lütfennnnnnnnnn cecap yazın

vajinal usg nin hiç bir zararı yok ben hep vajinal ultrasonda muyene oluyorum dr musunuz siz zararlı olan şey neden kullanılsın bakırköy doğumevinde bile vajinal bakıyolarr :eek:lmaz: dr olmak için 6 yıl okumak gerekiyo arkadaşlar

Bende bir zararı olmadıgına inanıyorum cunku benim hala vajınal usg ile ara ara kontrolum yapılıyor erken dogum tehlikesine karsı rahim ağzı boyu olçuluyor doktoruma sormustum ilk yapıldıgında zararlı olsa seni boyle bir riske niye atayım demişti.Doktoruma guvenıyorum bende Rabbim korusun demekten baska yapabileceğim bir şey yok.

Bende bir zararı olmadıgına inanıyorum cunku benim hala vajınal usg ile ara ara kontrolum yapılıyor erken dogum tehlikesine karsı rahim ağzı boyu olçuluyor doktoruma sormustum ilk yapıldıgında zararlı olsa seni boyle bir riske niye atayım demişti.Doktoruma guvenıyorum bende Rabbim korusun demekten baska yapabileceğim bir şey yok.
başkalarından duyduğum kadarıyla korkuyorum sadece
5. haftada gördük..

allah devamına erdirsin sağlıkla kucağına almak dileğiyle

ben bu sıkıntıları ve merakları yaşamaktansa 8.haftamda ilk kontrolüme gittim ve hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk...Biraz sabredin bence yerimseniben

ben 10 gü geçince ancak vajinal utrasonla gördüm değerimde 3500 lerdeydi.ama üsden bakınca görülmedi.

ben bu sıkıntıları ve merakları yaşamaktansa 8.haftamda ilk kontrolüme gittim ve hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk...Biraz sabredin bence yerimseniben
saol canım yardımcı olduğun için 8,haftaya kadar bekleyemem bugün gidecem bakalım hayırlısı
ben 10 gü geçince ancak vajinal utrasonla gördüm değerimde 3500 lerdeydi.ama üsden bakınca görülmedi.

bugün adetimi 5 gün oluyo geçeli gidicem bakalım hayırlısı işallah görürüz keseyi

5 haftalıkken vajinal ultrasyonda gördük canım bazen geç görünürmüş 6. 7. haftasınca canım stres yapma bitanem

X