- 1 Kasım 2024
- 25
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi missmature
-
Tüp bebek doktoruna gittiniz mi?Amh değerim 0,18
Yaşım :30 ve 5 aydır evliyiz doktor bana doğal ve tüp bebekle çocuk sahibi olman çok düşük dedi.Ne olur fikri olan bana umut olacak bir şey söylesinNe yapmam gerekiyor?
Arkadaşım amh 0.01 di. 13 haftalık hamile. Tüp bebek. Niye imkansızmış?Amh değerim 0,18
Yaşım :30 ve 5 aydır evliyiz doktor bana doğal ve tüp bebekle çocuk sahibi olman çok düşük dedi.Ne olur fikri olan bana umut olacak bir şey söylesinNe yapmam gerekiyor?
Darısı başıma amin. Hangi doktor hangi il acabaArkadaşım amh 0.01 di. 13 haftalık hamile. Tüp bebek. Niye imkansızmış?
Doktorun ismini bilmiyorum ama Ankara'daDarısı başıma amin. Hangi doktor hangi il acaba
tabikide o doktora bida gitmemek gerekiyor .Amh değerim 0,18
Eşimin görevi itibariyle Ağrı/Doğubayazıt’tayız ama Iğdır’da özel bir kliniğe gittik.Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içintabikide o doktora bida gitmemek gerekiyor .
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Tüp bebek merkezi varmi yaşadığınız il ilçe kasaba bilmiyorum gidin görüşün
Bugün öğrendim hala atlatamadımTüp bebek doktoruna gittiniz mi?
Bana umut verdiğiniz için Allah razı olsunArkadaşım amh 0.01 di. 13 haftalık hamile. Tüp bebek. Niye imkansızmış?
Yüreğime su serptiniz Rabbim razı olsun çok sağ olunSağlıklı beslenip sigara alkol tüketiyorsanız bırakın, en kısa sürede laboratuvarı iyi bir merkezde deneyimli bir doktorla tüp bebek tedavisine başlayın bence. Sizden çok daha düşük amhla hamile kalan bir sürü kadın var burada, darısı size olsun
Çok teşekkür ederim çok sağ olunGayette olur bu arada tek yumurta yeter tüp bebekte.. kendi doktorum prof.sabri cavkaytarı öneriyorum istanbulda kendisi Brüksel tüp bebek merkezinde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?