- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kızlar keseyi adet tarihinizi kaç gün geçtikten sonra gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal yolla oldu adetime 2 gün kala hem idrarda çıktı hem kanda 2 gün kala betem 52 idi adet günümde194 oldu yarın tekrar gidicem bakalım yani adetimi geçeli 1 gün oluyo daha
senin on gün sonra falan gitmen gerekiyor sanırım.şimdi hiç birşey göremez bence.tebrik ederim...:CüvCüv:
evet o yüzden bugün gitmedim cuma gidicem senin son adet tarihin nezaman dı
allah bağışlasın çok güzel çok sevindimadet güümd gördüm cnm 4 haftalıkken
tatlım adet tarihinle alakalı değil kese,bhcg nin yüksek olmasına bağlı,muhtemelen cumada göremeyeceksin 3000lerdeyken kese görünür
bir sağlıkçı olarak yorum yaptım cnma.s.
allah bağışlasın tebrik ederim canım. ben adet günümü 7 gün geçince gittim göremedim.1 ay sonra gittim tekrar dr a. o zaman 8 haftalık olduğunu öğrendim[/teşekkür ederim saol allah bağışlasın bende görsem rahatlayacam
saol teşekkürler yarın tam 5 gün olacak adeti geçeli gidicem bakalım işallah görürüzbende adetim 5 gün geçtikten sonra gördüm
Canım ben ilk gittiğimde 5 haftalık vajınal yoldan baktı gordu keseyi 7. haftada gördük . Hayırlı olsun canım bebişin sağlıklada kucagına alırsın inşallah