• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfennnnnnnn yardımmmmmmm anneler....

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
canlarm hepinizi tebrik ediyorum..buraya açmayı düşündüm derdimi sizler bilgilisiniz..ben 6 hafta 3 günlük hamileyim..şükürler olsun..bazı sıkıntılarımız var aslında 7 haftalık olmamız gerekiyor geç döllenme olmuş...geçen hafta gittğimde 5 haftalıkken kesede bebeği göremedik..bu hafta 6 haftalıken gitim bebeği gördük..önce kalp atışını duydum dedi sonra duymadım dedi...haftaya geldedi..duymammı gerekiyordu..geç döllenmedenmi kaynaklanıyor bunlar...birde kesemiz küçük dedi..bu sorun olurmu..kesemiz büyürmü..allahım ne yapacağımı bilmiyorum..ilk bebeğim...kızlar bunlar yaşayanlar oldumu duydunuzmu bana cevap yazın lütfen...

kıss dünür bu ne telaş yapma öyle bebişinde üzüyorsun bu durumda haberin olsun
senin bebiş geç döllenmiştir ondan kese vbe kalp atışı yavaş ve güçlü görmemiştir dr
korkma sen rahat ol canım

canım merak etme stres yapıpta bebişinide üzme benim 8 haftalık dinlemişti dr um hiç telaşlanma allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

cnm korkma ya bende aynı sorun oldu neler yaşadım neler. geç döllenmeden dolayı herşeyi geç gördüm ve duydum. 9.cu haftamın başına kalp atışlarını duydum. ve bende sürekli karın ağrısı var ama çok şükkür bebeğim yerinde ve herşey normal.. ama en önemlisi moralini yğksek tut seni anlıyorum bunu demedi kolay ama moral çok önemli ben kendimi çok üzmüştüm. hatta karın ağrıma doktor normal desede etrafımdakiler aaa neden ağrı düşük yapmayasın bebek de problem olmasın diyolar :( ben rabbime sığındım ona emanetiz.

mrb benim bebişime de 2 hafta geç döllenme var demişti doktorum Kasım 27 diyordu ama Kasım 5 te oldu Dünyalar güzeli kızım meğerse doktorun dediği geç döllenme yokmuş tam 9 ay 10 gün de oldu doktorum yanlış hesaplamış ve ultrasonda 4 kilo diye görünüyordu 3 kilo oldu yanılabiliyorlar ben bebeğimin kalp atışlarını 10. haftada duymuştum yani telaşlanmana gerek yok doktorun yanlış hesaplamış olabilir aynı bende olduğu gibi içini rahat tut...

öncelikle "panik yapma" diyeceğim; ama biliyorum, demesi kolay. bana bebeğimi aldırmamı bile söylemişlerdi. sana sadece şunu söyleyeceğim: kendine iyi, seni anlayabilecek, ilgili bir doktor bul. bu sorularına en iyi o cevap verecektir. düzenli olarak muayenelerine gitmeyi de ihmal etme. güzel bir hamilelik geçirmeni isterim. bu heyecanlı dönemi, kendini üzerek zehir etme.

Back