriş yanma yaşadım kabuk bağladı sonra soyuldu düzeldi kendi hiç iz yaşamadım kuaförde çalışırken de olabiliyordu öyle şeyler korkmayın iz kalmaz içiniz rahat etmiyorsa yukarıda arkadaşların önerdiği kremleri falan alabilirsiniz tavsiyem özellikle yüz gibi hassas bölgelere kendiniz ağda yapmayın sir ağda gerçekten tehlikeli olabiliyor
HİÇ KOLANYA SUS SÜRMEDİM BEBE YAĞIYLA TEMİZLEDİM 1 HAFTA OLDU GEÇMEDİ
Cildiniz tahriş olmuştur, önünüze gelen herşeyi sürmeyin, bana da oldu, zamanla kendiliğinden geçti. Fito sürünLİMON SİRKE VS DENEDİM ÇOK KÖTÜ YAKTI ELMA DA AYNI YAKMA TEPKİSİ VERİR Mİ? BEPANTOLE MUADİL KREMİM VAR OLUR MU ŞUANLIK?
YAZI STİLİM HAKKINDA FİKRİNİZİ İSTEMEDİM. BEĞENMEZSENİZ YORUM YAPMAYIN OLUR BİTER :)Cildiniz tahriş olmuştur, önünüze gelen herşeyi sürmeyin, bana da oldu, zamanla kendiliğinden geçti. Fito sürün
Ve lütfen büyük harfle yazmayın, gözlerim kanadı resmen
SARI KNTARON YAĞ BEZESİ YAPIYOR BENDE GEÇENLERDE HATTA ÖYLE BİR KONU AÇMIŞTIM.Benim kaşımın altı iki kez yanmıştı. Hiçbir şey kullanmadan 2 haftada geçti. Sirkeyle limon sürmek nedir yahu daha da tahriş olur yapmayın böyle şeyler. Sarı kantaron yağı çok iyi gelir eczaneden alın isterseniz
"Mesajları büyük harfle yazmak, bağırmak ve azarlamak anlamına gelir. Bu, artık yerleşmiş bir kuraldır. Yazışmaları büyük harf kullanarak yapmak, konunun önemli olduğunu değil; bunu yazanın bilgisizliğini ya da kabalığını anlatır."YAZI STİLİM HAKKINDA FİKRİNİZİ İSTEMEDİM. BEĞENMEZSENİZ YORUM YAPMAYIN OLUR BİTER :)
Endişelenmeyin iz kalacağını zannetmiyorum. Rica ederimSARI KNTARON YAĞ BEZESİ YAPIYOR BENDE GEÇENLERDE HATTA ÖYLE BİR KONU AÇMIŞTIM.
VALLA BURADAN NASIL SUAN FİKİR ALDIYSAM SİRKE FİKRİNİ DE BURDAN ALMIŞTIM İŞTE ÖNERİ VAR ÖNERİ VAR..
TESEKKÜR EDERİM
YA BURDA O KADAR KİŞİ SAĞOLSUN BUNA TAKILMADAN FİKİRLERİNİ SUNMUŞ. BENBÖYLE YAZMAK İSTİYORUM BENİM NİYETİMİ BİLENLER ZATEN TAKILMAMIŞ"Mesajları büyük harfle yazmak, bağırmak ve azarlamak anlamına gelir. Bu, artık yerleşmiş bir kuraldır. Yazışmaları büyük harf kullanarak yapmak, konunun önemli olduğunu değil; bunu yazanın bilgisizliğini ya da kabalığını anlatır."
YA BURDA O KADAR KİŞİ SAĞOLSUN BUNA TAKILMADAN FİKİRLERİNİ SUNMUŞ. BENBÖYLE YAZMAK İSTİYORUM BENİM NİYETİMİ BİLENLER ZATEN TAKILMAMIŞ
MİLLTE ADAP DERSİNDNE ÖNCE Bİ OTURUN DÜŞÜNÜN KİMDE SORUN VAR DİYE. TAKILMAYIN KUZUM BÖYLE SEYLERE HAYATTA BAK NE DERTLER VAR. ZOR BÖYLE TAKINTILI YAŞAMAK ÜZÜLDÜM :))
ADAPTAN BAHSEDİP HAYDE YAZMAK NASIL BİR ......Ya he he , ya haydeee